Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Na! asha ocupata cu strigatul catalgului..am uitat de meniu.

- 2 felii toast cu feta
- tocanitza de cartofi cu salata
- o salata imensa de fructe
- supa de roshii
- legume cu puztin dip light

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Crystina si Zuzilici ca intrebarati de mine.
Eu sunt in aceeasi stare, nu se intimpla nimic extraordinar la mine. Copilasii sunt bine, poate nitel agitati, nu se stie de ce.

Miag, ginduri bune !

Cami, sper sa iasa toate cum vrei tu si sa nu fie prea dificil dpdv medical.

, felicitari pentru lansare si calatorie placuta in Israel !

Raport : 51,800kg, adica un frumos kilogram in plus. Asta e ! Din cauza ca nu ma uit destul de bine in farfurie si mai ales ca a adt frigul si ma ingras usor la frig (precum purcelushii).

Poze noi in albumele din :
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Miag, imi pare rau....daca stiam prin ce treci nu te-as mai fi batut atita la cap sa mai scrii pe aici...imi inchipui ca numai de asta n-aveai tu chef. Iti doresc sa treci peste aceasta experienta cit mai repede si fruntea sus, vad ca deja ai facut primii pasi.
Tzuni, cind pleci si cit stai? Zi repede!
Leeloo, felicitari, de acum esti parte din categoria usoara.
Crystina, azi am fost la alergat si n-a fost o experienta prea comfortabila avind in vedere ca toata ziua am fost pe tocuri.
Ken, bine ai venit si te mai asteptam! La greutatea si inaltimea ta nu cred ca ar trebui sa-ti mai pui problema de slabit.
Zuzilici, foarte frumoase pozele, mi-a placut si biserica, unde e?
Felicitari tuturor fetelor care au slabit: Crystina, Leeloo, Carmen si Roxana!
Eu am achizitionat un porc, nu de alta dar nu puteam sa le las pe Tzuni si Zuzilici singure.

Meniul de azi:
MD: 1 grapefruit rosu, o bautura de cereale (praf care se dizolva in apa)
P: un sandvis cu sunca si brinza, salata
C: 3 linguri de fasole boabe, fiarta, 2 guri de piept de pui, salata.
Intre mese: 1 mar, 1 cana de ceai verde si multa apa.
Azi nu mi-a fost foame aproape deloc, m-a apucat dupa ce am venit de la munca insa m-am dus la alergat si cind m-am intors imi disparuse orice chef de mincare. Am ciugulit totusi putin, sa nu ma apuce foamea mai tirziu.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

leeloo, maine plec la Tel Aviv. La multi ani inca de pe acum!

Zuziliciule, am citit ce-ai scris sarind un rand si-a iesit ceva de genul "te-ai saturat de Mephala?"
Nu, plec sa numcesc ceva. Filmez niste romani realizati in Haifa, Ierusalim si Tel Aviv.

Acu' o sa patzesc ca Petrica si Lupul. Maine chiar e si ziua mea de nume. Ca-s Mihaela. Pe bune! Va rog sa ma credtei! Va roooog!

Si, uitati, v-am pregatit niste papa bun de ziua mea, serviti:
mephala, pentru tine doar...voie buna!

Delidana, cate kilograme ai alergat azi?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, plec maine seara si ma intorc duminica seara. E suficient de...repede?

PS. Bine ai venit in gasca purcicilor!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Tzuni, am alergat juma' de kg in plus! Gasesc eu ac de cojocul lui! Mersi de primire, sper sa nu stau prea mult pe acolo. Oooo, abia duminica....hai poate vii mai repede.
Mik, dragute pozele, ce mi-ar place si mie asa o padure linga casa. Nu vrei sa facem schimb, dau eu jungla din spatele casei pe o bucatica de padure.....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tzuni - LA MULTI ANI si tie pentru miine ca banuiesc ca te "serbezi" pe drum! Drum bun si asteptam imresii la intoarcere (mie una mi-a placut la Tel Aviv, dar la Haifa si Ierusalim din pacate nu am ajuns...). !

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Ah, na ca uitam, noroc cu Leeloo: La Multi Ani, Tzuni mic si drag si scump, sa nu cresti niciodata mare.
Leeloo si restul fetelor care isi serbeaza miine ziua de nume: LA MULTI ANI si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!

Raportez : stagnare la kg !

Am lipsit , am avut ceva probleme ...dar au trecut !

Din pacate saptamana trecuta nu am putut sa imi urmez programul de gimnastica Pilates si impachetari ,dar l-am reluat de azi.

Meniul meu de azi :
MD :2 oua + 1 felie branza +1 rosie ;
P: ciorba de pui ;
C: Varza calita + cotlet de porc la cuptor.
Apa multaaaaaa!

O seara buna va doresc!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

TZUNI drum bun si vizionare placuta{daca ai timp...pt a vizita ceva locuri frumoase}.Iar pt celelalte fete...miine easa ca uitam de diete.Haideti fetelor...macar asa o zi ca nu o fi foc.

Mergi la inceput