Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
Tzuni, felicitari pentru reusita lansarii!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Tzuni spune:
Neata si multumesc, frumoaselor! 
Pozele cred ca abia maine dimi am timp sa le pun sa le vedeti. Intre timp muncesc de nu-mi vad capul, ca maine plec spre Tel AViv
. O sa fac si acolo poze...
Meniul de azi:
D: paine graham cu sana Zuzu
P: tocanitza de legume cu orez (mephala, n-am gatit-o io, ii de la borcan, din magazin
)
S: nuci si migdale si iar o sana Zuzu
Va pup si revin.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miag spune:
Salutare fete frumoase!
Sunt in a doua zi de Atkins...FARA ABATERI!!!

. Si inca o realizare: chiar am inceput sa beau 2 litri de apa pe zi. Am renuntat la cola light (mai beau cate un paharel de pofta)si am redus si nr cafelelor /zi. Cu tigarile mai am probleme, dar promit ca dupa ce ma mai relaxez si mai trec de perioada asta le reduc la max 10 /zi.
Alte noutati:pentru a iesi din depresie am inceput niste cursuri la Sala Dalles:unul de design interior si sper sa il incep si pe cel de arta fotografica (imi doream de mult sa fac asta).
M-am reinscris si la a doua facultate, pt ca ma enerveaza sa incep ceva si apoi sa renunt...
Asa ca ....incet , incet incep sa-mi aloc mai mult timp si pentru mine si pentru pasiunile mele. Am mai redus motoarele la job si nu s-a cutremurat pamantul...
Un singur lucru nu stiu cum se va rezolva...cu divortul..pentru ca asta era motivul depresiei mele...Sper sa fie ok pana la urma...deocamdata ...prefer sa evit sa discut despre acest subiect.
Cam asta despre mine...acum as vrea sa o felicit si eu pe Tzuni pentru lansare si sa-i urez drum bun la Tel Aviv.
Roxa-boxa...petrecere frumoasa in excursie
Ken, bun-venit printre noi

Leeloo, felicitari pentru perseverenta

Cami, ma gandesc la tine
Sigridutza, tu ce mai faci? Ce face Adela?
Zuzilici, pupici Isabellei si tie

Gata, va imbratisez cu drag si va pupacesc

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Tzuni spune:
Miag scumpa
, am ramas fara cuvinte! Nu-ti spun si nu te intreb nimic, n-as vrea sa te rascolesc. Dar daca ai nevoie de sprijin si crezi ca-l poti gasi la noi, te vom sprijini toate
. Nu-i asa fetelor?
Ai grija de tine si de sufletelul tau! Fa sa-ti fie bine!
Curaj!
Ella
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici spune:
Bna dimineata!
Delidana pentru raport 86 kg.
Tocmai ziceam sa nu ma fac de ras si vad ca dej am inceput. Sa zicem ca-s in asteptarea rusilor si pote-i doar stagnare dar nu zc nimic pana nu vad o schimbare in cantar.
Tzuni felicitari pentru stagnare. Tel Aviv??? Asa pe ne pusa masa??? Cu ce ocazie in tari mai calde? Te-ai saturat de vremea urata din Bucuresti? POzele care le-am postat eu sunt toate de la Botez.
Mephala o sa mai vina un pui dar nu acum imediat. Astept sa slabesc macar 20 kg ca sa incep sa ma gandesc la urmatorul. Am remarcat c-ai inceput o dieta usoara, nu mai alaptezi?
Roxana am vazut si eu The Lakehouse, chiar aseara. Interesant filmul dar parca tot n-am inteles cum e posibil asa ceva. Ghost ? ![]()
Cristina Te pupic. Cu ce te mai lauzi? Esti
deja?
Sigrid te-astept pe baricade? Si ce-am citit ca Mamicadulce o sa fie mamica dinou? Felicitarile ei daca-i asa.
Ken bine-ai venit printre noi si spor la mentinere.
43 kg. 
Miag welcome back ! cu forte noi si spor la slabit. 
Dordia multumim. Ce face Stefanel? Cum te descurci cu el?
An-K multam si bafta mai multa daca zici ca-i un nou inceput.
Mik
si tie si iedutilor tai. Cum te mai simti?
Leeloo felicitari pentru kg pierdut.
Inca mai ti dieta data de nutritionist?
Olim felicitari si tie. 2 kg intr-o saptamana. Wow!
Meniul meu de azi:
MD: cereale cu iaurt
G : 1/4 ananas
P : ciorbita + piure de cartofi cu ostropel
C : salata de varza
O zi buna tuturor.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
Zuzilici spune:
Miag binenteles ca suntem alaturi de tine, poti fi sigura de asta. Nu-ti doresc decat sa fie bine si sa-ti revi cat mai repede. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Uite ca am fost tare prinsa pina acum si nu am apucat sa intru sa va salut, insa am citit din urma...
Mai intii un
Miei si un gind bun. Asa cum spunea si Tzuni, daca simti nevoia sa te descarci - noi iti suntem alaturi!
Zuzilici - da, tin in continuare dieta de la nutritionista - s-au inplinit deja 2 luni de cind o tin - ma simt foarte bine si sunt tare bucuroasa ca am obtinut cu ea asa rezultate. E important pentru mine sa continui pentru ca am in plan pe bb2 pentru la anul si de data asta sper sa nu mai comit greseala pe care am facut-o inainte si in timpul sarcinii cu Stefan.
Tzuni - mie mi-a scapat - cind pleci la Tel Aviv?
Azi nu am avut niciun fel de inspiratie la meniu asa ca m-am ales cu:
MD: o banana
Prinz: brinza fagaras, un kefir si o chifla
Gustare: o portocala
Cina: cum am zis, astept sa ma "loveasca" inspiratia
Am in plan un tort de ciocolata pe care sa-l servesc miine la birou (miine fiind Sf. Mihail si Gavril) - asa ca deseara oricum bucataresc - aveti ceva idei de mincare usoara pe baza de pui?? (nu dati cu pietre - tortul e de preparat nu de gustat de catre subsemnata...)
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
crystina spune:
Mia, suntem alaturi de tine!Multa putere! 
Zuzi inca nu conduc ..mai am 6 ore de condus. Eu fac 2 ore pe saptamana si restul cu sotzul. Conduc mult in weekend cu Ryan,ma ajuta mult..Aici e o asha strictetze cu traseul asta si emotziile si stresul pe masura..instructorul imi zice ca sunt aproape gata de examen,cu condusul stau bine...cu parcarile mai prost, dar merge. De-abia astept sa termin. Tu conduci acolo?
Leloo uite ca eu te urmaresc de cand ai inceput si as vrea sa te aplaud pentru perseverentza. 
Tzuni, drum bun la Tel Aviv! Asteptam pozele!
Deliutza ceva sport azi?
Carmen, mie imi place ca mananci bine si slabesti..1 kg nu e putzin. Slabitul constant e mult mai frumos! Multa bafta! Sa mai bagi meniuri sa ma inspir si eu putzin...o supa de roshii ceva?![]()
Ioana, tu ce mai zici?
Khristin, tu unde ai disparut?
An-khai fa-mi in ciuda! tu ai luat carnetul pana la urma?
Doina, esti ok?
Mik, si pe tine te chem la apel! Ce mai faci?
Olo mai vino si pe la noi..ce-ti face papusile?
Sabinutza, muncesti de zor?
Sigrid, esti bine? Mai da-ne un semn de viatza!
Daria, si de tine mi-e dor ca tare scumpa esti la "vedere"!
Pup si restul fetelor! Revin si eu..am ora de
condus!