Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 20

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Cristina, esti dulcica....
Super faza cu papusica si cu Ancuta...Iar cea cu "Anca, kiss" e beton... 
Ce copii precoce...
Eu m-am impacat cu ideea ca nu mai am timp liber mai deloc, dar sotul mai are de lucrat la capitolul asta...ca-i mai sare tandara, fara motiv de altfel si apoi isi da si el seama ca n-are dreptate...
Sa va spun acum dar nu radeti de mine, da? Carutul dublu e super de super dar nu putem circula cu el prin casa, pt simplul motiv ca nu intra pe usi....Bine ca macar iese pe usa de la intrare, ca altfel ar fi fost de rasul lumii sa scoatem carutul pliat in fata casei, sa-l desfacem acolo si apoi sa punem bebeii in el....
Ieri ar fi trebuit sa ma duc cu cea mica la cantarit, dar de teama ca nu intra pe usa de la dispensar caruciorul, nu m-am dus...Pai ce faceam, lasam copiii afara in frig? 
Pupici
Meme

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Mary, bine ca macar incerci cu olita...eu nu m-am invrednicit pana acum...Iar despre periuta de dinti, eu i-o dau in manuta dupa ce papa si o rontaie el in legea lui pana se plictiseste...altfel n-am incercat ca nu stiu daca merita, imi par totusi prea mici ca sa incerce sa se spele pe dinti asa cum ne spalam noi...
Meme

locca spune:
locca spune:
 Meme, am reusit sa vad si eu comorile tale 
Afurisit zburatorul asta, macar daca tot vine sa vina doar cu bebe, nu si cu viroza. Eu nu vreau sa stiu, mi-e frica de 2 liniute, de-aia tot aman momentul cu testul si tot sper sa vina cm-ul. Imi mai doresc copii, dar chestia asta m-ar lua total pe nepregatite acum. Eu nici nu am ajuns la dr. de cand am nascut (stiu ca sunt cea mai inconstienta dintre voi, dar asta e).
Ruxandra, mama de  Matei  (13 sep. 2005)

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 Meme eu insist cu spalatul pe dinti pentru ca fi-miu are gura plina de dinti si 4 masele(ca ne-a iesit si ultima)si mi-e frica de carii de lapte, si la o examinare mai atenta parca mi s-a parut ca deja incep sa se pateze dintisorii mie mi-a zis doctorul stomatolog de copii sa-l spal de la 4 luni, ca noi am fost precoci rau
mie mi-a zis doctorul stomatolog de copii sa-l spal de la 4 luni, ca noi am fost precoci rau primii doi dinti au iesit la 2,5 luni
primii doi dinti au iesit la 2,5 luni
Apropo de dinti, rataceam si eu pe la "parintii intreaba..."si m-am ingrozit cand am vazut cati copii si-au rupt 1-2 dinti din cazaturi, sau cati isi rup cate o bucata din dintisor incercand sa muste diverse chestii trebuie sa avem mare grija cu piticii nostri nazdravani
 trebuie sa avem mare grija cu piticii nostri nazdravani
Mary si  Andrei(29.09.2005)
 Andrei(29.09.2005)
poze

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 Ruxandra, am un feeling ca nu esti singura care n-a mai calcat de mult pe la gineco
 Andrei(29.09.2005)
poze

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 aaa si ca sa fiu si eu in trend....si mie mi-a intarziat ultima menstruatie 5 zile, da a fost alarma falsa
 Andrei(29.09.2005)
poze

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Nici eu n-am calcat pe la gine nu de alta dar aici nu se practica..te duci doar daca ai probleme, eu una cel putin n-am auzit de controale de rutina...
Oricum nici inainte de a ramane insarcinata cu andrei nu calcasem in viata mea la gine, iar aici v-am mai spus pana nu nasti, nu te vede nimeni (decat daca sunt probleme). 
Mary, ai dreptate sa insisti daca Andrei are asa multi dintisori.. Andrei al meu are 8 si juma de maseluta, de asta nu ma agit prea tare inca...
Iar faza cu dintisorii sparti, mie imi sta inima in loc cand il vad pe Andrei ca musca din calorifer sau din masa...doar de dragul de a testa rezistenta materialelor..ca sa nu mai spun ca mananca din cartile cartonate...mananca carton...si urla daca i le iau...asa ca am ascuns toate cartile care erau in pericol de rontaiala..
Pupici
Meme

dana_lucia spune:
dana_lucia spune:
 Hello, hello ladies, ce bucurie sa citesc azi despre inca o sarcina din grupul nostru, Jadi, super! Sarcina usoara si bebe sanatos Jadi!
Sanatate copilasilor cu probleme de sanatate. 
De la noi, "no news, good news".
Sa aveti un weekend placut si salutari cu drag,
Dana Lucia si  Alberto
 Alberto

b_irina_c spune:
b_irina_c spune:
 Mary saptamana viitoare plec. Sper sa fie zapada acolo.
 saptamana viitoare plec. Sper sa fie zapada acolo.
La noi spalatul pe dinti e ceva de genul. Il las sa se joace cu periuta dupa care incerc si eu. Il trag de buze si-l spal pe dinti, ca pe cai  . Nu-mi iese mereu ca si el scoate limba, dar perseverez.... o sa invete el pana la urma.
. Nu-mi iese mereu ca si el scoate limba, dar perseverez.... o sa invete el pana la urma.
Cge Anca, kiss!
Voi tot vorbiti de bb2 si CM.. Eu cred ca m-am tampit... De cateva luni nici nu mai stiu cand trebuie sa-mi vina  .
.
Irina, mami de  Vladut (26.08.2005)
 Vladut (26.08.2005)
Poze

marinela79 spune:
marinela79 spune:
 si eu sunt inconstienta fara examen gine dupa nastere,dar sper sa ajung anul asta.Cat despre CM intarziat, la mine e la ordinea zilei, deci am avut si eu luna asta intarziere,dar ca de obicei.Asa am patit cu Iaris ca eu eram gravi si ziceam ca asa mi se intampla mie, ca sunt mai "neregulata", si nu am facut test decat cand am vazut ca nu a venit nici in luna a doua.Insa luna asta a  fost alarma falsa, caci a venit.
Mary, mamita lui  Iaris(18.09.2005)
Iaris(18.09.2005)