Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Neata de pranz!Mai fetelor,nu intra omul 2 zile si cand intra ...surprize -surprizeNici nu stiu cu ce sa incep..asa ca le iau in ordine cronologica.Mai intai de toate, cu intarziere, ii urez si eu La Multi ani Nukai ca am vazut ca fost sarbatorita ieri si Sofiei de asemenea o viata frumoasa alaturi de fetita ei scumpa.Meme ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca ti-ai facut timp sa ne scrii. Esti tare, cat despre bebei, am vazut pozele si zau ca ai de ce sa fii mandra- sunt tare scumpici!Am vazut ca si al tau e fan TV, deci sa se ia de mana cu Teo Jadi nu mi-a venit sa cred ce mi-au vazut okii La inceput m-am gandit ca faci bascalie, cum te stiu eu , dar daca am vazut ca treaba e serioasa mi-am dat seama ca e pe bune.Ma bucur enorm pentru tine , mai ales ca s-a nimerit "natiurel", ce sa zic, ti-a dat Dumnezeu dupa inima, adica ce ti-ai dorit.FELICITARI sa fie sanatos(oasa) si sa-ti aduca multe bucurii alaturi de Vladut, pe care stai linstita ca ai sa-l iubesti la fel de mult... dragostea de mama nu are limite, e infinita.Cu ocazia asta am constatat ca aici avem f multe mamici curajoase, care stiu ce vor si nu se sperie asa usor de greutati- mai putin eu , care sper sa ma molipsiti si pe mine cu ceva mai mult optimism si curaj, care la mine lipsesc din stoc de ceva vreme.Alexuta, Maddy la bebei si sa se faca bine repede!Ioana, sa o mai laudam pe Miruna?? Daaa, categoric e cel mai sociabil copil din cate am auzit eu pana acum, sa o tina tot asa ca e incredibila si vorba Irinei, mai vroiam sa zic mai multe dar nu mai stiu ce , daca-mi amintesc , mai zic...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Aha, mi-am amintit Vad ca vorbiti de control gine, eu cred ca gasca e mare, eu ma numar printre cele care nu au fost si nici nu am de gand prea curand - pt mine e horror - stiu ca nu e un motiv, dar zau ca nu vreau sa calc prea curand pe acolo..Vad ca voi spalati cupchii pe dintzuci, io nu m-am gandit la asta pana acum , dar o sa iau masuri ca eu chiar sunt obsedata cu dintii( ma spal de jde mii de ori spre disperarea sotului, care se spala doar dimineata si atunci daca nu-i grabit - si vreau sa zic ca tot ii are mai buni decat ai mei ) pana la urma e de material, zic eu, dar cum frica pazeste bostanaria, o sa iau si eu periuta, daca imi spuneti de care, cum si ce fel ca tare nu stiu. Am vazut unele micute la la billa , dar scria ca sunt pt peste 3 ani. Mary Ilie,Irina, poate ne ziceti si noua de care ati luat Locca ne mai tii mult in suspans?? ...glumesc, iti doresc sa ne dai vestea pe care ti-o doresti tu..Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am fost de 2 ori la gineco dupa nastere, odata la 6 saptamani cum mi s-a recomandat si am urlat de ma auzeau celelelate cand ma aplica doctorita cu departatoarele sau cum le-o zice dar nu am cedat, nu cred ca a simtit ea prea multe!

A doua oara am plecat eu sambata cum ma trezisem la cea mai apropiata clinica ca sa imi recomande cineva pastile de oprirea lactatiei ca eram dupa o saptamana de chinuri groznice cu betonari de titi si doctorita nu mi-a prescris nimic pana nu ma vizitat jos, noroc ca obisnuiesc sa fac dus.

Acum cred ca mai merg o data saptamana viitoare, e un miracol ca am facut lucrul asta intr-un singur an dar sa stiti ca tot iresponsabila sunt , ca daca nu aveam nevoie de reteta de anticonceptioanale prima data si de reteta de oprirea lactatiei, nici ca ma vedea cineva in toate splendoarea.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Iar ninge...

Norina esti tare... eu nu imi amintesc nici acum ce-am vrut sa zic azi de dimineata .
Eu am luat pasta de dinti pt copii care are si o periuta mica de silicon care se pune pe deget (e ca un degetar cu periuta atasata , am uitat cum se numeste). Acum are o periuta de la oral-b (eu am luat de la farmacia Dona ambele chestii).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

jadi felicitari pt bb2 sa iti dea dumnezeu o sarcina usoara si o fetita frumosa si sanatoasa

vad ca acuma dam cite o felicitare pe zi pt bb2

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

eeeee, ce bine ma simt, acu am iesit din baie.....am profitat si eu ca doarme piciul si mi-am facut o baie de rasfat de vreo ora, ca zau ca seara nu mai am chef, sunt obosita si bag un dus rapid si gata....
NORINA eu i-am luat la pitic periuta de la ORAL B si pasta inca folosim din aia speciala de bebei de la Nenedent Baby, care nu necesita clatire....da eu as vrea sa o schimb cu altceva, stiti voi alta pasta de dinti pentru pitici?
si eu am patimit mult pe scaunele dentistilor si poate de aia sunt cam exagerata, da ma gandesc sa-mi protejez puiul ca daca m-a mostenit la dantura.....nu-i bine deloc.

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu zic sa ne apucam de pariuri . Eu zic ca Jadi va avea tot baiat . La restul inca ma mai gandesc

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, de ce esti rea ?

Eu vrea ca Jadi sa aiba fetita.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Irina, unde-s pozele lui Vladut, ca aseara vroiam sa ma uit la poze cu Andrei, sa-l mai vada si el pe Vladut, si nu le vad.....avem o brosura de la laptele Humana , si copilul din poza de acolo e leit Vlad, poate-i fac o poza sa vezi.....

poze

Mergi la inceput

Eu cred ca Jadi va fi fericita oricum, fie cava fi baietel fie ca va fi fetita

poze

Mergi la inceput