Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)
Raspunsuri - Pagina 19

Anya20 spune:
Anya20 spune:
 Wow, Jadi, m-ai lasat fara cuvinte! Ma bucur mult pentru voi. Lasa, ca asa e frumos, sa fie o surpriza.
Fetelor, se vede treaba ca octombrie este o luna foarte prielnica pentru "insamantarile de toamna"  . A inceput deja odiseea mamicilor de iulie-august 2007, asa ca astept si alte inscrieri.
. A inceput deja odiseea mamicilor de iulie-august 2007, asa ca astept si alte inscrieri. Hai Ruxi si tu cu testul, nu ne mai fierbe. Of, e tare pacatoasa raceala asta. Se pare ca intr-adevar asta este "trend-ul" acum (mai spunea cineva aseara): bb2 si viroza. Sanatate multa!
Hai Ruxi si tu cu testul, nu ne mai fierbe. Of, e tare pacatoasa raceala asta. Se pare ca intr-adevar asta este "trend-ul" acum (mai spunea cineva aseara): bb2 si viroza. Sanatate multa!
Dupa cum probabil va dati seama, eu ma simt mult mai bine, de-aia imi permit sa ma aberez pe-aici.
Ramona, multumesc  .
.
Alina  5+ si mamica d-rei Anya
 5+ si mamica d-rei Anya

marinela79 spune:
marinela79 spune:
 hi,hi, exact la faza cu Zburatorul m-am gandit si eu
Jadi, felicitari, cu atat mai mult cu cat a venit natur.
Eu ma tem de inca un bebe,daca as stii ca e fata sau macar ca e mai cuminte decat iaris, poate ca da, as vrea unul acum, dar cunoscandu-ma cred ca nu pot face copii cuminti ca prea sunt zuzu.Iaris e la buni, eu mai fac o curatenie o mancare, acolo ceva, sa nu zic ca am stat degeaba.
Multumumim fetelor care s-au gandit la noi, cred ca am sa o las mai moale si cu mancarea si cu raceala, adica sa nu ma mai stresez atata ca parca incep sa nu ma mai suport asa handi cum sunt.Daca nu vrea sa pape, no problem va manca el.Daca ar fi apatic poate ca ar trebui sa ma panichez,dar are atata energie ca nu mai fac fata.Si exact ca Andrei, arunca tot in WC, chiar daca pun capacul il ridica si se distreaza......
No va pup ca vine un nene sa ne monteze interfonul si trebuie sa  fiu pe faza.
Mary, mamita lui  Iaris(18.09.2005)
Iaris(18.09.2005)

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Jadi, eu cand am ramas insarcinata cu Ana, nu cred ca prestasem de 3 ori....asa ca...nu de alta, dar mie numai de asta nu-mi ardea, cu Andrei de 3 luni jumate si cu un botez de aranjat, plus drumul in Romania in perioada aia...chiar cum zice Anya, e frumos sa fie surpriza...
Pupici
Meme

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Mai fetelor, acuma parca vad ca dati toate fuga la odisee de ramane clubul scutecelor fara amatoare...pai ce facem aici? Deja Anya, Jadi si Valen sunt la odisee...hai cine mai fuge si acolo?
Pupici
Meme

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 FELICITARI JADI!  SARCINA USOARA SI SA FIE SURIOARA!
 SARCINA USOARA SI SA FIE SURIOARA!
Cristina....ce frumos citatul tau
Miflore
deci asa, aveti zapada?.....aici cica nu ninge deloc dar s-a mai racorit, am scos si noi gecile din sifonier, sunt in jur de 10 grade.
 dar s-a mai racorit, am scos si noi gecile din sifonier, sunt in jur de 10 grade.
azi am iesit si eu cu Andrei pana la supermarket fara carucior, si a fost bine, a mers cat de cat inainte, cu mici deviatii sa adune pietre de pe jos , la intoarcere obosise un pic da a mers singur...mai greu a fost sa-l bag in curte ca vroia sa se intoarca inapoi
, la intoarcere obosise un pic da a mers singur...mai greu a fost sa-l bag in curte ca vroia sa se intoarca inapoi
Mary si  Andrei(29.09.2005)
 Andrei(29.09.2005)
poze

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 Irina, cand ziceai ca e weekendul ala cu deplasarea? 
eu iar am avut esec cu olita azi dimineata el sta pe olita....problema e ca nu face nimic in ea nici macar pipi....asteapta sa-i pun pampersul si...gata.
el sta pe olita....problema e ca nu face nimic in ea nici macar pipi....asteapta sa-i pun pampersul si...gata.
si vad ca nu prea ma lasa nici sa-l spal pe dinti cum trebuie, e mai mult spalat pe limba .....desi incerc sa-l fac sa coopereze, i-am pus scaunel la chiuveta, ma spal si eu odata cu el, ne uitam si in oglinda, il las sa ma si spele el pe mine..
.....desi incerc sa-l fac sa coopereze, i-am pus scaunel la chiuveta, ma spal si eu odata cu el, ne uitam si in oglinda, il las sa ma si spele el pe mine..
 da cand e sa-l spal pe el inchide gura, sau scoate limba, etc
 da cand e sa-l spal pe el inchide gura, sau scoate limba, etc
la voi cum decurge operatiunea ?
?
Mary si  Andrei(29.09.2005)
 Andrei(29.09.2005)
poze

Meme1 spune:
Meme1 spune:
 Mary, sanatate multa lui Iaris...sper sa ii treaca repede raceala si sa scapati de mucisori...
Maddy, aseara inainte sa adorm ma gandeam la tine si la laptele delactozat...si imi aminteam de Andrei cum il durea burtica de la laptele praf. Eu l-am rezolvat cu picaturi care sparg lactoza din lapte, nu de tot, dar aseara rumegam si ma gandeam ca poate ai putea sa incerci si tu. Singura problema pe care o vad este ca picaturile nu exista pe piata in Romania. Poti citi despre ele pe colief.com cu www in fata. Si alta problemuta, sunt destul de scumpe, pt o sticluta cat degetul mic, are 7 ml mi se pare, am platit vreo 15 euro. Ideea e ca se pun 2 picaturi in biberon. Pe mine ma tinea sticluta cam o saptamana la volumul de lapte pe care il papa andrei la 3 luni. Si treptat i-am pus o picatura pana cand am renuntat complet la ele.
Mary, super ca ai mers cu Andrei singurel fara carucior, eu inca nu m-am incumetat sa ies cu al meu nici macar pana la magazinul din sat. Poate daca ii cumpar ham....ca mai nou, vrea sa mearga netinut de manute, dar nu-i stabil deloc, asa ca singura solutie e sa-l tin de haine....si nu e fff ideal.
Pupici 
Meme

cge spune:
cge spune:
 Meme, cand mi-am ales titulatura cu mama sefilor casei, Anca era cam cat e Ana voastra acuma.
Acum se inteleg fratii, mi-e asa drag de ei cand se joaca amandoi.
Sunt super comorile voastre, cum se uita Andrei la Ana !!
Si ideea cu caruciorul dublu, e super.
Aseara era mortala Anca, legana o papusa in carucior si imi facea 'sst'. Io ca bunica vorbeam cand ea incerca sa adoarma papusa.
Si o pupa baietii la cresa, toti au invatat sa zica : "Anca, kiss".
Cristina, 
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

jadi spune:
jadi spune:
 Multumesc fetelor, voi sunteti singurele la care am spus! Nu imi vine sa cred dar in acelasi timp am inceput sa rememorez amintiri din sarcina si am vazut ca se potrivesc.
Ca un facut, acum 1 saptamana mi-am cumparat acid folic ca sa ma pregatesc pentru noiembrie dar uite ca nu mai am nevoie de pregatiri.
Dar deseara mai cumpar 2 teste sa fiu sigura ca asa natur, vorba Marinelei nu mi s-a mai intamplat, e chiar prima data!
Nu fugim la odisee, eu deja incerc sa pun fetele pe fuga dar mai scriem si acolo ca uite sincer eu am uitat multe lucruri din sarcina.... caut sa vad cand sa ma duc la doctor si nu stiu cand si alte maruntzisuri care poate va vot obosi la un moment dat. Deni &
Deni &  Vlad 28 sept 2005
 Vlad 28 sept 2005