Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

De azi am intrat pe ultima suta de metri, cred ca mai degraba ultimii metri

Imi fac galerie singura sa ma apuce de duminica incolo ca mai am cite ceva de pus la punct!

Bamboletta sunt bine
Numai ca in weekend tot cu cuibul am fost ! Parca tot mai gasesc cite ceva de facut, de aranjat; in week am montat carusel, am aranjat exact unde vor sta servetelele, pampers, cosmetice tot.Am facut si bagajul duminica seara si e gata geanta.Iar pe la amiaza duminica am fost si la expozitia de crizanteme putin ca avea iuly treaba.Aveam o energie
Spor la montat patut si uitat la el ca la masini straine ca asha fac eu mai nou: ma uit la pat si la carusel si ascultam cutiutze muzicale la sistemul audio care l-am luat(tot pt. fata)si tare mai dam din picioruse in burta la mami si ne miscam asa frumos in burtica de ii topesc pe mami si tati care e super incintat ca i-a luat combina printesei si ca ii place muzica. Aseara am pus si termometru in camera sa monitorizam cit e temperatura.
O asteptam cu drag si o adoram!

Astazi mi-a luat iuly si trimiterea si de la medicul de familie sa fiu acoperita!

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

FELICITARI ADINA!!! sa traisca bebelina!!!
am incercat sa scriu si aseara, dar nu se deschidea pagina, uff, ce ma enerveaza cand merge greu, si eu abia astept sa vad ce s-a mai intamplat, ce bebe nou mai avem
referitor la tema zilei, eu nici n-am cautat pediatru inca, m-am gandit ca o sa discut cu med de familie la urmatoarea intalnire, sa vad pe cine-mi recomanda, si la acea persoana voi merge cand voi avea nevoie. daca nu voi fi multumita, schimbam... si tot asa. oricum, din cate stiu, cel care vine si face vizita acasa dupa nastere este medicul de familie, pediatrul vine (si nu sa faca nazuri, ca e obligat sa vina) in cazurile in care mama, copilul sau ambii nu se pot deplasa... ca acu' sincer, daca bebe are febra, doar n-o sa-l iau linistita in brate, sa merg sa stau la coada la dr eventual... pun mana pe telefon, si trebuie sa se deplaseze. sau oi fi eu naiva???
va pup fetelor, si tin pumnii celor care se pregatesc!!!

Deea 31+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Chinico esti o mare figura... mi-ai placut tare mult la faza cu piticii si cu puricii porcului... deci joi curatenie generala..sa vii cu vesti bune
Ruxandra chiar nu am idee ce ai putea face ca sa depistezi daca sunt otravite. Si noi avem catei la curtea socrului mei si stam mereu cu frica sa nu ni-i otraveasca vreun rau-voitor... Cainii isi fac treaba.. pazesc curtea, nu? Daca cineva vrea sa-i otraveasca inseamna ca are si alte ganduri mai murdare... e logic ce spun eu?
Dandusa iti doresc sa ti se scurteze asteptarea pana la venirea pe lume a Crinutei
Inni imediat venim in clubul scutecelor si noi... acusica.. nu mai este mult
Carla eu cred ca este ok un col de 3 cm pentru ca nu toate suntem la fel...iar daca dr. te cunoaste si te-a mai urcat pe masa, si nu ti-a spus ca este usor scurtat, e ok

Ramona 38s6z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Neata tuturor burticilor.
Dolores suntem alaturi de tine si ne rugam ca totul sa fie ok.

Atudor - azi e ziua cea mare pt. tine CURAJ acusica iti vei tine in brate bb.Hai mami.

Despre tema zilei eu am deja un pediatru, dar si medic de familie unde o s-o inscriu si pe bb Antonia. La medicul pediatru mergem o data pe luna si o sun de cate ori este nevoie....ea imi spune tot timpul ce sa fac si cum....apoi eu ma duc la medicul de familie si-i spun ce si cum sa-mi dea... si cam asta e in mare. Eu sunt multumita si oricum probleme f mari nu am avut si sper nici sa nu am.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am uitat sa schimb semnatura; suntem si noi un picut mai mari...

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Aelita, rad si eu cu tine... dar sa stii ca nu e rea ideea... mie, una, imi place sa merg cu cortul...
Eu voi sta in cort si musafirii in mansarda
Se vede bine ca stau cu un ochi pe raportul meu lunar care trebuie facut, si cu celalalt pe forum...

Yagmur 32+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ramsan chiar daca noi comunicam si pe mess!

Atudorsanatate multa si curaj!

Fetelor va rog mult nu mai vorbiti de papa!Cind a-ti vorbit de clatite am cautat in seara aia cu iuly prin oras si am gasit in sfirsit!Cind cu ciucalata de casa l-am trimis ieri pe iuly la patiseria mitropoliei ca acolo au ciocolata de casa ca la mama acasa, chiar mai buna!
De vreo 3 zile imi ploua in gura dupa salata boeuf si efectiv nu am timp sa fac ca mai am de pus la punct o gramada de chestii si timp f. putin si nimeni sa-mi faca!
Va rog mult faceti-va mila !

Pup iesencele si mai intrati pe forum !

Lory39+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by Lorym

De azi am intrat pe ultima suta de metri, cred ca mai degraba ultimii metri

Imi fac galerie singura sa ma apuce de duminica incolo ca mai am cite ceva de pus la punct!

Lory ce mi-ai placut... daca vrei galerie de pe acum spune, mami, ca se aranjeaza cu fetele, doar ma stii...
HAI LORY!!! HAI CATRINEL!! DAR SA TREACA DUMINICA!!

Ramona 38s6z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Felicitari Adina!!!
Ai fost o curajoasa! Sa te refaci repede, iar Alessia sa fie sanatoasa si mancqacioasa!
Bravo mami!

35+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor va multumesc pt felicitari. La eco a fost intradevar totul bine, dar morcovul...este enorm. Cred ca bebita mea o sa faca 4 kg.

35+ cu Erica Elena

Mergi la inceput