Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:

Facem si noi galerie ANEI,sa dea domnul sa nasca cu bine,sa se refaca repede si sa ne dea vesti repede,sintem alaturi de ea si o sustinem.

Fetelor nici mie nu-mi vine sa cred ca de miine sint in saptamina 41 si Crinuta...ne lasa sa asteptam asa mult...,pe listuta de pe prima pagina figurez ca fiind prima care ar fi nascut ,restul fetelor care erau inaintea mea...,n-au mai dat nici un semn de viata...,asa eu as fi fost prima..,acum insa se pare ca mai am de asteptat.Ei cum ofi ,cum n-o fi...fata sa fie bine si restul chiar nu mai conteaza.
DOLORES
si noua ne este dor de tine si FII TARE...,asa cum esti tu ca totul va fi bine,sintem alaturi de tine cu gindul si cu sufletul.
dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
dandusa spune:
Am reusit sa vad si eu burticile ieri si sint tare frumoase.
ALEX,
tu esti chiar frumoasa si ma enervezi cind spui ca esti grasa...asa cum spunea si AELITA...,ai vazut burtica ?Sau tu vezi doar grasimile?Esti draguta foc si eu zic sa-ti faci si poze mai...sexy...si ai sa vezi c-o sa-ti placa.Ia pune-ti sotul la treaba si arata-ne portofoliul!!!Scoate burtica din bluzoanele alea groase ...,pune-ti ceva mai...transparent si ai sa fii surprinsa de ce vei vedea.![]()
BAMBOLETTA ,super burtica ,super mamica ,te-ai schimbat un pic la fata si la brate din ce se vede...,dar esti frumoasa foc!
Si eu cam la fel...,multi imi spun ca m-am schimbat la gura si la nas...,eu nu-mi dau seama ...,dar ce conteaza?!?Tot frumoasa sint![]()
dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
ruxandra_sb spune:
Am reusit sa ma mai calmez un pic, si m-am apucat sa va citesc din urma:
Chris80, ai dreptate. Ieri s-a circulat infiorator in Bucuresti. Pe langa noi mai toate strazile erau blocate. Noroc ca avem masina la reparat si sotul drag a servit metroul.
Cristina1974, iti inteleg perfect dracii. Greu sa impaci si firma si facut copii ..
Si eu sunt mai altfel de ceva vreme, ma apuca plansul imediat ce cineva ridica doar un pic tonul.
Paxela, iti dorum numai bine.
Atudor, sa fie bine. 
Dandusa, Chinico, Bamboletta, Aelita, Ramsan multumesc frumos pt gandurile voastre. 
Sper sa reusim s-o protejam. O iubim mult, si tare am vrea ca si bb2 s-o cunoasca si s-o indrageasca precum Matei.
N-o laud ca-i a noastra, dar ii tare frumusica si nostima... daca puteti sa va inchipuiti: arata ca un mioritic de talie mica-medie, toata zburlita si cu nasu-n vant.
Si buna si blanda. Sta la mangaiat cu orele, iar daca cumva imi ridic mana de pe ea, imi impinge mana cu botul ca sa reiau "procesul".
Iubita lui mama.
35+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
alexandra_25 spune:
Dandusa....

....o sa incerc sa fac si altfel de poze....cat mai repede...ca nu se stie cand imi vine sorocul...![]()
alexandra
37 + cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
madaluta spune:
tema zilei
Medicul meu de familie este si pediatru, dar eu nu sunt multumita de serviciile oferite si am inceput sa cer alte recomandari recomandari.
Ceea ce vreau eu sa va inteb este daca si eu tebuie sa ma mut de la medicul de fam sau e suficient doar sa inscriu bebelul la un nou medic?Si ce acte tebuiesc duse atunci cand vrei sa il inscrii la pediatru?
Madalina
33+
poze,
ank999 spune:
Hai Ana!

Nastere usoara si mult curaj!Asteptam vesti!
Doloresne rugam pt tine! Sper ca totul sa fie bine si asteptam vesti cat mai curand!
Dandusasunteti mari.... ma apuca emotiile!
Miro, Lorytrebuie sa incepem galeria si pt voi!
35+ cu
Erica Elena
ank999 spune:
Tema zilei: nu m-am gandit inca la pediatru. deocamdata il avem pe medicul de fam, iar dupa ce vine bebita, facem rost si de un pediatru!
35+ cu
Erica Elena
ank999 spune:
Alexandraam vazut si eu pozele cu burtica! Sunt tare frumoase!
Ramsancred ca trebuie sa ne pregatim in curand de galerie si pentru tine. Maine intrii pe ultima suta!
Ruxandra, Cristinatrebuie sa fiti calme de dragul bebeilor vostri (rade ciob de oala sparta...eu ma enervez instantaneu si sar de 5 metri din orice).
35+ cu
Erica Elena
Teutz spune:
Ma inscriu si eu in galeria pentru Atudor si Mayaione! Bafta multa, fetelor!!!

Ruxandra, oameni din astia fara inima sunt peste tot. Cred ca cel mai bine ar fi sa va luati voi masuri de precautie si sa tineti catelusa inchisa intr-o cusca sau garaj in timpul noptii. Intr-adevar, la 8 ani e cam greu de dresat. Ce javre de oameni!! Ce inconstienti!! M-am enervat deja!
Adevarul e ca in Romania legislatia pentru protectia animalelor e la pamant. Au aprobat ei cateva legi, dar oricum nu sunt aplicate si, daca cineva face rau unui animal, scapa nepedepsit.
Mai rau e ca, uite, doamne fereste, pot sa pateasca ceva si niste copilasi nevinovati, din cauza nenorocitilor inconstienti!
Dandusa, ai deja 40 de saptamani!!! Oauuu!!! Ma apuca pe mine emotiile!
Tema zilei: Nu m-am gandit pana acum la un pediatru. Locuiesc la adresa asta de un an si jumatate si nici macar nu stiu la ce policlinica sunt arondata. Trebuie sa ma interesez, sa vad daca gasesc un pediatru cat mai aproape de casa, dar sa fie si bun.

Teutz
32+
Alexia Iarina