Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)
Raspunsuri - Pagina 28
ruxandra_sb spune:
Dianconcica, dislocare de umar a bb-lui se intampla si la nasteri fara epidurala..
Cristina1974 cat ai tu tensiunea acum, adica cat de mare e?
Si mie a inceput sa-mi fie frica de preeclamsie..
Mirona, apropo si la tine cat mai e?
36+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Daconst spune:
Felicitari la toate mamicile,care au nascut pina acum!!!!

Vad ca n-a scris nimeni de Otilia,asa ca va anunt ca a nascut ieri prin cezariana un baietel de 3,200,pe nume Norbert.Si mami si bb se simt bine!
Nastere usoara la toate burticile si sa stiti noi cele de la ian-feb va urmarim toate din umbra si va tinem pumnii!

Miro,sunt cu sufletul la gura si abia astept clipa cea mare!

Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
a_deju spune:
felicitari BAMBOLETTA, felicitari OTILIA!!! sa va traisca puii!!

Deea
32+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund
ama.lia spune:
BAMBO felicitari mamico!!!!
si
Antomia!!! Sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa, iar mamicii refacere rapida si muuuult laptic bun!!!
Felicitari Otilia !!!
si sa-ti traiasca baietelul!!!

monique, si eu vad acelasi semn: mai da-l in ma-sa de servici, sa stii ca acasa nu te plictisesti, sunt atatea treburi de facut... ai sa vezi cand te-o apuca si pe tine curatenia generala, eu nici mama nu vreau sa vina sa ma ajute, trebuie sa fac eu, cu mana mea, nimeni nu face mai bine !
miro, ai fost mortala cu tema zilei, eu am auzit atatea povesti cu epidurala incat nu-mi pun mari sperante in ea, daca e, bine, daca nu, oricum nu ai ce face, de nascut tot nasti atunci. ai sa vezi, trecem noi peste asta, si nu va mai conta nimic cand ne vom tine bebelusii in brate!
aka, la ce spital e dr. ta? mie mi se pare mult 300 ron la anestezist. ei cat ii dai? e nasol sa iti schimbi dr. chiar inainte de nastere, dar poate ajungi pe mana unuia mai uman. Am auzit oricum multe povesti cu doctori care incurajau pacientele ba cu cezariana si cand sosea momentul le lasau sa nasca normal, ba cu epidurala, si... ups... te-ai dilatat prea repede, degeaba o facem acum. dar macar mamicile alea au stat linistite pana atunci, nu s-au stresat cu 2 luni inainte!
Acum, am si eu o problema de ieri: am impresia ca sotul meu este cam speriat, din ce in ce mai speriat de faptul ca se apropie momentul, si o cam da in bara. nu stiu cum sa ma comport, am atata nevoie sa fie alaturi de mine, si el... isi gaseste tot felul de treburi de facut, care nu includ nici curatenia, nici amenajarea camerei bebelinei, nici pe mine... o fi el stresat, dar eu ce vina am??
Va 
Amalia 35s6z si
Stefania
doradora spune:
amalia ia-l cu binisorul, explica-i ca nici tu nu esti mult mai viteaza, dar ca impreuna veti reusi, nu e momentul sa o luati unul hais si altul cea, trebuie sa va sprijiniti reciproc. oricum, ideea e sa faci tot posibilul sa depasiti crizele inainte de venitea lui bebe, dupa aia nu o sa mai ai timp si nervi de asa ceva, si in fond si tati o sa colaboreze mai bine atunci daca sta bine cu moralul.
chris
35+
alexandra
asiza spune:
Otilia, felicitari!!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!! Iar tu sa te refaci rapid!!!!
Daconst, multumim de veste!!!!
Claudiu, iti multumim si tie pentru vestile despre Dana... lasa ca bb-lina isi revine ea...nici ei nu i-a fost usor sa se nasca, nu uitati asta, e la fel de obosita ca si mamica...dar sunt convinsa ca azi e mai bine...abia astept sa vad poze!!!
Oana
32+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
ruxandra_sb spune:
Felicitari, Otilia!
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)