Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)
Raspunsuri - Pagina 27
aelita spune:
ramsan,frumusico,am vazut si eu pozele! ce burtica maricuta ai!
si bamboletta,frumoasa,am mai prins o poza cu buritca ei pe ultimii metri,ca acum deja nu o mai are!
si saryta !!!frumoase toate!
almo,bafta multa maine la cezariana!!! iti tinem pumnii sa te recuperezi repede!!!! sa iti tii copilasul in baret curand,sanatos si frumos !!

donia,imi pare rau ca nu mai e mama ta..
dolores,cum o trece si noaptea asta la spital?? asa rau imi pare ca trebuie sa stea acolo ...
aka,eu nu stiu de ce ideile astea aiurea despre epidurala,pt ca in afara se face la TOATE gravidele epidurala,si nu se foloseste,clar,la toate forcepsul,procentul e acelasi ca la romania,fara epidurala.forcepsul se foloseste pt alte chestii,nu din cauza epiduralei.astea sunt idei preconcepute de medici care nu stiu sa asiste cu asa ceva,pt ca nu sunt pregatiti.in afara s efoloseste de peste 10 ani,si sunt obisnuiti-Biiine,ca sunt cazuri in care se fofileaza sinu ti-o fac din comoditate,e altceva,sau ca nu e aanestezistul...dar nu sa vina cu idei de forceps si alte alea..
Tu spun.i cu tupeu,ca tu fara anestezie nu nasti! eu asa am de gand sa le spun,sper si eu sa reusesc ! dar am de gand sa le avertizez ca eu tolerez rau durerea,si decat sa aiba circ,mai bine sa ma anestezieze ca lumea.
spune-i ca nici nu te gandesti sa nasti FARA!! si cu asta basta
mai,fetelor,eu nu am auzit asa ceva,ca nu poti sa impingi!! in romania se face rar epidurala,si le e frica ,nu stiu ce au,inca nu sunt obisnuiti.nu spun ca acum 10 ani cand am vorbit de epidurala,totata lumea imi spounea ca nu exista asa ceva,ca nu s epoate naste cu anestezie.si acum 10 ani se nastea intr-o veselie peste tot in lume cu epidurala.
acum a ajuns si la noi,si tot mai sunt doctori care inventeaza piedici??
si maselele le scoteam acum 20 pe viu,sau omorau nervul pe viu,ca cica altfel nu stiau daca au dat sau nu in nerv.sau plombe pe viu,ca sa stie cand ating nervul
pai vorba ta,nastem acum ca pe camp?? de ce s-au mai inventat anesteziile??
e treaba medicilor sa stie cums a scoata copilul !
eu deja ma enervez cand vad ca ei promoveaza atata durerea !
de ce mii de spitale din lume POT fara forceps SI LA NOI NU SE POATE???
chiar daca nu ai mai simti nimic,desi tot simtiti ,cand zice sa impingi,impingi!!
cand esti anesteziat,poti sa misti,nu esti mort! doar ca tu nu stii dca misti,asta in cazul in care nu mai simtti nimic,ceea ce e mai rar,ca nu fac ei doze sa ne ia noua durerea de tot,doar ne ametesc acolo nitel.deci ascultati cu atentie ce va spune: impinge,acum nu ,acum iar! si afceti exact,si va fi totul ok.cand nu vrea el sa iasa,asta e,se recurge la diferite,dar pana acum tot din cauza anesteziei se folosea forcepsul,de zeci de ani ??
logic,inseamna ca in afara toate nasc cu forcep,ca sunt anesteziate! si in romania hai sa ne chinuim!
Mirona,sunt si eu buna la ceva ![]()
dia,saracuta ce se mai chinuie si ea!! pupici si multa rabdare si putere sa treaca peste tot pana la termen!!
carla,fata aia de care spui,ca a scos copilul cu umarul dislocat,nu trebuie sa nu mai aleaga epidurala,ci NU TREBUIE SA MAI ALEAGA SPITALUL ALA,SI SA II DEA IN JUDECATA.asa ceva nu se face decat de niste incompetenti!si cumnata mea a nascut fara sa simta NIMIC,si a executat ce a fost si a iesit copilul singur.si daca el nu iese,ca nu iese,nu ca nu impingi tu! repoet: ea nu simte,dar oricum ea impinge,desi nu simte!! si asa sa fie,numai niste incompetenti pot scoate un copil cu umarul dislocat !!! merita dati in judecata,si au mai fost si destepti sa o invinovateasca pe ea!!!
hai cam ergem la dentist si daca ne-au scos trei masele in loc de una,e vina noastra ca am stat cu anestezie si nu pe viu!!
bietul copilas!!!si ea,saraca,ca se mai simte si vinovata acum din cauza idiotilor!!
dandusa-Catalin,parca,nu?? multumim pt vestile despre Danuta si Crinuta !!! ma bucur ca e cumintitca,nu va speriati,o sa inecapa ea sa manance !! le asteptam acasa,cu drag!
hai ca m-ati luat cu epidurala si eu eram suparata cu Steaua!!! de-aia m-am si revarsat asa ! de necaz si foc si inima rea!
cum,ma ,autogol???????????
imi smulg parul din cap!
31+
Donia spune:
quote:
Originally posted by ramsan
stii ce spuneam eu? Ca bebe Rares al meu nu va plange cand va iesi la lumina, ci va rade in hohote
Grozava esti!!!

Pai la cat de razareata te-am vazut in pozele de azi, precis va izbucni si el in ras dupa prima gura de aer.
aelita, multumesc
! Mi-a lipsit enorm de mult mama la prima sarcina si dupa ce am nascut, dar stii ceva? E adevarat ce se spune, si anume ca oamenii continua sa fie cu noi atata timp cat amintirea lor ramane vie. Am simtit-o pe mama atat de aproape si inca o mai simt asa, efectiv simt ca e langa mine prin amintirile pe care le am cu ea. De cate ori fac ceva impreuna cu Roxana parca o vad pe mama impreuna cu mine si amintirea ei ma invata cum sa fiu plina de dragoste si rabdare cu fetita mea.I-am povestit si Roxanei despre ea si ea acum vorbeste despre mama mea ca despre un membru al familiei, ca si cum ea ar fi inca in viata. Ba isi si fabrica amintiri cu mama mea! Asa ca desi mama nu mai traieste, continua sa fie cu noi in spirit, si pentru mine ca mama, si pentru Roxana ca bunica.
Dar tu, draga aelita, vad ca tare te-ai infierbantat cu meciul asta! Nu-i mai bine de mine? Ca daca nu intram pe forum nici nu stiam de meci. Ah, si ce mai sufeream inainte!
Cristina, acum inteleg. In cazul asta sa se tina pre-eclampsia asta departe de tine si sper sa vina Georgia asa cum vrei tu. Oricum, e bine ca medicii sunt preveniti, planul nasterii e deja pus la punct, asa ca sunt sigura ca nu o sa mai ai necazuri acum.
Deci maine ce program avem? Naste almo

Altcineva?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
`mneata!
azi am schimbat semnatura, dar parca nu mai sarbatorim chiar cu atata spor, ca nu vrem sa fie si bebelina printre primii sositi in sezonul ploios...cu bebei!
speram sa mai stea pe unde e, adica in copac, cum radem de ea, ca e pe undeva inspre coaste.
in ultimele 2 zile nu a mai fost asa de activa, ma gandesc ca o sta mai prost cu spatiul sau poate s-o fi rasucit cumva si nu mai da inspre exterior. de sughitat insa, avem program zilnic.
tinem pumnii mamicilor pt care azi e ziua cea mare, si o asteptam pe drag pe dolores sa vina acasica.
ps. vine zapada... parca nu pot crede... imi place f mult, dar la munte sau in parc, nu pe trotuare pe unde nu poti merge sau pe strada unde aluneca masina...hi hi, la anul pe vremea asta e musai sa avem sanie in dotare...
chris
35+
alexandra
bebyta spune:
Buna dimineata burtici!nu s-a trezit nimeni ?parca nu pot sa cred ca nu-i nimeni la
.oricum eu va astept ca somn nu mai am de mult.....
BAMBOLETA felicitari!sa-ti traiasca domnisoara ANTONIA sa fie sanatoasa ,frumoasa ,mancacioasa si norocoasa iar tu mamica frumusica sa te refaci cat mai repede te asteptam...

Burticilor care urmeaza astazi sa nasca mult curaj

va tinem pumnii fiti tari

*bya*
37+
bebyta spune:
'NEATA CHRIS80 si la mine se intampla la fel cu piticul nostru nu mai are loc mititelu sa se miste cum vrea doar ce se mai intinde din cand in cand adica mai mult impinge.....iar cu sughitul si el are program zilnic mai nou sa nu razi dar mai da si cate un "porumbel"cum e cu funduletul in sus simt cate un balon de aer care face poc cel putin asa il interpretez eu...... sau poate o fi alte gaze ....cine stie ce face dragul de el .....
*bya*
38+
dianocica spune:
mirona aelita eu nu dadeam cu parul cu epidurala. n am zis ca asa se intampla mereu. ideea era ca se pot intampla si lucruri f nasoale si ca ar trebui sa sti.sunt atatea cazuri in care lucrurile au mers bine...dar in orice trebuie sa fii informat si chiar daca sunt cazuri f rare trebuie sa stii ce riscuri presupune
dandusa e o scumpa, cum si a pus ea sotul sa ne tina la curent...asteptami vesti
dar neata! ca de asta am uitat. am reusit si eu sa nu ma mai trezesc odata cu cris, adica pe la 5-6. si am si adormit la meci. numai ca in secunda in care m am trezit mi a zis iubi de rezultatul meciului si dupa am vazut ca nici nu merge netul. iar sunt pe dialup si injur. o tema a zilei, ceva?
dianocica,
34s
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by aelita
aka,eu nu stiu de ce ideile astea aiurea despre epidurala,pt ca in afara se face la TOATE gravidele epidurala,si nu se foloseste,clar,la toate forcepsul,procentul e acelasi ca la romania,fara epidurala.forcepsul se foloseste pt alte chestii,nu din cauza epiduralei.astea sunt idei preconcepute de medici care nu stiu sa asiste cu asa ceva,pt ca nu sunt pregatiti.in afara s efoloseste de peste 10 ani,si sunt obisnuiti-Biiine,ca sunt cazuri in care se fofileaza sinu ti-o fac din comoditate,e altceva,sau ca nu e aanestezistul...dar nu sa vina cu idei de forceps si alte alea..
Tu spun.i cu tupeu,ca tu fara anestezie nu nasti! eu asa am de gand sa le spun,sper si eu sa reusesc ! dar am de gand sa le avertizez ca eu tolerez rau durerea,si decat sa aiba circ,mai bine sa ma anestezieze ca lumea.
spune-i ca nici nu te gandesti sa nasti FARA!! si cu asta basta
mai,fetelor,eu nu am auzit asa ceva,ca nu poti sa impingi!! in romania se face rar epidurala,si le e frica ,nu stiu ce au,inca nu sunt obisnuiti.nu spun ca acum 10 ani cand am vorbit de epidurala,totata lumea imi spounea ca nu exista asa ceva,ca nu s epoate naste cu anestezie.si acum 10 ani se nastea intr-o veselie peste tot in lume cu epidurala.
Subscriu in totalitate.
NU VA LASATI FRAIERITE !!!!
Medicii care va refuza epidurala NU STIU sa conduca un travaliu sub epidurala, sunt NEPREGATITI si nu au chef sa-si bata capul sa invete.
Aveti grija, stiu de multe mamici care cumva au fost pacalite: las ca facem, dar pana la urma nu i-au mai facut-o, n-a ma putut veni anestezistul, etc. etc. Minciuni cusute cu ata alba.
Prietena mamei mele din State a nascut ambii copii cu epidurala. Acum vreo 25-27 de ani !!!!!!!
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Felicitari noilor mamici, Dandusa si Bamboletta.
36+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
miki04 spune:
Fetelor a nascut Otikerekes!!!!!!!!!!! Ieri 1.11.2006 un baietel de 3.200 g prin cezariana. Nu stiu mai multe detalii doar ca ea dorea sa nasca normal.
Bravo Otilici sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el!

Mihaela
32+