Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)
Raspunsuri - Pagina 26
ramsan spune:
Miro si pe mine ma scoate din sarite varianta beta de yahoo.. e nasoala rau. Eu vroiam sa-mi fac alta coperta la albumul foto si nu m-am lamurit deloc cum anume as putea sa fac asta.
Ma bucur ca iti place burtik mea... nu mai este mult si devine amintire... ce dor ne va fi de burtici 
Dia deci e cumincioara in patutz si bebelina e ok...Multumim pentru info si ...ii tinem pumnii sa fie bine 
Ramona
39 fix
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
carla2005 spune:
In sfarsit am gasit un cabinet in Pitesti unde se face analiza asta pentru streptococul de grup B, au zis ca imi fac si antibiograma sau cam asa ceva! Insa m-au programat pentru recoltare dabea luni fiindca sunt foarte aglomerati1 Tot e bine si luni...sper sa nu nasc pana atunci! Contractii mai am dar cu No Spa trece nici nu sunt regulate.
Mie imi zice lumea ca mi s-a lasat burtika...voi cum va prezentati cu burtika? Dupa ce se lasa la cat timp oi naste? Trebuie sa o mai tin pe bebita cel putin 2 saptamani pana vine medicul in tara.
FELICITARI pentru bebeii de azi!
carla2005
35+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
luly spune:
Salutare fetelor!
Am inceput bine luna!
Crinuta a fost cea mai punctuala la intalnire. Bun venit pe lume printesei 

si felicitari proaspetei mamici Dandusa

.
Felicitari si pt Bambo
si refacere cat mai rapida, iar pt bb Antonia bun venit
.
Facem galerie pt
Almo

Otilia

Lorym

Nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!!!
Luly
35s cu
si
Diana
carla2005 spune:
Hai sa va spun si eu cum am aflat ca epidurala asta e cu dus si intors! O prietena a nascut cu epidurala anul asta in iunie, a prins anestezia de nu a mai simtit nimic! A nascut la universitar, mi-a zis ca nu mai simtea contractii, nu mai simtea nimic, ii ziceau asistentele impinge acuma...si ea sufletu, pana la urma cica aproape ca se urcase o asistenta cu totul pe ea sa impinga copilul afara, au tras de copil ca sa-l scoata ca de alte alea ...ea bineinteles nu a simtit nimic! De la atata munca pe bietul copil a iesit cu umarul dislocat si cu un hematom ditamai, ea mi-a zis ca a mai avut ceva probleme insa nu mi-a spus care si nu am vrut sa o descos am lasat-o sa-mi spuna doar ce vrea ea! Ideea e ca se invinovatea ca a ales sa faca anestezia, copilul a stat toata vara infasurat cu atele sau nu stiu ce i-au pus medicii la umar...pe caldura de moarte era bietul copil infasat tot sa i se repare umarul! Acum e bine dar mi-a zis ca nu ar mai alege epidurala!
Eu am zis ca doar daca nu oi mai putea cer sa mi se faca epidurala, daca nu...ma gandesc ca acolo cateva ore nu oi muri! Bine acuma sunt curajoasa...dar cand m-oi vedea incoltita de dureri mai vedem!
carla2005
35+ cu
Alexandra Maria
asiza spune:
Almo, iti tin pumnii ca totul sa decurga ok pentru tine si bb...
...chiar, nu-i dai nr. tau de tel. Doniei sa ne tina la curent cu starea ta...sau poate ii dai un mesaj sa ne spuna ce si cum...oricum, incepem galeria...

Dianocica, cu anestezia peridurala lucrurile nu stau asa cum le-ai prezentat tu...va spun ce ne-a spus la Scoala mamei o moasa...zicea asa, se monteaza peridurala, iar dozele de anestezic se injecteaza in functie de starea ta evaluata corect de anestezist si medic(doar ei stiu exact ce si cum)...cert e ca dureri nu mai ai, dar SIMTI contractiile...in plus, in momentul expulziei, NU se mai pune anestezic, tocmai ca sa simti sa impingi si sa nu se ajunga la folosirea altor instrumente...Inca ceva important: cica DILATAREA colului e dureroasa, insa EXPULZIA nu doare, ci e o senzatie echivalenta cu senzatia de impingere pe care o ai cand
...cam asta ni s-a spus...
Aka, nu esti tu dusa cu pluta...poate doctorita ta mai degraba...imi pare rau ca mai aud ca exista asemnea pareri depasite in zilele noastre...La fel i se intampla si Alexandrei in Sighet si, in conditiile astea, o inteleg ca e infiorata saracuta...si nu inteleg de ce oamenii astia refuza sa-ti faca anestezie peridurala, care, by the way...NU are niciun efect asupra bb-lusului...(asta ne-a spus tot la Scoala mamei un neonatolog, o moasa si un ginecolog, asadar trei medici).
Alex,
am vazut caseta aia cu o nastere care a avut loc acum cativa ani la una din clinicile clujene...o nastere normala a unui bb de aproape 5 kg, epiziotomie si toate cele...nu ne-a aratat totul in direct, am vazut insa bebelusul in clipa in care l-au "extras", a fost pus pe burta mamei, i s-au curatat caile respiratorii si apoi, imediat ce l-au luat de pe abdomenul mamei, copilasul a inceput sa urle ca din gura de sarpe...apoi am vazut o faza mai nasoala, in direc, cu eliminarea placentei...da' asta nu-i de povestit...si, by the way, intre contractii, mamica era asa de bine dispusa, si radea mereu cu cadrele medicale...Ti-am povestiti asa cum ai dorit...
...Saptamana viitoare trebuie sa ne prezentam la curs cu tot cu tatici, ca ni se mai pune o caseta...nu stiu exact despre ce e vorba, insa d-na doctor neonatolog a insistat sa vina si taticii...al meu e bucuros sa ma insoteasca..![]()
Acuma, motivele pentru care nu prinde o peridurala nu le stiu, dar voi intreba la urmatorul curs, daca nu uit!!!
Nu mai stiu exact ce si cui vroiam sa raspund, dar trimit pupici la toate gravidutzele si mamicile noastre dragi...
Miro, multumim de vestile despre Dia...chiar ma gandeam la ea...
Aaaa...mi-am mai amintit ceva...Ruxandra, tu ai deschis iar subiectul si-mi pare bine c-ai facut-o...despre mameloanele unse cu un picur de laptic de mama...pe langa cartile pe care le-ai citit tu in care se recomanda asta, acesta informatie exista si in Cursul de Alaptare pe care vi l-am trimis in mail-ul comun, curs elaborat dupa ultimele norme ale OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si curs dupa care au fost instruite cadrele medicale in acest an (e vorba de asistentele si medicii de la neonatologie, precum si medicii de familie)...si eu voi incerca asta...
Oana
32+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Da, Carla, ai si tu dreptate, cred ca totul depinde pana la urma de cat e de bun medicul anestezist, precum si obstetricianul...Miro, la tema zilei: DACA voi naste natural si NU prinde cumva anestezia, cred ca-l iau la box pe medicul ala, nu sa mai dau si bani...

Nu-mi vine sa cred...Steaua si-a dat autogol, dupa ce a jucat atat de bine contra Realului...

Oana
32+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
mamaana spune:
quote:
Originally posted by carla2005
In sfarsit am gasit un cabinet in Pitesti unde se face analiza asta pentru streptococul de grup B, au zis ca imi fac si antibiograma sau cam asa ceva! Insa m-au programat pentru recoltare dabea luni fiindca sunt foarte aglomerati1 Tot e bine si luni...sper sa nu nasc pana atunci! Contractii mai am dar cu No Spa trece nici nu sunt regulate.
carla200535+ cu
Alexandra Maria
carla, antibiograma o sa-ti arate ce antibiotice isi fac efectul in organismul tau; bine ca ai gasit pana la urma unde sa te duci
mamaana 31+
Stephanie si
Isabelle si cu Tudor (12.12.96)
cristina1974 spune:
Buna seara,fetelor!
Otilia,iti tin pumnii ca totul sa decurga usor si repede. Poate, deja la ora la care scriu eu, esti deja langa bebelush....Oricum, sa iti fie sanatos,sa te refaci repede si sa te bucuri din plin de puiul tau.
Almo,mult curaj maine! sa fii tare,si sa ai o fetita asa precum ti-o doresti!
Donia,de ce vor ei sa ma induca la 38 de saptamani?Pentru ca tensiunea mea a luat-o razna, am dureri mari de cap, si avand antecedente de preenclampsie cu prima fetita,se tem ca tura asta nu voi fi la fel de norocoasa ca acum patru ani. Imi iau tensiunea de mai multe ori pe zi,stau calma, cat pot eu,tinand cont de faptul ca nu sunt sub un glob de sticla,asa ca ma rog la Dzeu sa fie bine, si sa intru in travaliu singura.Nu mai vreau complicatii, insa daca Doamne fereste se repeta istoria, le-am zis deja ca vreau cezariana de urgenta, si nu inducere.Mi-e frica de inducere, ca de naiba,si prefer taietura il locul ei,cu toate ca acum o saptamana nici nu-mi dadea prin cap cva as putea avea iar emotii din cauza preenclampsiei.Oricum, medicul meu mi-a zis ca ii este teama sa ma lase asa pana in 40 de saptamani,si pentru ca Georgia este oricum, mult mai mare decat varsta ei, nu s-ar pune problema ca ea nu ar fi bine. Astept si eu sa vad ce-o fi,fac efort,si alte chestii care ar putea determina inceperea travaliului.Stiu ca odata ajunsa in spital, in travaliu, totul e ok.
Va pup ,fetelor, si va urez numai bine.Noapte buna!
37 saptamani, Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
mamaana spune:
almo sa fie cu bine maine !!!
poate suna Adi pe Mihai maine sa ne spuna ce si cum
Tinem pumnii!!
mamaana 31+
Stephanie si
Isabelle si cu Tudor (12.12.96)
dandusa spune:
Buna seara fetelor ! tot sotul sunt am venit de la spital pe la ora 21 am stat cu fetele mele nu imi venea sa mai plec mai ales caci Crinuta nu prea minca si mai mult era adormita si lucrul care nu prea ne placea in timpul somnului saracuta de ea se strimba de parca ar plinge sau de parca iar fi frica de ceva sau nu iar fi convenit ceva si acest lucru nu prea dadea bine in fata noastra proaspeti parinti , dar am inteles ca de miine o sa manince din ce in ce mai mult si o sa fie mai bine .Sa stiti ca a fost cumintica pina acum nu prea plinge mai deloc si speram sa ramina cumintica .O sa o aduc pe Danuta acsa vineri la prinz asa ca o sa va povesteasca ea toate detalile. Va pupa pe toate
dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa