Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Alex merci mult ...

Pozicile le datorez Sarytei care a fost o dragutza si a adus special aparatul foto ca sa ne surpinda pe ultima suta de metri (pe mine si Rares 2 in 1) ... ca eu nu am din pacate dar imi voi cumpara si eu (ca doar voi avea pe cine sa pozez) insa ea nu stia ca o va cunoaste si pe Bambo de la care am primit sms ca naste si e in spital tocmai cand eram si eu in spital... uite asa ne-am adunat azi fara sa ne fi propus asta.
Bambo a scapat saracuta... era cam descumpanita si obosita inca de dimineata de cand ne-am vazut (somnicul ei a zburat de la 1 noaptea cand a pierdut apa), dar uite ca acum viata ei este alta deja... e de bebe Antonia
Saryta iti multumesc inca o data

Eu am ramas in urma cu galeria pentru Otilia (otikerekes)
HAI OTILIA

Ramona 39 fix Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Felicitari DANDUSA SI BAMBOLETTA! sa aveti parte de bebici sanatosi si macaciosi!

Fetelor azi e ultima zi cand mai intru pe DC in calitate de graviduta. Maine ora 12:30 am programata cezariana asa ca ne auzim dupa ce ma intorc acasa. Va doresc la toate nasteri usoare si mult curaj!

Moni38+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput

Almo sa fie cu bine, sa te refaci repede dupa cezariana, sa ai laptic pentru Ana micutza, iar ea sa fie sanatoasa... incepem galeria...
Miki ce mai stii de Otilia noastra?

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

BAMBOOOOOOOO victorieeeeee ! sa ne traiesti si tu si bb !
pupiciiiiiiiiiiiiiiiii

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La odiseea noastra vad ca tot cate doi bebei pe zi se nasc, daca nu chiar 3 azi, in caz ca naste si Otilia.

Deci:
Dandusa felicitari!!!

Bamboletta felicitari!!!

De azi sunteti mamici, sa fiti fericite toata viata alaturi de minunile voastre! Sa aveti parte de sanatate toti, iar fetitele voastre sa fie mancacioase, sa doarma bine si sa va bucure viata!

Otilia, tinem pumnii in continuare!

Danita, mergeam si noi mereu la cimitir la mama pe 1 noiembrie. Imi lipseste asta aici, dar m-am gandit ca daca vine soacra o sa-i facem mamei aici un parastas, m-as simti si eu mai impacata.
Eu ma simtesc bine... sau as putea spune ma nesimtesc? Ca nu ma supara nimic, si ma gandesc ca poate am devenit mai putin simtitoare
Tu te-ai mai dezumflat?

Mirona, te apropii si tu de momentul decisiv, vad ca numeri zilele. Eu inca numar cu saptamanile.
Chiar te vezi facand scandal in spital?

Ramona, si tu esti cu de 3 ori fix? Pai atunci la fix sa fie si la tine, ca la dandusa! Vad ca ai o stare de spirit tare buna, parca tot mesajul tau e plin de entuziasm. Tine-o tot asa!

Lorym, si tu esti aproape!
Tare m-am amuzat:

quote:
Dimineata cind am eliminat dopul am strigat la iuly care a sarit din pat si il intreb: asta e?De parca el stia cum arata. Si apoi ma intreaba pe mine el: dar nu stii de la fetele de pe forum?Si eu raspund: dar crezi ca fac poze la dop fetele cind il elimina?

Asta ar trebui sa ramana printre perlele odiseei noastre.

Alexandra, ma bucur ca ti-au iesit analizele bine! Tare te-au mai stresat pardalnicele de analize toata sarcina!
Roxana m-a surprins azi ca de abia s-a atins de dulciuri... mai mult am mancat eu, trebuie sa salveze cineva onoarea familiei, nu?
Multumesc pentru aprecieri!

Cristina, de ce vrei sa o scoti pe Georgia mai repede? Si de ce ti se face inducere la 38 de saptamani?

dianocica si mamaana, multumesc pentru raspunsul referitor la BH. Si la mine sa intareste tare si daca se mai apuca si bebe sa miste am impresia ca mi se sparge burta. La mine dureaza mai putin, dar azi am constatat ca ma apuca si cand ma ridic de pe scaun.
mamaana, o sa fie mult mai bine acasa, o sa te poti intinde si sa te odihnesti cand simti nevoia. Si probabil si juniorul tau o sa te lase sa te odihnesti, nu?

Cleo, cand mai vorbesti cu Dolores spune-i ca suntem cu gandul la ea!
Eu sper sa se lamureasca mai repede situatia ei, probabil e foarte obosita saracuta.
Si tie iti multumesc ca ne tii la curent.

monique, probabil ca a fost mai mare sperietura, sunt sigura ca bebe e OK, chiar daca l-ai zdruncinat putin. Bine ca nu s-a intamplat la coborare!

aelita, multumesc. E o scumpa, asa zic si eu. Stai numai s-o vezi si tu pe a ta .

almo, si tu??? Wow, deja?
Iti doresc sa mearga totul bine, sa te refaci repede si sa vii acasa cu o bebelina sanatoasa, cuminte si mancacioasa.
O sa te bombardez cu intrebari, sa mai dai repede pe la noi sa imi spui si mie cum a fost.
Nu poate sa intre sotul dupa nastere sa ne spuna ca esti OK? Pliiiiz!
Sau sa iti dau eu numarul meu daca ai cumva ocazia si posibilitatea sa suni?

Vad ca mi s-au umflat putin picioarele, trebuie sa iau o pauza cu statul pe scaun. O sa mai intru la citit mai tarziu, poate aflam vesti si despre Otilia.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Almo mult curaj si refacere rapida
Roxana felicitari pentru micuta Antonia
Eu am fost ieri la echograf. Bebelusha are 1910, e mai mica cu o saptamana, dar "asa sta bine la o domnisoara" dupa cum spunea dna doctor. Dar m-am suparat rau pe dna doctor. Eu i-am spus ca vreau sa nasc cu epidurala, iar dansa mi-a spus ca e mai bine fara nici o interventie asupra bebelushului. Si imi spunea ca se poate ajunge la forceps si alt instrument care creeaza vid. Si eu nu am mai auzit asa ceva. Chiar asa par, dusa cu pluta? Adica daca dansa considera ca nu e nevoie, nu va chema anestezitul , nu stiu cum isi va da seama de asta, si eu nu vreau sa mor de durere acolo. La fel a zis si de perfuzii. Ma gandeam si eu ca omul prost, daca nu imi face nimic, e ca si cum as naste pe camp, "fara nici o interventie" mai are rost sa ii dau atat cat cere? . Mai avea un pic si imi spunea ca natura sa-si faca treaba. Mai astept pana data viitoare si daca are aceleasi opinii ma duc la alt doctor. Pentru ca oricum banii tot asa ii dau, macar sa se ocupe de mine. Si m-a anuntat ca daca va fi cu anestezie epidurala ma costa 300 ron pentru anestezist, si nu e nevoie sa o cumpar eu. Sunt tare dezamagita. dar ma voi lamuri peste 3 saptamani cand ma mai duc. Sper sa nu fie prea tarziu, sa ma mut la alt medic, daca va fi tot asa.
Ma duc la sa fac . Mai vedem vreun bebel azi? Laura pe unde mai esti? Tot la servici?
Va pup pe toate.

Monica 33+

Mergi la inceput

Doniachiar ma simt excelent si sunt foarte optimista. As da si altora din starea mea de euforie... ca se vad niste frunze de morcov iesind de prin dosuri stii ce spuneam eu? Ca bebe Rares al meu nu va plange cand va iesi la lumina, ci va rade in hohote
Dia, Mio... cum mai stati? ca voi sunteti burtici mari...
Lory fa ceva sa fuga ghinionul ala de la voi din casa

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bamboletta FELICITARI, sa ti traiasca bb

almo iti tinem pumnii sa ne tii la curent

akadin cate stiu eu, daca epidurala prinde bine tu nu prea poti sa mai impingi si daca bebelu nu e destul de sfortos trebuie sa gaseasca metode sa l scoata: forcepsu, vacuumu sau sa se chionuie asistentele sa l impinga prin burta. nu e fun dar cred ca orice doctor ar trebui sa ti spuna de asta cand te gandesti la epidurala. pt ca daca ar fi asa sigura si simpla nu s ar mai folosi si alte metode...eu as aprecia la un dr faptul ca mi a spus sau nu si partile rele

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

BAMBOLETA FELICITARI MAMI!!!
Ma bucur ca ai scapat. Bravo si micutei ca nu te-a mai chinuit si ca a venit pe lume. UN BUN VENIT!

Galeria pentru Otilia si pentru almo.

si de la mine pentru DOLORES. Plizz cine mai vb cu ea sa-i transmita.

Deja atat de mult se scrie ca nu mai stiu ce si cui sa raspund. Va pe toate.
Pe aelita o in mod special - imi plac enorm postarile ei - sunt un mini rezumat al topicului - si imi reaminteste de ceea ce am citit aici - ca atatea pauze fac cu somnu asta ... ca uit deja ce am citit de dimineata. haioasa mica.
Lory sa stii ca m-am gandit si eu la a poza data viit. acel dop - daca l-oi mai vedea. La tine chiar a fost tot? Esti sigura? Poate ca a fost doar o parte. Hai curaj - ca nu mai e mult.
Roxana ma bucur pt voi pentru pasul facut de fete - de a dormi ele impreuna si de a va lasa si pe voi doi impreuna. Conteaza mult. Marius se obisnuieste cu tine - plus ca nu mai are mult de indurat .... iti revi dupa.
Ramona vazut si eu pozele. SUPER.

OARE NU STIE NIMENI SA NE TREACA CONTUL COMUN de poze LA VECHEA VARIANTA???? Actuala varianta ma calca pe nervi.

Am vb cu Dia sta in pat saracutza si nu ne poate citi. O tin eu la curent cu ceea ce scrieti pe aici, cu bebeii noi sositi. Oana ei s-a intors din nou in burtok - capshorul e inca jos - dar burtok-ul are forma de triunghi - ceea ce e foarte chinuitor pentru ea. Bine ca e acasa - dar e speriata fiindca ii este dr. plecat pana pe 11 noiembrie. Va transmite -ici la toate si curaj celor care urmeaza .

you all si fug in pat

Miro39+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dianocica
... daca epidurala prinde bine tu nu prea poti sa mai impingi si daca bebelu nu e destul de sfortos trebuie sa gaseasca metode sa l scoata: forcepsu, vacuumu sau sa se chionuie asistentele sa l impinga prin burta.

nu e chiar asa.
din momentul in care prinde epidurala - tu nu mai simti durerea - insa contractiile tot le simti. Si daca nu le simti stai cu mana pe burta si tot le simti.
La fel sta si moasa sau dr. cu mana la tine pe burta si iti va spune cand sa impingi.
Nu e chiar nevoie de acele metode ... daca ai o moasa buna, un dr. bun si daca si numai daca ii asculti si impingi cand ti se spune.

Miro39+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput