Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

A NASCUT BAMBO!!!

Mesaj primit de la ea la 19.53:
"Am nascut natural cu epidurala, bebelina Antonia 2900 g, scor Apgar 9, m-a durut, am facut show pe aici, am speriat lumea, acum sunt bine, va pup"

Bravo, mami curajoasa!!

Ramona 39 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna seara ,fetelor!
Dandusa si Claudiu, felicitari pentru Crinuta voastra!!!!!!!
cred ca sunteti in culmea fericirii...cine mai e ca voi?
Dana,iti doresc din tot sufletul refacere rapida, sa nu ai de-a face cu prostia aia de depresie,sa ai mult laptic pentru gogoshica ta (chiar ca e gogoshica),sa-ti fie fetita sanatoasa,cumintica,si sa va aduca mereu zambete pe buze si soare in priviri.
Bamboleta,sper din tot sufletul sa fi nascut deja. Daca nu, sa fii tare, sa ai curaj, si sa nu te lasi speriata de ce vezi prin spitalul ala.sa te vazi in curand cu puiul tau,ca pentru asta ai facut atatea sacrificii astea noua luni.
Otilia,bravo si tie! nastere usoara,rapida, si sa ai un bebe sanatos si frumos.
Cine se mai pregateaste,ca eu deja am intrat in ceata, cu atatea mamici proaspete!
Nu stiu cine zicea ca epidurala se pune numai la dilatatia 4-5.la mine, la nasterea Iasminei, mi-au montat-o la dilatatie 7,si nu am mai avut dureri absolut deloc dupa aia. A prins foarte bine, si din prima.
M_monique,imi pare rau de cazatura aia. Trebuie sa fii mai atenta, ca daca nu esti tu cu ochii in patru, nu face nimeni asta pentru tine.
Pupici la toate fetele pe burtici

36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bravo, Roxana!!!!!!!!!!!!!!!
Inca o mamica fericita! Sa-ti traiasca Antonia,sa-ti fie sanatoasa,sa fie cumintica,iar tu, mamico, sa te refaci repede, repede.Ai sa vezi ca in scurt timp nici nu o sa-ti mai aduci aminte decat vag de durerile pe care le-ai tras,pentru ca, la urma urmei,Antonia este acum cu tine,si imi inchipui ca nu-ti mai trebuie nimic altceva.
Pupici multi!

36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bambo, BRAVO!!!! Sa-ti traiasca bb-lina si sa se faca frumoasa si sa fie sanatoasa tun!!! Refacere rapida iti doresc si laptic mult!

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

FELICITARI, BAMBO!!! AI REUSIT!!!
Bine ca ai nascut o fetita sanatoasa si ca tu te simti bine acum, nu conteaza ca ai facut show pe-acolo, oameni suntem, sa vad eu pe nenea dr. cat de curajos ar fi la nastere.
Dar totusi , fetelor, parca epidurala asta imi da acum tot mai multe batai de cap, eu am crezut ca odata montata pa durere!Las' ca vin fetele noastre acasuca si ne explica ele cum sta treaba!
toate fetele dragi

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Felicitari Bambo - sa-ti traiasca Antonia sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa. Bravooooo.Iti urez refacere rapida si asteptam sa ne povestesti ce scandal ai facut.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Felicitari DANDUSA & CLAUDIU.......sa va traiasca CRINUTA.......ce punctuala a fost bebelina...chiar la "fix" a venit.....ce mamica curajoasa!
Am tras un somn...de abia m-am trezit...si am fost nerabdatoare sa vad ce a facut Dandusa...
Saracutza Dolores....ce greu e sa stai asa in asteptare....eu numai asta imi doresc daca ma apuca sa nu ma tina mult...sa nasc repede...
Miro..mie mi-ar conveni sa vina pro-tv-ul la tine...asa te-am putea vedea toate pe tine si pe bebelina chiar dupa nastere.......glumeam...important e sa fiti sanatoase...
m_monique.......multumim de vestile de la Adina...se pare ca la sfarsitul saptamanii vin bebeii cu mamicile acasa...
Vad ca vorbiti de epidurala....eu nu am pe cine bate ca eu nu fac.....numai daca ma doare tare poate le bat pe moase......ce chef de glume am...sa vezi cand ma apuca pe mine.....mai rad eu oare asa?????
Bamboletta....suntem alaturi de tine...rezista.......
A aparut si mesajul cum ca a nascut Bamboletta....
FELICITARI........sa va traiasca bebelina Antonia....ai fost o curajoasa!

Ramsan......multumim de vesti.....
Ce de emotii aici pe forum...fetelor noi am inceput in forta...sper sa fim toate bine si sa ne bucuram de bebeii...
Va pupic si ne vedem maine...cine stie ce surprize ne mai aduce si ziua de maine.......

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by ramsan

A NASCUT BAMBO!!!

Mesaj primit de la ea la 19.53:
"Am nascut natural cu epidurala, bebelina Antonia 2900 g, scor Apgar 9, m-a durut, am facut show pe aici, am speriat lumea, acum sunt bine, va pup"

Bravo, mami curajoasa!!

Ramona 39 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

felicitari,Bamboletta!!! imi pare rau ca a durut,dar bine ca ai scapat .lasa,si daca ai speriat lumea,ce?? doar nu ne ducem acolo sa ne inghitim durerea.da a doare,doare,si gata!
bine ca Antonia e sanatoasa !! si ca tu etsi bine acum! pupici si te asteptam u drag inapoi!!
ai scapat!! asta e important!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ramsan....am vazut pozicile....ce frumoasa gravidutza esti....si burtica e frumoasa....cand ma gandesc ca azi ai facut poze cu Bambo inca cu burtica si acum e mamica...

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

inca un bebelus pe ziua de azi?!

Felicitari Bamboletta! fetita sa-ti fie sanatoasa, desteapta si frumoasa!

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput