Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chris,cam devreme bantuiai pe aici.eu azi am dormit mult.
ia uiteee,si bamboletta a plecat la spital ,i s-a rupt apa azi noapte!!! au,au !! fetelooor!
tin pumnii,sa fie bine !!

atudor si porumbita,refacere rapida,copii sanatosi !!va asteptam cu drag inapoi!

Donia
,ce scumpete de Alba ca Zapada ai !!!!
asiza-Oana,cam mica burta mea,asa-i? oi face vreun pisoi
am pus 12 kile,si nu stiu unde suuunt!!

carla,"sa vada daca astia stiu cu ce se mananca streptococul asta de grup B " mor cu tine!!
te-or lua si pe tien contrasctiile inseara asta???
chris,ete na,e mai bine sa stai in spital! ca ce frumos e acolo!! sa stai sa dai spaga si sa nu stii cum ti-l spala,cum ti-l manevreaza...sa stai la mana lor,ce fericire! o fi mai bine ca la tine acasa? lasa ,ca stiu ei de ce se tin 3 zile,eu una as pleca dupa masa dca s-ar putea!
enervanta cu "nu " asta al ei!
sa stea ea acolo,sa iti tina locul cald,atunci!zi-i s-o taie de pe-acuma!

roxana,"eu am dormit cu Marius(nu va ganditi la prostii ca nu-mi mai arde de mult) iar de dimineata mi-a spus ca sforaiam de se cutremurau peretii... Ma gandesc cu disperare la noptile pe care le voi petrece in spital...va dati seama ca daca voi continua asa ma vor da aia afara din spital?"
i-auzi alta care se odihneste in spital,SOACRA-TA.
eu cand am stat doua nopti,parca,am venit moarta de oboseala,nu puteam sa dorm noaptea,ca era galagie pe holuri,ca deh,lumea face tratamente noaptea,asistentele bantuie.frig,desi era foarte cald,dar eu nu ma pot satura cu o paturica,mie imi trrebuie plapuma.adica era f cald,dar eu cand dorm nu mai am aparare la organism,trebuie sa fiu invelita ca bebelusii.pernele mele cele multe nu le aveam,si una nu imi e de ajuns,patul mic,nu e salteaua mea cea mai buna din lume.si tot asa,ma lua sipe mine somnul spre dimineata cand se dadea TREZIREAAAA !!ziua,foiala,vizite,nu poti inchide un ochi.
asta era cand am pierdut eu o sarcina,dar ascum,cu copii plangaciosi pe cap,va fi si mai si!!
amalia,e grasuna bine!la 2kile la 32 sapt.bravo!sunt si eu curioasa cat oi avea,am aproape 32.
kokorina,fii tare,draga mea,ai sa treci peste asta curand si ai sa ii ai pe amandoi acasa,in camera aia a lor minunata !!!
roxana, daca nu gasesti MAJORETELE,scrie majoreta intre paranteze drepte fara pauza,si iese aia cu pampoanele rosii.
fatima
,las-o sa vina cand vrea ea,isi alege ea ziua ei de nastere!
mirona
,ai grija,se apropie!

ramsan
,baga pozele cu fetele!!!!
ups,si tu cu dopul!!!
Lorym,"Dimineata cind am eliminat dopul am strigat la iuly care a sarit din pat si il intreb: asta e?De parca el stia cum arata. Si apoi ma intreaba pe mine el: dar nu stii de la fetele de pe forum?Si eu raspund: dar crezi ca fac poze la dop fetele cind il elimina?"
alexandra
,bine ca ai scapat de nenorocita aia de infectie care te-a chinuit atata timp!
astept sa pui poza sexoasa!! da,mor dupa freza si cum iti sta.
cu kilele,la inceput imi era rau si am slabit,apoi am recuperat,dar greu,ca nu prea mancam mai nimic,nu-mi era rau,dar nu aveam pofta.si abia dupa vreo 4 luni asa am inceput sa ma dezlantui si acum sa te tii ca ma fac cat tancul!am pus 12.
roxanica,cred ca pana la urma as face si eu ca tine,din doua pastile n-oi muri.doar chestia aia cu peruziile nu prea imi placea,ideea.daca toti ginecologii ti-au dat asta,eu zic ca stiu ei ce stiu.
important e ca ai cerut mai multe pareri!
sper sa scapi,naiba,de mancarimile astea,ca te urci pe pereti pana la urma!
ralumat
,cand te ia depresia si nu ai chef decat de plapuma,apai stai acolo si odihneste-te,si odihna iti face bine,te trezesti ca noua si iesi cativa pasi pe afara.eu,la depresii,trebuie sa merg la magazine,nene,macar sa casc gura ca atlfel mor,nici parcuri,nici nimic,MAGAZINEEE!
si ceva cofetarii,mancat pe-afara,gogosi in maini,zahar pe burta..
dolores,vad ca nu e prea bine,imi pare rau ca trebuie sa stea atata in spital cu dureri ..of,sa scape si ea mai repede!
OTIKEREKES , sa scapi repede,fara dureri,si sa ai bebe sanatos sa il tii in brate curand!!!
roxanici,multumim de urari,felicitari si tie pt sarcina,sa ai o perioada minunata si apoi o nastere usoara!!!
cristina,ma bucur ca esti bine cu sotul!!!furtunile astea trec,nu le lua in seama!
amalia,te-a apucat vrednicia! eu am o leneeeee de nici mancare nu am chef sa fac.

ACUM VAD MESAJUL CA A NASCUT DANA! FELICITARI,SA VA TRAIASCA CRINUTA MARE,FRUMOASA SI SANATOASA!!A NASCUT FIX FIX FIX !!! MAMI FIX FIX!bai,dandusa e incredibila! a si ziS,calma,ca ea se duce sa faca o baie sa se trezeasca cu Crinutab in pat langa ei!!Maricuta si grasunica Crina! normal,daca a stat sa faca fix fix fix!

mamaana,la tine sigur e ingrijorarea mai mare,cu doua gemenici ! sa fie totul bine si sa iasa doua scumpici foc foc!!
aoleu,eu mor dupa gemenei!!

Mirona
,daca imi pun epidurala si SIMT,ii INJUR ! si sa imi faca bine de la inecput,ca dau cu ei pe geam in durerile alea!sa nu ma lase pe mine ca un animal sa ma chinui,ca nu mai naste nimeni cu dureri mari in ziua de azi,decat daca vor ele sa isi bata joc!
incarcati-va de nmervi multi,fetelor,si sa nu ii lasati.stiu ca in durerile alea,suntem ca mielul la taiere,si facem ce zic ei,dar un pic de tupeu,si sa ne cerem drepturile,sa ma scuteasca cu nu exista nastere fara dureri!
atat timp cat stiu ca la unele s-a putut,si au nascut cu anestezie facuta bine,de ce nu si la mine??? DAU CU EI PE GEAM!
sa aduci PROTV-UL pe ei!!
monique,of,imi pare rau de cazatura,sper sa nu fi patit nimic!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bravo dandusa, felicitari claudiu, sa va traiasca printesa crinuta!!!!
asteptam cu nerabdare mai multe detalii!!

hai bambo, tinem pumnii!!!!

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Bravo DANDUSA..

Madalina 33+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Constanteanca noastra a fost supercurajoasa....dar ce ne facem cu medicii de aici...sau mai bine zis cu anestezistii....k mie mi-a dat fiori vestea k nu a prins epidurala...Abia astept sa imi spuna ce anestezist i-a facut-o k sa fug cat pot....
Din nou sunt bulversata....Nu staim ce sa aleg intre cezariana si nastrea normala...si cand tocmai ma hotarsem asupra nasterii normale cu epidurala...hop vestea Dandusei....Dar eu stiam k epidurala se dozeaza pe parcursul travaliului..oare de ce nu i-au mai administrat dc au vazut k nu se prinde ...?Offffffffff...

Bafta celor care urmeaza la epidurala....sa dea D-zeu sa prinda...

Madalina 33+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Bine ai venit Crinuta
Felicitari mamica Dandusa
Continuam galeria pentru Bamboletta si bebe Antonia si pentru Otikerekes sa aveti dureri cat mai mici.
Ma solicita George sa mancam ceva. Ma intorc mai tarziu.

Monica 33+

Mergi la inceput

madaluta, mai intai da un edit la postare ca s-a lungit pe toata pagina, si apoi stai linistita, si nu-ti face ganduri de-aiurea
sunt sigura ca dandusa o sa ne zica ce si cum, si oricum, nu esti singura, mai e o fricoasa care o sa se interneze in cam aceeasi perioada cu tine (adica "je"), deci....
hai, uite pupici de curaj

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

hii... am si eu o steluta, abia acum am vazut .. ce frumos
va pup acum, fug pana la metro, si dup-aia la socri, la masa, sa fiti cuminti si...pe rand la bebei, ca e loc pt toata lumea

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

quote:

DANDUSA Felicitari esti o invingatoare !sa-ti traiascasa fie sanatoasarefacere rapida si mult laptic,te-asteptam ......
RAMSAM multumesc de informatie iesti o draguta
ROXANICA2006 nu cred ca ar trebuie sa te ingrijoreze greutatea tau al meu la 32 saptamani avea 1880gr si era in grafic cel putin asa mi-a spus medicul atunci dar ce sa zic .....vrei cumva un grasun de 45000gr?sa te ajute DD si sa ia in greutate atat cat crezi ca e ok .Eu una nu mi-as face griji doar pentru atat sanatate multa si ai grija de tine.

*bya*37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

FELICITARI DANDUSICA sa-ti traiasca Crinuta. Te asteptam cu povestea...

Bambo - Fii curajoasa mami doar esti o luptatoare bb Antonia o sa apara in curind.

Otilia - la fel mami si pt. tine fii curajoasa.

Acum sa spun si despre mine.... bb Antonia a iesit cu 2 sapt. mai mica are 2700 g ...dar dr a spus ca totul e ok asa ca asteptam sa mai creasca.

Fetelor va urez nasteri usoare si multi .Acu ma chinui sa pun pozele cu Ramonica.....daca sunteti curioase le puteti vedea in pozele comune la Ramsan.Pa.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intru si eu scurt, scurt, scurt....

Dandusa si Claudiu, FELICITARI!!!! Sa va traiasca printesa, Crinuta, si sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa sigur va fi la asa parinti...

Otikerekes si Bamboleta, suntem in continuare cu gandul la voi!!!!

Roxana din Ploiesti(ca acum avem 2), mersi cu lamuririle cu Otilia...cand ai spus Otikerekes imediat mi-am dat seama despre cine e vorba, pentru ca eu nici acum nu am vazut mesajul ei, ca n-am apucat sa citesc tot din urma...banuiesc ca e inca moderata...
Roxana din SM, bine ai facut ca ai ascultat ginecologul...stiu ei ce stiu...si vezi deja te simti mai bine!!! Ai grija de tine si nu-ti mai face grija pentru greutatea lui bb!!!
Cleo, multumim de vestile despre Dolores...transmite-i multi pupici de la mine si sa fie tare....

Mai am de dat niste raspunsuri, dar revin poate azi, poate maine...

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput