Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

FETELOR iar m/au luat emotiile, acum tremur toata numai cand ma gandesc la fete.

HAI DANDUSA
HAI BAMBOLETTA

Claudiu esti super tare, nu degeaba se lauada Dana cu tine sa ne tii la curent, si asteptam numai vesti bune!!!!!!!

Miro ce senzatii ai avut tu cam la fel si eu, grea noapte a fost si colac peste pupaza a mai dormit si al meu prieten pe partea mea de pat si uite asa ne/am inghesuit toti trei.Dimineata cand i/am spus a yis ca l-a chemat bb si de aia a venit pe partea mea.

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

pentru roxanica 2006
tratamentul cu prednison are f multe efecte secundare, pot apare si la tine si la bebe.
si poti sa dai in alte complicatii.
un tratament eficient ar fi cel homeopat ,daca vrei sa incerci
cred ca cel cu claritine ar fi mai putin periculos, este un antialergic si ar putea sa-si faca efectul.oricum urticaria are legatura cu starea generala,imunitatea,stres,etc.deci ar trebui sa mergi si pe partea asta ,adica,odihna,liniste,alimentatie cu fructe proaspete,vitamine.
urticaria sau alte boli de piele,dupa ce am mai citit/auzit ar fi prima manifestare a unui dezechilibru intern. tratate necorespunzator ar duce la probleme cu plamanii,infectii respiratorii.
am facut facultatea de medicina,dar nu profesez.
sper ca te-au ajutat aceste pareri
daca stii un homeopat bun ,eu as fi de parere sa-i faci o vizita cat mai curand. s-ar utea sa fii uimita de rezultat, fara efecte secundare pt tine sau bebe.
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Cleo ma intrebai de conditiile de la Elias.
sunt ok sa stii si asistentele dragute cu o singura exceptie pentru mine. Nu e hotel de 5 stele dar fata de ce scriu fetele e de necomparat. e curat si cel mai important mi se pare la baie unde e tot timpul curat. odata nu a fost mizerie.
stai linistita ca totul va fi bine. si salile de nastere sunt ok, ca si pe alea le-am vizitat - au poze cu bebei asa frumoase pe pereti.

daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma ca iti raspund cu drag.

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Fetelor azi s-a internat in spital si OTIKEREKES cu contractii la 8 min. spera sa se intample minunea in dupa-amaiaza asta.

HAI OTILIA!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Va multumesc din suflet ca ma incurajati in problema cu schimbatul medicului de familie, eu incepusem sa ma gandesc ca poate nu i-am dat suficient si de aia o face asa mai ales ca mi-a batut un apropo ca eu nu stiu cat costa benzina ( ca sa duca ea iara situatiile la spitalul judetean) pai ce am pus-o eu sa faca situatiile de la jumatatea lunii?
Cred ca durerile de spate nu au fost contractii, am luat No Spa si m-am bagat cuminte in pat iar acuma nu ma mai doare nimic! La mine cred ca va fi foarte greu sa imi dau seama care vor fi contractiile fiindca pe mine de la 4 luni ma doare si spatele si burta, de unde stiu eu care sunt cele reale?
Va pup!

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Carlaeu am dureri de spate de vreo luna, dar medicul mi-a zis ca am colul inchis si are vreo 4 cm
Zice ca durerile sunt din cauza greutatii!
Si medicul meu de fam comenteaza de fiecae data cand ma duc la el. dar de facut face absolut tot ceea ce-i zic, asa ca nu ti-l pot recomanda. Are mereu toane. Trebuie sa te tiganesti cu el, iar eu pt asta o trimit pe mama.

36 fix cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Cleo parca tu ziceai ca ai cumparat trusa pt epidurala din farmacia de la Carefour. Duminica mi-am cumparat si eu ,m-am speriat de ac si ma intreb dc e buna!

36 fix cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Felicitari pentru Atudor si pentru Porumbita!!! Sa le traiasca bebeii, sa fie sanatosi, voiosi si mancaciosi!!!
Cand am citit ca si Dandusa si Bamboletta au plecat spre spital, m-au apucat palpitatiile de emotie!!! Nastere usoara, fetelor, si bebei sanatosi!!! Ura!!! Vom avea si azi!
Multumim mult mesagerilor care ne tin la curent cu ce se mai intampla!
Vad ca si zilele urmatoare se anunta cu emotii!! Bravo, burticilor! Bafta multa si curaj! Incepem galeria de acum! Mai aveti putin si deveniti ! Va invidiez, mie mi se pare ca mai am asa de mult de asteptat!
Ingeras26a, bebita mea avea la 31 de saptamani 1,680kg (plus sau minus 200 g) si doctorul a spus ca este in grafic. Nu e cazul sa-ti faci probleme. Oricum, pana se va naste va mai lua destul in greutate. Ce, vrei sa ajunga la 5,700 kg, cum s-a nascut baietelul ala acum o luna la Iasi? Doamne fereste!

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

roxi e usor sa iti dai cu parerea cand e pielea altuia in joc, dar si eu as inclina spre varianta cu ginecologii. sa iti dau un exemplu: dr meu de fam e f bun, nu am dubii, dar, caci exista si un dar, cand i-am zis de mainile mele umflate, dupa simptome, omul s-a gandit ca e ceva ce se trateaza cu anti-inflamator. intre timp l-am sunat pe ginecolog, care mi-a zis altceva, iar dupa ce au venit si analizele a spus si dr de fam ca bine ca nu am apucat sa iau, ca nu e nimic din ce se gandise el.

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Salutare! sunt de la mamicile de martie-aprilie si de cateva zile citesc ce se intampla pe la voi. Sunt impresioanata si vreau sa va urez:
Felicitari proaspetelor mamici si refacere cat mai rapida

Bun venit bebelusilor care abia au scos nasucul in lume!
ptr Dandusa si Bamboletta care acum trec prin momente unice
Mult curaj si nasteri usoare celor ce urmati!

roxana 19+

Mergi la inceput