dragostea...moare????!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Eu imi iubesc sotul la nebuniesi imi fac non stop griji pentru el,deci cred ca ceva s-a schimbat intre voi karol.Si eu sunt mama ,dar asta n-a insemnat ca sotiorul meu sa fie neglijat.Am inteles ca dragostea ,grija,alintarile,timpul ...au fost impartite la 2,poate la 3 in viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Draga Karol,
asa, peste noapte, nu cred ca se poate intampla ca dragostea sa piara. Cum s-a mai scris, dragostea adevarata nu moare ! Dar e normal sa se mai potoleasca. Din dragostea aceea nebuneasca de la inceput sa devina o dragoste mai linistita.
Dupa ce am nascut, la inceput, toata atentia mea s-a indreptat asupra BB-ului. Sotul putea sa fie plecat ca nu-i simteam prea tare lipsa, o aveam pe mama langa mine. Dar nu m-am gandit niciodata ca nu-l mai iubesc. Pur si simplu nu prea mai aveam timp si pt. el. Desi, ma simteam mai mult mama decat sotie, mi-am dat seama ca si sotul are nevoie de dragostea mea. Am inceput sa-l imbratisez, sa-l mangai, sa-l sarut, asa in orice moment al zilei, sa simta ca il iubesc, ca sunt tot eu, iubita lui, dar care intre timp a devenit mamica. Ca si focul, dragostea trebuie intretinuta pt. a o tine mereu aprinsa. Iar cand vine si al 3-lea membru al familiei, dragostea trebuie impartita la 2.
Sa auzim numai de bine !

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis spune:

Eu cred ca DRAGOSTEA MOARE!
Asa cum stie toata lumea, te poti indragosti de mai multe ori dar de iubit, iubesti si gata, nu-ti mai trece!!
Mai rau este cand pleci la drum doar cu dragostea - fara iubire!!!
Asa ca...IUBIREA NU MOARE!!

Mergi la inceput