Iarasi vopsea par...de data asta L'Oreal

Vreau sa stiu daca sa dau banii pe vopseua L'Oreal. Ma intereseaza in special doua dintre vopselele lor si anume:
Excellence Blonde Supreme
si
Preference Recital Les Blonsissimes.
Care dintre ele decoloreaza mai bine si fara sa deterioreze parul foarte mult? Mentionez ca parul meu este un castaniu inchis la origini (am radacinile crescute acum) si in rest e asa..un fel...de blond cu tenta aramie, pentru ca asa iese din vopsea. Vreau o nuanta frumoasa de blond, fara stacojiul asta in cap
Am inteles ca ar fi ceva de capul L'Orealului..dar astept si pareri din partea vastra
Raspunsuri

MaryP spune:
quote:
Initial creeata de cafelutzaro
Vreau sa stiu daca sa dau banii pe vopseua L'Oreal. Ma intereseaza in special doua dintre vopselele lor si anume:
Excellence Blonde Supreme
si
Preference Recital Les Blonsissimes.
Care dintre ele decoloreaza mai bine si fara sa deterioreze parul foarte mult? Mentionez ca parul meu este un castaniu inchis la origini (am radacinile crescute acum) si in rest e asa..un fel...de blond cu tenta aramie, pentru ca asa iese din vopsea. Vreau o nuanta frumoasa de blond, fara stacojiul asta in cap
Am inteles ca ar fi ceva de capul L'Orealului..dar astept si pareri din partea vastra
Eu mi-am luat prima varianta, sunt tot castanie.
Poimaine ma vopsesc si iti zic!
Pupici!
Maria si

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

blueeyes2003 spune:
Eu ma vopsesc in general cu L'Oreal,am folosit si Preferance si Excellance,nuante de blond cenusiu,si sunt multumita de calitatea vopselei.Ultima data cand m-am vopsit am vazut o nuanta draguta de blond cenusiu la Wella Safira si este foarte buna si aceasta.
Dar eu cand am trecut de la roscat la blond m-am facut la coafor pentru ca trebuia decolorat si mi-a fost teama sa ma fac acasa.
Sa stii ca Exellance are si un ser protector care se aplica pe par inaintea vopselei sa nu se mai degradeze firul de par. In rest diferenta intre Exellance si Preferance este de pret si probabil de nuante.Calitatea este aceiasi.
Bafta!
Mirela

Idaira spune:
Eu le-am folosit pe amandoua..de fapt ma vopsesc numai cu L'Oreal.
Concluzia mea:prima iti protejeaza firul mai bine din cauza celui ser,a doua mi-a placut mai mult nuanta.Oricum ,cum e o vopsea firul de par se degradeaza...eu folosesc intotdeauna dupa vopsit,spalat,o masca de par..asta ii da nu numai stralucire dar si se poate pieptana mai usor.

cafelutzaro spune:
Ok..deci voi spuneti ca mi-ar decolora radacina..nu? Adica pot sa mi iau cu incredere si sa sper ca imi va iesi o culoare frumoasa si cat de cat uniforma...
Blueyes cam cat e diferenta de pret? Ca sincer nu m-am uitat (pe aici pe la noi lumea vehiculeaza ca L'Oreal ar fi o porcarie) si pana acum chiar nu am fost interesata. M-ar tenta un Excellance daca are si acel ser protector...
Aaa...si inca ceva...unde sunt produse vopselele pe care le cumparati? V-ati uitat cumva pe cutie? Sunt Made in Poland...sau...? Ca sa stiu si eu ce sa caut..poate de asta zic unele ca nu au fost multumite...

blueeyes2003 spune:
L'Oreal Preferance este 230.000 si Excellance este 300.000.Eu le iau de la un magazin de cosmetice care are preturi mici la toate marcile dar am vazut ca in Carrfoure depaseste 300.000. Sincer,nu m-am uitat pe cutie unde sunt produse.
Mirela

Alissaa spune:
Eu cred ca Excellence are putere mai mare de decolorare. Eu asta am folosit cand am trecut de la roscat la blond si am avut culori din astea urate in cap, pentru ca nu am vrut sa ma decolorez si l-am deschis treptat doar vopsindu-ma cu blond.
Acum ca am ajuns la nuanta dorita folosesc Recital, are paleta mai larga de culori si acopera f bine radacinile (brunete).

giani spune:
Vezi sa scrie pe cutie ca nu necesita decolorare inainte.
Mie mi-a luat vreo doi ani sa descopar asta, tot cumparam L'oreal Preferences, vopsele blonde, si imi iesea parul castaniu, pina ce m-am dumirit.
Nu-s chiar asa de incintata de L'Oreal, cind eram in Romania, imi placea tare mult Wella, statea mai mult pe par parca. Ori poate sint subiectiva, dar L'Orealul tare repede se trece.

anamariame spune:
quote:Alissa, la ce interval de timp te-ai vopsit pana ai ajuns la nuanta dorita de blond?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Originally posted by Alissaa
Eu cred ca Excellence are putere mai mare de decolorare. Eu asta am folosit cand am trecut de la roscat la blond si am avut culori din astea urate in cap, pentru ca nu am vrut sa ma decolorez si l-am deschis treptat doar vopsindu-ma cu blond.Acum ca am ajuns la nuanta dorita folosesc Recital, are paleta mai larga de culori si acopera f bine radacinile (brunete).Alissa

cafelutzaro spune:
Fetelor..m-am tot uitat prin catalogul de la L'Oreal (Excellance si Preferance), dar la ambele n-am vazut decat o singura nuanta la care sa specifice "fara decolorare prealabila", si tot acolo scria ca nu este recomandat pentru par inchis. Oricum si nuantele mi s-au parut destul de inchise asa (un blond inchis argintiu cumva). Nuantele astea le folositi si voi si va iese bine radacina? Ma refer blonda, adica nu portocalie-maronie...

roxanaz spune:
parerea mea este ca nici o vopsea de pe lumea asta nu iti va decolora parul de la castaniu la blond fara sa te decolorezi inainte. de aceea iti si iese nuanta de roscat/portocaliu - pana acolo merge puterea de decolorare a unei vopsele, oricat de intensa ar fi. incearca sa mergi la coafor si sa te vopseasca acolo....e cel mai sigur. cel putin daca vrei sa ai nuanta pe care o doresti la inceput....dupa aceea poti incerca si acasa pentru ca "baza" de culoare va fi alta.
Roxana
PS: da' in subiectul trecut nu tot de vopseaua l'oreal vorbeai? ca imi aduc aminte ca spuneai ca te-ai vopsit pe 20-24 octombrie.