Iarasi vopsea par...de data asta L'Oreal
Raspunsuri - Pagina 2
cafelutzaro spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
parerea mea este ca nici o vopsea de pe lumea asta nu iti va decolora parul de la castaniu la blond fara sa te decolorezi inainte. de aceea iti si iese nuanta de roscat/portocaliu - pana acolo merge puterea de decolorare a unei vopsele, oricat de intensa ar fi. incearca sa mergi la coafor si sa te vopseasca acolo....e cel mai sigur. cel putin daca vrei sa ai nuanta pe care o doresti la inceput....dupa aceea poti incerca si acasa pentru ca "baza" de culoare va fi alta.
Roxana
PS: da' in subiectul trecut nu tot de vopseaua l'oreal vorbeai? ca imi aduc aminte ca spuneai ca te-ai vopsit pe 20-24 octombrie.
Hmmm...nu eram eu..ca eu nu m-am mai vopsit de pe la mijlocul lui septembrie!
roxanaz spune:
hehehe, varsta asta! tineam eu minte ca te vazusem la un subiect despre vopsea.....da nu inceput de tine.
sorry, nu a fost intentionat. ma miram eu cum de iti crescuse parul asa repede ![]()
Roxana
cafelutzaro spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
hehehe, varsta asta! tineam eu minte ca te vazusem la un subiect despre vopsea.....da nu inceput de tine.
sorry, nu a fost intentionat. ma miram eu cum de iti crescuse parul asa repede
Roxana
Eii..nu i bai..sincer la atatia utilizatori activi cati are forumul asta (sa va traiasca!) nici nu e de mirare. Si uite chiar, ca mi-am adus aminte (referitor la vopselele de par), sa stii ca atunci cand ma faceam cu Palette iesea faina culoarea. Dar nu mai mai pot face pentru ca ori am devenit eu alergica intre timp, ori au schimbat ei ceva in Palette asta nou, dar ma ustura/mananca/pisca pielea capului de mor daca ma mai vopsesc cu ea. Brrr...nici nu vreau sa ma mai gandesc..ultima oara imi venea sa ma spal la 5 min dupa aplicare...
roxanaz spune:
sa stii ca poate fi si o sensibilitate a ta. sau poate au pus un decolorant mai tare (de cel de 9% care e in mod uzual in vopseluri). eu asa reactionam la Feria, de care in schimb eram super multumita - deschide intr-adevar parul super si da niste suvite naturale...de nu iti vine sa crezi.
Roxana
kamelika spune:
singura remarca la "faimoasa" vopsea de par este ca nu vopseste suficient de bine firele albe!!!!!![]()
EVA-DATA spune:
vreau sa-mi schimb culoarea parului in ciocolatiu deschis.Acum sunt vopsita blond deschis ,iar radacinile sunt aprox.1cm saten inchis.Ce vopsea sa folosesc?L'oreal sau Wella?nu vreau sa ma duc la coafor caci ultima data mi-a cam ars parul vestita stilista.Am vazut pe un site o nuanta care imi place,insa scria ca e indicata adoar pt.brunete.
eva
Corina spune:
Fetelor,va spun eu ca degeaba ne dam cu parerea ,vopseaua de par reactioneaza diferit de la persoana la persoana.
Eu am incercat o gramada de vopsele aici ,printre care si Excellence de la l'Oréal si nu prindea deloc.Singura vopsea cu care ma pot vopsi este Préference de l'Oréal.Sint satena inchis si ma vopsesc blonda fara decolorare prealabila,si imi iese intotdeauna.
Ultima oara mi-am cumparat mai multe cutii din Brasov,la Carrefour ,la 257.000 lei cutia.Sint multumita pentru ca este la fel ca cea de aici,si mi-a iesit foarte bine.
Pupici
anamariame spune:
quote:Parul meu tot saten inchis (chiar spre mediu) este, si cu L'Oreal Preference mi-a iesit un roscat aramiu, in nici un caz blond, asa cum imi doream. Nunata vopselei e UL3 (exclusiv pentru brunete, fara decolorare prealabila). Am fost foarte dezamagita de ce a iesit, si ma bate gandul sa-l mai vopsesc o data, cu aceeasi nuanta, poate se mai deschide un pic. Ce credeti? Si, mai ales, la cat timp de la prima vopsire ar trebui sa fac asta?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Originally posted by Corina
Fetelor,va spun eu ca degeaba ne dam cu parerea ,vopseaua de par reactioneaza diferit de la persoana la persoana.Eu am incercat o gramada de vopsele aici ,printre care si Excellence de la l'Oréal si nu prindea deloc.Singura vopsea cu care ma pot vopsi este Préference de l'Oréal.Sint satena inchis si ma vopsesc blonda fara decolorare prealabila,si imi iese intotdeauna.Ultima oara mi-am cumparat mai multe cutii din Brasov,la Carrefour ,la 257.000 lei cutia.Sint multumita pentru ca este la fel ca cea de aici,si mi-a iesit foarte bine.PupiciCorina si Anna nazdravana!!
Alissaa spune:
Cat timp sa lasi de la prima vopsire depinde de ce fel de par ai. Al meu e f subtire, fin si las minim o luna intre vopsiri, in situatii de urgenta as incerca si la 3 saptamanii ... maxima urgenta.
Si eu am trecut la blond fara decolorare si am stat vreo 3 vopsiri la rand cu nuante de aramiu in cap, deloc incantatoare, dar pana la urma am ajuns si blonda. Sfatul meu ar fi sa iti iei vopsea blonda ca sa te deschizi, in nici un caz nuantele alea pt brunete, ca doar nu esti bruneta. Eu asa am reusit, am prins curaj si m-am facut cu blondul cel mai blond, si a iesit foarte frumos.
anamariame spune:
Alisa, ce inseamna vopsea blonda?Ce am folosit eu era recomandat parului inchis la culoare, si trebuia sa iasa blond. E drept ca mi-am luat nuanta cea mai inchisa de blond, la asta te referi? Sa o iau pe cea mai deschisa?Nu vreau sa imi decolorez parul si de asta incerc L'Oreal Preference.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.