Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 8
catty spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsurile referitoare la domnul "dop". As vrea tare mult sa reusesc pe cale naturala, dar numai DD stie daca se poate, mai ales cu oligospermia sotului. Om trai si om vedea ce si cum. Dupa amiaza merg la Bucuresti sa imi dea tratamentul pt IA si va raportez luni ce anume mi s-a recomdandat pt ca in week-end nu cred ca apuc sa intru.
Acum daca fac IA la Giulesti, cine sa ma "insamanteze" si pe mine, Cocei sau Moisa? Sa ii spun dr ce vreau, ca ma stie mofturoasa putin.
Pupici si tin pumnii fetelor care tre sa faca IA si celor care sunt in asteptare.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
NUCUTZA, multumesc frumos. Deci dupa ultima strigare, tre sa imi conving dr sa fac IA cu dna Cocei. Sa ma vezi diseara cum o sa milogesc de el, mama mama. Dar nu imi pasa ca ma milogesc, ca este pt bebe al meu si nimic nu va fi prea greu.
Pupici
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
Nu stiu ce se intampla cu rezultatul ala de sange, ieri nu mi l-au dat pentru ca nu le primise. As vrea sa mai sper un pic, imi este si frica sa spun ca ieri a curs numai un pic, azi nimic, dar ma cam doare burta, ca poate ma aud rushii si ma navalesc. Deci ieri nu a fost Z1, poate azi, nu stiu.
Va dau de veste cand aflu ceva.
Catty succes indiferent cu cine faci, important este sa iasa.
Micky
catty spune:
MICHY, eu zic sa ai credinta si speranta. Daca ieri nu a fost z1, eu zic ca e de bine. Sa dea DD sa iasa testul de sange bine.
catalina
aurel_cris spune:
CATTY sunt de acord cu Nucutza mergi pe mina dr Cocei.
MICKY iti tin pumni sa dea DD sa iasa totul bine.la toate
ioana_p76 spune:
Micky, cred ca daca ieri a curs doar un pic si azi deloc ar putea fi un semn de sarcina. Ma rog si eu pentru tine sa iasa rezultatul mult dorit II!
In week-end nu o sa mai scriu, dar abia astept sa aud luni numai vesti bune de la toata lumea!
Va pup si va doresc un week-end frumos!
trying to get pregnant
Sheritra spune:
Catty, mult succes la IA , sa fie cu noroc si ochisori!
Cand te duci la usa de la cabinetul FIV, spui tare si raspicat: Am venit sa fac IA cu doctor cutare! Scurt si concis, voce ferma si barbie ridicata. Sa vada ca stii ce vrei. Altfel, te da la doctorul care are cea mai putina treaba pe acolo, cauta s-o menajeze cat pot pe Cocei.
Cu statul pe masa dupa IA, ia in pumn un 50 sau 100 mii, cand vine una din asistente (posibil tanti Geta cea mica si afurisita cu halat albastru) ii bagi banii in mana si o rogi sa mai stai 10 min. O sa te mai lase 20. cu ce aveai inainte, faci juma de ora.
Te scoli si pleci in masina la sotior, sa ai pernuta in spate, picioarele pe geam tinuta la orizontala. Nu mai este nevoie de o ora in pat suplimentar, jumate e destul, cine a fost iute de picior a plecat pe calea fericirii si poti sa si topai ca nu se mai intoarce.
Poti sa te intorci si la servici in aceeasi zi, daca ai job nestresant.
Bafta mare!
Sotul cu o zi inainte un pahar de vin rosu (pt gemeni ).
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
criss_bbc spune:
Lorelai,te rog sa-mi dai mai multe informatii despre Stelea Lavinia, eu sunt din Timisoara si o cunostinta mi-a recomandat-o pt o inseminare, spune-mi de ce ai fost nemultumita de ea.Voiam sa merg la ea dar acum nu stiu ce sa fac. Multumesc. Criss
catty spune:
SHERI, multumesc frumos de "pont". Asa voi face. te ascult orbeste asa cum o sa pap si ananas la greu. Daca iese bebe esti mosica lui virtuoala. Promit solemn.
Pupici la toata lumea. Ies ca plec la Bucuresti.
Week-end placut.
catalina