Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Multumesc Micky pt raspuns, dar tie (de ex.) ti-a interzis inainte de inseminare contactul sexual? Si daca da, cu cate zile inainte?

Ca la mine ultimele 2 CM-uri au durat cam 24 de zile... deci inseminarea pb ca o s-o fac in z.10. si acum incercam sa-mi fac calcule... cand pot si cand nu.

Va pupic pe toate,
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUCUTZA mersi pt sprijinul tau.
CATTY nu fi stresata,relaxeazate eu cred in destin,deci daca cel de sus vrea nimic nu iti sta in cale.
MICKY si eu am facut lapro si 2 HSG dar nu este ceva de speriat crede-ma.Imi pare rau ca te-au navalit rushii.
LORELAI eu am facut menogon la 2 IA,o zi da o zi ba pentru stimulare.Iar duphaston am luat dupa IA asa mi dat medicul.
FOXXY si eu am patit ca la o sapt dupa IA sa am CM a inceput cu cheaguri,am sunat dr si mi-a dat sa iau calciu spunindu-mi ca a fost avort spontan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

=Da, pe 09.11 ar trebui sa imi vina rushii si apoi prima IA ar avea loc intre 20-25.11. Eu inca mai cred in minuni si poate vrea DD si scap de IA si raman luna asta. Oricum o sa fac ce imi spune dr.
O sa il intreb maine pe dr meu cand merg sa imi dea tratamentul pt IA ce crede despre acest dop.
Pupici la toate si fruntea sus. O sa reusim curand

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cattyam vazut ca ai scris si la FIV despre IA. Sa nu ai surpize ca sa stii ca s-ar putea sa te goneasca de pe masa dupa 5 min. cum mi s-a intamplat mie a8-a oara. Si in alte dati s-a intamplat sa si refuleze, chiar dr. a zis. Dar de data asta am simtit ca mi-a bagat adanc cateterul ca m-a durut putin. Sper sa fie de bine. C-o fi bine c-o fi rau o sa va dau de stire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Mirela, mie nu mi-a interzis nimic, doar ca intamplarea a facut sa nu facem nimic cu 4 zile inainte, ca nu am avut timp.
Si dr. Bucur mi-a spus ca sperm. este super (oricum era destul de buna 52 mil si A+B=80%, A=65% foarte mobili, B=15% mobili), acum poti sa faci si tu cum consideri.

Catty sa dea DD sa numai fie nevoie de IA, poate naturel a iesit.

Aurel_Cris cum adica avort spontan intr-o saptamana, cand a avut loc sa se implanteze?

Bafta tuturor.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetelor, eu am mers 2 ani la timisoara,la munteanu.Anul trecut am facut un drilling ovarian(prof.Munteanu),dupa 6 luni in care m-au monitoritat atat ecografic cat si prin teste de ovulatie,observand ca nu ovulez, am facut 2 stimulari cu clostylbegit.Esuate,pentru ca aveam endometrul subtire.M-am enervat tare ,de mine nu se ocupa Munteanu ci Stelea Lavinia, care e cam ...suficienta,am plecat la Bucuresti ,la marinescu Center.Dr.Diana Cocei m-a diagnosticat cu PCOS, m-a trimis la Parhon la Dr.Neamtu Corina ,ea mi-a dat menogon si duphaston, tot ea mi-a propus IA luna viitoare.A spus sa o sun in ziua a 8-a a ciclului menstrual, ma interneaza si...trebuiea sa plec gravida de la ea.Faza e ca eu cred ca ma va insemina la Giulesi ca doar nu fac inseminari la Parhon?!Ca de emotionata ce am fost, am uitat sa o mai intreb!cam asta ar fi povestea mae!Am uitat sa precizez:pacatele tineretii, am 5 chiuretaje la cerere la activ!Cred ca D-zeu ma pedepseste!

dorina pena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MICKY asta m-am intrebat si eu dar nu am mai comentat ca faptul era consumat si nu avea sens sa mai imi fac singe rau.Eu nu sunt medic si sincer nu stiu ce sa intimplat,poate vreodata o sa gasesc pe cineva care sa-mi dea un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va multumesc ca ma primiti si pe mine in grupul vostru si sper sa plecam cat de curand cu toate la "odisee"!
Sa va zic si eu din experienta mea referitoare la IA: de fiecare data am facut pauza inainte de iA cate 2-3 zile, maxim, ca sa fie mai buna calit.. Iar dupa IA, am stat pe masa cam 20 min. si n-am simtit sa se fi scurs ceva inapoi. Insa dupa fiecare IA, am avut mici sangerari ( dr. mi-a zis ca se poate intampla, datorita deschiderii colului - daca am inteles eu bine) si am mai avut si mici dureri de burta.
Trebuie sa inchid acum, va urez o zi buna tuturor!

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Lorelai, daca esti la Cocei, poti sa stai linistita, ca esti pe mâini bune. Daca te monitorizeaza bine, poate ramâi din prima. Pb. cu IA e ca e o loterie. Ovulele astea mofturoase traiesc f. putin, e chestie de ore, daca tintesti exact la momentul potrivit, s-ar putea sa reusesti.
fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Inca ceva: in legatura cu dopul, e o metoda invechita, care nu-si are rostul. Se punea in vagin si bineinteles ca nu avea nici o relevanta. Pt. ca daca e sa curga, s-ar opri in col din cauza dopului si oricum in col sau uter nu se poate produce marea intalneala. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.

Mergi la inceput