Costum Hallowen

Costum Hallowen | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Bogdan are miine la gradi serbare de Hallowen si tb sa-i cumparam un costum si nus tiu exact de unde. Am inteles ca e un magazin pe Mosilor, dar nu stiu unde. Poate ma ajutati voi cu informatia asta.

Multumesc anticipat.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Edit: Joxy, poti sa-mi explici si mie care e diferenta intre un costum de Hallowen si un cadou de Craciun ? De ce subiectul meu l-ai mutat la aceasta sectiune si acela a ramas akolo, la parintii intreaba... ?
Sincer nu inteleg ce sa caute subiectul asta aici, ca eu caut un magazin, nu fac nici petrecere, nici botez, nici nu tai vreun mot !

Multumesc ca in felul asta o sa primesc raspuns la... Pastele Cailor !
Asta da ajutor !

Zau ca uneori faceti niste kestii duse in extrem !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Karina, nu stiu de unde poti cumpara, dar stiu ca exista de inchiriat. Eu am primit o invitatie pentru petrecerea de halloween de la Arlechino unde se preciza ca daca nu avem costume putem inchiria direct de la ei, si costa 25 RON / costum.
Nu stiu daca inchirierea e valabila doar in incinta locului de petrecere sau si in alte locuri.
Daca vrei sa cumperi, nu prea stiu sa-ti spun de unde....stiu ca la un baby-expo am vazut firme care expuneau costume de carnaval (si cred ca unele puteau fi adaptate si pentru halloween.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Diferentza intre un costum de hall si un cadou de Craciun este ca de la cer la pamant.
Dar daca ne referim la subiecte, unul trateaza o sebare/petrecere gradinitza si altul cere sfaturi pt. cadourile copilasilor de Craciun.

Am mutat subiectul tau la gradinitze.

Cu respect,
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Si la Carrefour au costume de toate felurile.Dar si preturile sunt cam maricele.Eu i-am luat doar o masca.

Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

exista si un magazin de unde poti inchiria. pe str.Popa Nan nr.171. tel:320.93.87 sau 0723.912.802. au ssi site: www.partyfactory.ro
de inchiriat pt.24 ore costa 300 mii. eu cred ca este mai rentabil decat sa cumperi.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Multumesc pt. raspunsuri. Intre timp am google-it si am gasit adresa, la nr. 201
Dupa ce se duce sotul pe akolo, va spun ce am gasit.

Multumesc Joxy . Daca raminea acolo, nu stiu citi il citeau.

Subiectul meu nu se referea la petrecere ci vroiam un sfat de unde pot cumpara un costum. Si Craciunul poate fi considerat o petrecere, nu ?! Si a cere un sfat pt. cadou de Craciun mi se pare similar cu un sfat de unde pot cumpara un costum. Depinde cum privesti lucrurile.

Multumesc inca o data,
K

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eve44

Si la Carrefour au costume de toate felurile.Dar si preturile sunt cam maricele.Eu i-am luat doar o masca.

Eve, poti sa-mi dai un pret aproximativ ?! Ca unde s-a dus sotul, pretul e de 200 RON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Preturile erau de la 70 Ron pina la 200 ron.Ce ne trebuia noua era cam 200.

Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

La magazinele PLUS( la Crangasi si vis-a-vis de liceul fost Tudor Vladimirescu de pe b-dul Iuliu Maniu)sunt 2 costume dragute, unul este de dovleac si are un portocaliu dragutz, costa parca 45 RON.

Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Multumesc fetele pt. raspunsuri. Pina la urma am renuntat la costum, pt. ca, din pacate, Bogdan e cam bolnavior si prefer sa-l tin acasa pina se face bine.

Poate reusim la anul, atunci o sa ma pregatesc mai din timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

karina, gata cu serbarea? cand e exact ca nu pricep? daca vrei imprumutam costumul Mariei...cam mult mov da merge de Bogdanel vrajitor

Mergi la inceput