Costum Hallowen
Bogdan are miine la gradi serbare de Hallowen si tb sa-i cumparam un costum si nus tiu exact de unde. Am inteles ca e un magazin pe Mosilor, dar nu stiu unde. Poate ma ajutati voi cu informatia asta.
Multumesc anticipat.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Tine aripioara asta, voinice
Edit: Joxy, poti sa-mi explici si mie care e diferenta intre un costum de Hallowen si un cadou de Craciun ? De ce subiectul meu l-ai mutat la aceasta sectiune si acela a ramas akolo, la parintii intreaba... ?
Sincer nu inteleg ce sa caute subiectul asta aici, ca eu caut un magazin, nu fac nici petrecere, nici botez, nici nu tai vreun mot !
Multumesc ca in felul asta o sa primesc raspuns la... Pastele Cailor !
Asta da ajutor !
Zau ca uneori faceti niste kestii duse in extrem !
Raspunsuri
Mickyyy spune:
Karina, nu stiu de unde poti cumpara, dar stiu ca exista de inchiriat. Eu am primit o invitatie pentru petrecerea de halloween de la Arlechino unde se preciza ca daca nu avem costume putem inchiria direct de la ei, si costa 25 RON / costum.
Nu stiu daca inchirierea e valabila doar in incinta locului de petrecere sau si in alte locuri.
Daca vrei sa cumperi, nu prea stiu sa-ti spun de unde....stiu ca la un baby-expo am vazut firme care expuneau costume de carnaval (si cred ca unele puteau fi adaptate si pentru halloween.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
joxy spune:
Diferentza intre un costum de hall si un cadou de Craciun este ca de la cer la pamant.
Dar daca ne referim la subiecte, unul trateaza o sebare/petrecere gradinitza si altul cere sfaturi pt. cadourile copilasilor de Craciun.
Am mutat subiectul tau la gradinitze.
Cu respect,
...
eve44 spune:
Si la Carrefour au costume de toate felurile.Dar si preturile sunt cam maricele.Eu i-am luat doar o masca.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
nemary spune:
exista si un magazin de unde poti inchiria. pe str.Popa Nan nr.171. tel:320.93.87 sau 0723.912.802. au ssi site: www.partyfactory.ro
de inchiriat pt.24 ore costa 300 mii. eu cred ca este mai rentabil decat sa cumperi.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
Karina spune:
Multumesc pt. raspunsuri. Intre timp am google-it si am gasit adresa, la nr. 201
Dupa ce se duce sotul pe akolo, va spun ce am gasit.
Multumesc Joxy . Daca raminea acolo, nu stiu citi il citeau.
Subiectul meu nu se referea la petrecere ci vroiam un sfat de unde pot cumpara un costum. Si Craciunul poate fi considerat o petrecere, nu ?! Si a cere un sfat pt. cadou de Craciun mi se pare similar cu un sfat de unde pot cumpara un costum. Depinde cum privesti lucrurile.
Multumesc inca o data,
K
Karina spune:
quote:
Originally posted by eve44
Si la Carrefour au costume de toate felurile.Dar si preturile sunt cam maricele.Eu i-am luat doar o masca.
Eve, poti sa-mi dai un pret aproximativ ?! Ca unde s-a dus sotul, pretul e de 200 RON

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
eve44 spune:
Preturile erau de la 70 Ron pina la 200 ron.Ce ne trebuia noua era cam 200.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Cary spune:
La magazinele PLUS( la Crangasi si vis-a-vis de liceul fost Tudor Vladimirescu de pe b-dul Iuliu Maniu)sunt 2 costume dragute, unul este de dovleac si are un portocaliu dragutz, costa parca 45 RON.
Petrecere frumoasa!
Karina spune:
Multumesc fetele pt. raspunsuri. Pina la urma am renuntat la costum, pt. ca, din pacate, Bogdan e cam bolnavior si prefer sa-l tin acasa pina se face bine.
Poate reusim la anul, atunci o sa ma pregatesc mai din timp
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Marina spune:
karina, gata cu serbarea? cand e exact ca nu pricep? daca vrei imprumutam costumul Mariei...cam mult mov
da merge de Bogdanel vrajitor