Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 3
dulcetica spune:
Multumesc pentru primirea calduroasa!Sper sa ma comport demn,pentru ca evident am ajuns aici ,deoarece obisnuiesc sa ciugulesc.
bidu75 spune:
am mai slabit 1 kg am 81.5kg dar cred ca este de la stres,maine ma intorc la servici si am niste emotii.... Nu stiu pe ce post o sa ajung pentru ca am fost anuntata de cand am intrat in CIC ca nu-mi pastreaza postul.stiu ca sunt obligati sa-mi dea acelasi post dar nu pot comenta pentru ca mi-ar creea o atmosfera...Oricum vroiam sa va spun ca am gasit o pereche de pantaloni in care sa intru cu sacoul mai greu dar daca nu-mi inchid nasturii merge. Ma cantaresc si maine si daca am mai putin de 81kg este bine (mai jos de 81kg nu am putut cu toate pastilele pe care le-am luat)
Luna75 spune:
bidu75,mult succes in prima zi de lucru !
Olim,ramane sa urmaresc eu mersul lunii si iti voi da de stire cu 2-3 zile inainte
Eu sunt destul de fericita, azi m-am cantarit si aveam impresia ca va trebui sa imi pun bila neagra insa se pare ca nu m-am ingrasat dupa dieta daneza ba mai mult am slabit 500 gr.
Ciudata chestie totusi,deoarece in ultimele 7 zile am mancat aproape zilnic ceva dulce.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
LunaNoua spune:
Luna, ma bag si eu cu voi la contabilitatea de boabe de orez
, dar cand e luna in descrestere, nu?
Bidu si Olim, bravooooo !!!! si la mai multe 
Fetelor, imi recomandati si mie un cantar electronic?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
danitin spune:
Luna, nu e o.k. Am zis ca pentru ambitionare vreau o bila neagra si m-am trezit cu porcusorul...cu toate ca de cand ameninti cu el nu-mi amintesc sa-l mai fi acordat. Bun... sa zicem ca il meritam dar, te rog, macar atat sa faci, sa-mi modifici si nr. de kg de pe lista, ca porcul l-am luat cu 72!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Luna75 spune:
Danitin,nu esti prima care a primit
,l-a primit si Olim acum cateva zile dar s-a ambitionat,a slabit inapoi si i-am scos porcusorul.
Iti inteleg supararea,nici mie nu mi-ar placea sa-l primesc,insa daca va fi cazul il atasez cu mandrie si langa numele meu.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
cezarine spune:
Sunt cea mai noua de pe aici, insa va urmaresc de ceva timp si am avut destul de multe de invatat din experienta voastra. Sa va prezint pe scurt "cazul" meu:
Pe 1 martie 2006 aveam 74 de kg la o inaltime de 1.65. Ce sa spun? Purtam cam 30% din toata garderoba, erau in mare majoritate haine largi si inchise la culoare. Dar de la 1 martie am inceput marea DIETA, care mi-a schimbat practic infatisarea. Pana la 1 mai mi-am schimbat complet obiceiurile alimentare: regulile clasice, fara prajeli, zahar, fast-food, etc. M-am obisnuit sa mananc sanatos si ma simteam excelent. La 1 mai aveam 65 de kg si dieta singura dedea semne de "slabiciune" (nu mai slabeam in acelasi ritm...) asa ca am inceput sa merg la o sala de aerobic si step. Rezultatul? La 1 iunie aveam 60 de kg, cum nu avusesem niciodata in viata mea, decat cred ca pe la 13-14 ani vreo saptamana, pana am trecut la 61
. A urmat sesiunea la care am facut fata fara tone de ciocolata ( cred ca ma mancat o singura ciocolata cu 75% cacao in toata sesiunea). Insa apoi...apoi a urmat "dezastrul"...
Toata vara mi-am petrecut-o in State, la sora mea. Stiam ca n-o sa le rezist bombelor calorice de acolo, si asa a si fost. In 3 luni am mancat cam tot ce mi-a poftit inima, insa ceea ce m-a atras foarte mult au fost, cum altfel, dulciurile. Deci cele 7 kg pe care le-am pus inapoi au fost majoritatea din "corn syrop" care e inclus in aproape toate alimentele in state, inclusiv paine, mancare gatita, supe...
M-am intors deci in tara "grea"
. Insa din prima zi petrecuta acasa am inceput din nou regimul sanatos. Si asta se intampla pe 3 oct. Si iata-ma acum, dupa aproape o luna, la 63 de kg si decisa sa continuu cu modul de viata sanatos cu care deja m-am obisnuit.
As vrea sa intru si eu in competitie, daca se poate. Telul propus de mine este de 59kg pana la 1 dec. ![]()
Sper ca impreuna sa reusim!

si multa bafta la dat kile jos