Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
salutare fetelor.
Astept startul cu dieta de orez
Eu ma tin bine de dieta, adica ea de mine.Azi am pacatuit, am mancat niste castane si am tras o cola
, sa vad ce zice sambata cantarul![]()
O zi buna tuturor
Luna75 spune:
Cezarine,bine ai venit in grupul nostru si multumim si pentru povestea ta de succes.Sper ca cele relatate de tine sa fie invatatura pentru toate fetele si inca o dovada in plus ca daca vrem cu adevarat sa slabim,se poate.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
cezarine spune:
Armele mele "secrete":
pofta acuta de dulce/ciocolata : Fibrobar de la Redis
aport de glucide bune: biscuiti dietetici Dita
pofta de rontait: (la vizionarea unui film de ex) : o mana de seminte de floarea soarelui;
foame acuta in oras: suc dietetic de mere si portocale de la Arovit (23 cal/100 ml)
deserturi dulci acceptate (nu mai mult de 3 pe saptamana): 100g de curmale/smochine; boamboane Solanos; o banana; 2 linguritze de crema de ciocolata de la Santos; o nuga santos; Fibrobar; 2 patratele de ciocolata 70% cacao;
salvatorul dulce al cafelei/ ceaiului: indulcitor lichid Diamant;
Voi aveti ceva "secrete"? Credeti ca gresesc undeva?
miti2004 spune:
bravo cezarine !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
ionica spune:
Buna seara fetelor,
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi ca vad ca-i cald si bine pe aici!!
Iata istoricul kg-melor (mamelor lor) mele:
Iunie 2005 -59 KG
Septembrie 2005- 65KG
Ianuarie 2006 - 67KG
Septembrie 2006 - 93KG
Dupa cum constatati si voi sunt o pura catastrofa;
Din nefericire in ultimii trei ani am facut foarte multe tratamente hormonale pentru sustinerea sarcinii, am avut 4sarcini oprite din evolutie,dar ultima adica a cincea a fost cu succes drept urmare am nascut in luna septembrie un ingeras pe nume Sophia.
Nasterea am facuto C-section ,de pe data de 6septembrie si pana acum am pierdut exact 16KG
Deci si prin urmare ma afisez si eu pe lista cu 76KG actualmente iar targhetul este CLAR 59KG pana la sfarsitul anului.
Pentru mine v-a fi un pic mai greu sa dau jos repede deoarece inca alaptez si din cauza operatiei nu pot face prea multa miscare/
Deci ma primiti???
Pupici
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
olim spune:
salutare tuturor si bun venit
ionica in 
Sunt un pic disperata, azi dimineata aveam 84 de kile, dar trebuie sa vina rusii si m-am cantarit dupa ce am papat si am baut 2 cani de ceai, ca am uitat sa ma cantaresc ca de obicei.
Revin maine cu greutatea pe care o am inainte de mic dejun![]()
Oricum m-am decis de o noua dieta.Revin cu amanunte
o zi frumoasa, ca aici e asa urat![]()
dulcetica spune:
Eu nu ma mai cintaresc intermediar ca ma enervez.Cind trebuie sa spun saptaminal cit am?Simbata?Tare mi-e e teama ca o sa primesc un porcusor stimulativ!
ellej spune:
O bila neagra si la mine, pliiz!
N-am slabit, sunt varza. Luna, ma inscriu si eu la boabele de orez. Tu sa ne zici din timp cand incepem, ca te secondam.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
miti2004 spune:
ionica bine ai venit in grup ! m-am uitat la pozele tale si vreau sa-ti spun ca esti fff frumoasa ! nici nu ai nevoie sa slabesti ! sa-ti traiasca puiuta mititica ! daca alaptezi mai bine incerci sa nu slabesti f brusc si sa incerci sa mananci sanatos, adica fara grasimi, dulciuri....oricum ai sa slabesti.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
ionica spune:
Buna dimineatza,
Multumesc fetelor de primirea calduroasa,MITI esti o draguta iti multumesc pentru compliment si de sfat.
Azi nu vreau sa ma cantaresc deoarece a venit sotul din voyage de la Miami cu o mare sacosa de dulciuri si nu cred ca am sa rezist tentatiei prea mult.
Voi incepe dieta si miscare de luni,azi voi merge la Beauty Spa pentru schimbare de look,asa voi fi mai motivata.
In hainele mele nu mai intru de mult,m-am saturat sa ma imbrac cu hainele sotumui meu si durerea cea mai mare a mea e ca sunt proprietara unui magazin de Fashion Italian cu cele mai faimoase marci,Dolce&Gabanna,Feragamo,Versace Ferre si nu pot sa ma lipesc de nimic ,nici macar incaltari,simt ca mor de rusine.
Hai ca plec la Beauty Spa, azi pentru prima oara o voi lasa pe pitica mea cu Nany Yudi o tipa indigena foarte afectuasa gen "mama dolores"![]()
la ea in brate nu plange niciodata si ma face geloasa!!
Pupici
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures