Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 25
ancadragoman spune:
Mai fetelor noi aici avem de facut o treaba serioasa, SA SLABIM si numai impreuna o sa reusim.
Eu una am nebvoie de voi ....
anca
poze nunta
Incercari bb
Moira spune:
Buna,
Luna75, merci ca m-ai pus din nou pe listuta
. Acum sunt pe baricade, mai ales ca am computer si internet si acasa (la serviciu nici macar muzica nu e voie, dar forum
. Sper ca in scurt timp sa raportez progrese. O iau de luni cu regimul, insa nu m-am decis inca ce strategie sa abordez. Poate ma ajutati cu un sfat. Oricum, trebuie sa ma tin de treaba pentru ca vine Craciunul, o sa ma vada sotul (si trebuie sa fiu in forma) si o sa fie rost de papa bun (facut de mama), relaxare, nani si...sper nu kg in plus.
Ancadragoman, sunt de acord ca trebuie sa ne sustinem
, mai ales acum ca sunt atatea care ne ispitesc sa le papam si sa incalcam regimul.
Va pup si bafta
Moira
ancadragoman spune:
Moira si mie imi este frica de sarbatori,dar am zis ca nu ma las ademenita in nici un fel.
Pupicei
anca
poze nunta
Incercari bb
Madachan spune:
Luna ,de un an incerc sa scap de blestematele astea de 3 kg! Ele s-ar duce saracele ,dar nu am eu ambitie.CE spuneam mai devreme ,ca nu m-am atins de chec??Ei bine,am mancat o felie groasa!!! Drept pedeapasa in seara asta mananc numai fructe. E clar ,nu pot tine un regim anume.Raman pe un regim sanatos...asa cum ma taie capul,adica fara cele interzise sau doar cate putin.
Am o luna la dispozitie sa scap de kg......
Anca si eu am MAREEEE nevoie de voi...se vede,nu?!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Moira spune:
Anca, sper ca si eu sa fiu tare si sa mananc cu masura (desi va fi tare greu, dupa ce vii dintr-o tara cu o mancare nu chiar asa de buna ca cea din Romania - probabil de aceea m-am si ingrasat).
Eu mai am un scop pentru a ajunge la o greutate cat mai aproape de cea normala/ideala, nu stiu cum sa ii zic: as vrea sa ma pregatesc un pic pentru un bebe si pe forum scrie la regulile de baza ca trebuie sa avem grija de greutate (fie sa slabim, fie sa ne ingrasam). Asa ca daca altceva nu ma motiveaza, macar asta sa fie un motiv de care sa ma tin.
Pupici la toate fetele
Moira
ancadragoman spune:
Madachan eu sunt alaturi de tine ptr ca stiu f bine ce inseamna asat.
Moira eu ma chinui de un sa fac un bb si la ultimul control(dupa un CM de 45 de zile) dr a zis ca trebuie neaparat sa slabesc ptr ca poate duce la infertilitate.
Asa ca hai sa ne punem pe slabit si sa facem niste copilasi sanatosi si frumosi.
Pupicei
anca
poze nunta
Incercari bb
country girl spune:
Intru si eu cat sa salut ambitioasele
Am vesti bune si vesti proaste. Vestea proasta e ca iar sunt bolnava. Dupa o viroza m-am captusit cu o bronsita si sunt terminata. In aceste conditii (cand eu, cand fetita bolnave) n-am mai dat pe la sala de sport. Nici nu m-am mai cantarit, insa am mai slabit fiindca mi-a sosit verigheta comandata in urma cu patru luni si mi-e laaarga; la fel si un inel luat acum doua luni. A trebuit sa-l trec pe mana dreapta si pe degetul mijlociu ca sa nu-l pierd.
Din cauza virozei si a bronsitei m-am hranit mai mult cu supe si se vede inclusiv pe haine. Dar asta a fost un foarte bun motiv sa-mi reinnoiesc garderoba pe ici pe colo prin partile esentiale![]()
Ma gandesc sa continui cu un Montignac lejer pana spre primavara.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
ancadragoman spune:
Cer sa iti spun...imi pare rau ca esti bonlavioara dar e de bine ca ai slabit....Nu?
Pupici si sanatate
anca
poze nunta
Incercari bb
Moira spune:
Countrygirl, ai grija de sanatate si sa te faci bine repejor!
Anca, asa auzisem si eu ca greutatea poate influenta fertilitatea, impreuna cu alti factori, asa ca e bine sa il scoatem si pe asta de pe lista. Mie dr nu mi-a zis nimic pana acum, inafara de analizele pe care trebuie sa le fac si vaccinurile, insa am citit de greutate aici pe forum, asa ca ma conformez si slabesc. Bafta multa!
Pupici
Moira