Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 26
Rodica spune:
Luna , cand este o noua luna ....pt a incepe numararea boabelor de orez? Si cat de important e sa respecti chestia asta?
Ce progrese ai facut?
Am 1,56m si 72 kg (de la 74 acum doua luni)
Va pup,
Ro
pussi spune:
Ce activitate aici!!! imi place...
Am intrata si eu sa va salut
, tot 57 de kg dupa 2 zile de stimulare ovariana si dupa tot 2 zile de mancat normal...Am trecut cu bine peste primele injectii
... si ma pregatesc sa primesc puiutii in burtica...va tin la curent
Chiara2005, Sorina_Alexa va multumesc ca v-ati gandit la mine... am nevoie de ganduri bune

Country girl sa te faci bine.. sanatatea conteaza cel mai mult

Danitin cum stai cu planul de bataie??? il respectii??? 

Moira, Ancadragoman aveti dreptate in legatura cu greutatea si sterilitatea. Se recomanda slabitul in anumite cazuri...Bafta si voua in conceperea BB...

Va pup pe toate va doresc spor la slabit mai les ca acum e luna noua si puteti incepe cura cu boabele de orez

PUSSI
bidu75 spune:
Buna fetelor,acum ca sunt ingrijorata si nu dorm pot sa va scriu.Are si stresul asta partile lui bune.Astazi am mai strans cureaua, la propriu, si blugii vin cam largi,pana marti cand am programare la doctor cred ca mai slabesc putin.Dar cantarul tot81kg arata dimineata
si mi-e frica pentru ca in post eu mananc mai multa paine ca altfel nu ma satur si parca ma vad iar la ..kg 

Luna75 spune:
Rodica,vrei sa intrii si tu in grup? Daca da,sa imi spui si nr.de kg. la care vrei sa ajungi.
In ceea ce priveste boabele de orez,am ajuns la ziua 19 si merg mai departe,de slabit nu am slabit inca insa astept.
Luna plina va fi din nou pe 5 dec.,iar dieta poate fi inceputa pe 8.Se pare ca e important sa se tina cont de cerintele dietei.
Countrygirl,insanatosire grabnica !
Moira,in ce tara te afli acum ?
Eu va urez o duminica placuta,fara excese culinare
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
Luna, tii de 19 zile dieta cu boabe si nimic nu se vede? nasol..
Ma cam inspaimanta putin Sarbatorile cu toate deliciile alea culinare..sunt tare pofticioasa!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
Moira spune:
Salutare fetelor
,
Ma pregatesc pentru ziua de maine cand incep regimul de slabit.
Luna75, pentru moment sunt in Belgia pentru 6 luni, insa deja m-am acomodat. Cu mancarea stau cam prost pentru ca nu ma obisnuiesc cu adaosurile alimentare si condimentele pe care le folosesc ei, motiv pentru care am inceput sa mananc toate porcariile "ingrasatore" si se vede
.
Pupici la toate fetele si spor la pierdut kg (cu masura insa)
Moira
danitin spune:
Sorina ai dreptate, m-am demoralizat atunci cumplit, si tot de atunci am renuntat la regimuri din astea stricte, cu o felie de paine prajita dimineata, o foaie de salata la amiaza si o rosie seara sau cam asa ceva…. Mai bine imi urmez eu planul meu in 10 puncte ca macar daca nu slabesc stiu ca m-am simtit bine
Anca si ti-a placut orasul? Da sincer, nu din complezenta… asta pentru ca eu am impresia ca nu mai reusesc, cel putin in ultimul timp sa-I sesizez farmecul, parka se ofileste…Off topic.
Ancadragoman, perfet de accord cu idea de sustinere… uneori o intrebare de gen ce ai mai facut te ambitioneaza, un sfet prinde intotdeauna bine, e chiar idea subiectului. Eu am o singura problema, retin mai greu toate numele si mi se intampla sa nu mai stiu précis cine ce cum, asa ca scuze daca mai incurc borcanele
Pusii, da si nu. Apa beau, merg la masaj, sauna, miscarea de seara e ok mai greu cu orele fixe de masa de pranz, cam uit de Lipostop si dimineata sunt mult prea lenesa ca sa alerg.
Na, v alas ca am de treaba, intru in direct Ciao.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Madachan spune:
Moira,bafta maine la dieta!!!!
Daca ieri ma plangeam ca nu se cunoaste la cantar nimic,ei bine dimineata aveam cu 1 kg mai putin,era si cazul ...asa ma simt si eu mai bine si am putere mai multa pt. zilele urmatoare.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->