Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 23
Madachan spune:
Chiara ,si eu m-as cantarii,dar ma abtin .Las sa mai treaca vreo doua zile ca sa nu fiu dezamagita.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
acina spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu grupului vesel si slabicios.
Inainte sa raman insarcinata aveam 57-58 kg la 1.10 .
In timpul sarcinii am acumulat ceva kg - m-am facut o
de 80 kg.
Dupa ce am nascut, am ajuns pe la 59 si eram fericita in ideea ca voi mai avea doar 1 kg de dat jos.Dar ce sa ma fac dupa ce l-am intarcat pe Andrei am inceput sa acumulez kg cu toate ca nu am schimbat nimic in meniul meu.Am ajuns din octombrie si pana acum la 63 kg. Ce ma fac daca o tin tot asa?
Dieta cu orezul am ratat-o ca nu mai e luna in crestere.
Asa ca reduc painea , mananc friptura de vita la gratar si fructe , legume nu ca nu imi plac .Cartofii prajiti i-am scos din meniu.
Daca mai aveti sugestii va rog sa -mi spuneti.
Am bici-medicinala si banda de alergare acasa dar nu le folosesc, lenea asta .
Telul meu este sa ajung din nou la 58Kg
Va pup
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Madachan spune:
Anca ,bine ai venit! Bafta multa! Ce n-am inteles eu ,aveai 57-58 kg la 1.10 ,ce anume?cm?
Eu ma chinui cu foamea asta,de fapt ma simt slabita,asa ca o ameteala. Astept pranzul de maine cand pot manaca mai mult.
poze->
acina spune:
Scuze Mada am degetul tastator stricat
era vb de inaltimea mea 170 cm.
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Madachan spune:
Ma gandeam eu ca nu poate fii vorba de 110cm. Bafta la dieta.La mine o sa fie greu saptamana viitoare ca-i ziua lui Edy si avem petrecere!
poze->
miti2004 spune:
acina si eu ma gandeam cum o fi sa ai 1.10 cm si sa ajungi la 80 kg 
pupici
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
danitin spune:
Ciao, fetelor! Mama, mama ce de lume noua. Imi va trebui un timp sa ma obisnuiesc ... sa retin care cine e dar va doresc bunvenit si mult succes. Eu, daca tot nu dau jus din kg macar pot sa ma laud ca m-am mai calmat si incerc sa am un stil de viata mai echilibrat ceea ce, cu siguranta va avea efect si asupra kg.
Anca si eu incercam sa-mi inchipui cum arati la 1m10 asa ca m-am uitat la poze. Esti din Tm sau ai fost acolo doar in vacanta?
Ancadragoman eu ma cantaresc in fiecare dimineata pentru ca am avut o perioada in care nu m-am cantarit - tinand un regim pe care eu il consideram o.k. si dupa doua saptamanai ma ingrasasem 3 kg, asa ca paza buna...
Olim, felicitari, si eu am niste toale care imi fac cu ochiul dar, deocamdata stau pe mine ca pe un cartabos.
No, va las ca am de lucru. poate va mai ganditi la intrebarea mea cu sauna, care-i mai buna, umeda sau uscata, si imi mai dati sugestii....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Sorina-Alexa spune:
Anca,bine ai venit si multa bafta!
Danitin,dar asta-i o adevarata tragedie,sa te chinui sa tii un regim,sa renunti la atatea si culmea ironiei - sa te ingrasi!Cred ca ce-o fi fost pe capul tau
In seara asta renunt la peste cu salata si imi fac o supa de legume,fara carne sau ulei,poate doar o picatura...ca mi-e tare pofta de supa.
Pofta mare slabutelor!
Sorina&Alexa
Luna75 spune:
Urez si eu bun venit celor doua nou-sosite anadragoman si acina.Va trec pe lista noastra si sa speram ca veti la fel de active ca fetele sosite recent.
Anca,planul tau de lupta e foarte bun,in mod sigur vei avea rezultate in curand.
acina, ai in casa 2 aparate care te pot ajuta foarte mult,nu le lasa sa zaca degeaba.Daca faci putina miscare iti poti permite sa mananci cateodata si lucruri interzise.
Olim,se pare ca ati reusit intr-adevar sa adoptati un regim de viata sanatos,cat mai natural,eu tind spre asa ceva ,dar mai e cale lunga.
LunaNoua,nu ai trecut de mult pe la noi.Cred ca si ziua ta de nastere a coincis cu mari planuri de viitor si ne pregatesti o mare surpriza.
Ellej,s-ar putea ca cura proteica sa fie solutia .Te-ai hotarat cand incepi sau esti in faza de studiu.Daca vei avea succes voi incerca si eu –chiar daca nu sunt mare amatoare de carne.
Madalina,Sorina,Chiara-felicitari pentru seriozitatea voastra-sa speram ca veti avea rezultatele asteptate si veti ajuta la ingrasarea porcului de Craciun.
Initial,ne adunasem o mana de fete cu mari planuri de viitor ,doream sa slabim cat mai mult posibil pana in Craciun iar kg.pierdute sa le primeasca porcul nostru virtual-varianta optimista era sa ingrasam porcul la 100 kg.,insa din pacate nu au fost pierderi de greutate spectaculoase pana acum,dar cine stie poate ne mobilizam mai tare si aratam
lumii ca porcul se poate ingrasa si in ajun.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.