Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 22
bidu75 spune:
Buna fetelor,nu mai reusesc sa intru pe net,adorm instantaneu,acum nu pot dormi sunt
am facut analize puiutz-ului si au iesit cam nasol.
Dar vreau sa va spun ca ma mentin 81kg,se pare ca asta e palierul meu,dar blugipmi sunt largi pe crac dar nu si la burta.Oricum burta nu se mai revarsa deasupra pantalonilor.Si parca si celulita nu mai e la fel.apa cu lamaie la mare pret.Ma gandesc ca in post de obicei ma ingras sper sa nu revin la kg avute 

.

tuturor
miti2004 spune:
bun venit surorilor ! 
eu cam stationez de vreo 10 zile, pe la 52.5 kg...azi am mancat niste paine prajita cu unt dimineata, o cafea fara zahar, jumate de bagheta proaspata la pranz ca am fost la cumparaturi si pe la 7 seara am terminat bagheta cu o salata de rosii, ardei si castraveti si am avut "desert" un morcov cat un baston de politist !
am cumparat fetelor niste morcovi care cred ca cresc direct in punga de la supermarket
asa de mari, lungi si grosi sunt...cand ii vezi sigur te gandesti la alte-alea ![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by bidu75
Buna fetelor,nu mai reusesc sa intru pe net,adorm instantaneu,acum nu pot dormi suntam facut analize puiutz-ului si au iesit cam nasol.
Dar vreau sa va spun ca ma mentin 81kg,se pare ca asta e palierul meu,dar blugipmi sunt largi pe crac dar nu si la burta.Oricum burta nu se mai revarsa deasupra pantalonilor.Si parca si celulita nu mai e la fel.apa cu lamaie la mare pret.Ma gandesc ca in post de obicei ma ingras sper sa nu revin la kg avute.
tuturor
mami de bb Antonia
Multa sanatate puiutului!
Lasa ca tot este bine ca se cunoaste c-ai slabit putin,incet,incet se vor topi si mai multe kg.Nu fi trista

Si eu am baut apa plata cu lamaie dar mi s-a facut greata deja,acum beau simpla,deocamdata.
Anca,bravo tie,eu recunosc ca la dulciuri nu cred ca voi putea renunta usor,am noroc ca slabesc repede si n-am depasit niciodata 50kg.
miti2004

Sorina&Alexa
ancadragoman spune:
Sorina eu de obicei nu mananc dulciuri.
Vreau si eu pe listuta.
Pupicei
anca
poze nunta
Incercari bb
chiara.2005 spune:
Madalina, Sorina , Ancadragoman bine ati venit si va doresc succes in curele voastre de slabire. Si eu sunt destul de noua pe aici dar va pot spune ca toate fetele sunt niste dragute, veti gasi suportul necesar aici.
Pussitie iti doresc sa-ti iasa cum mi-a iesit si mie anul trecut pe vremea asta , adica din prima
, si sa ai o sarcina fara probleme asa cum am avut si eu....si sa pui in sarcina mai putine kg pe tine decat am pus eu.
Despre mine, tare as fi vrut sa ma laud in dimineata asta cu inca un kg in minus dar se pare ca statione....dar promit solemn aici in fata voastra ca saptamana viitoare voi mai primi cel putin 2 floricele . Gata! acuma daca am promis trebuie sa fie asa ca eu sunt om de cuvant si imi respect intotdeauna promisiunile. ![]()
olim spune:
salutare tuturor
abia astept sa vad rezultatele ca ma simt destul de multumita de paftul ca pot purta haine care stateau in dulap![]()
Madachan spune:
Sunt si eu la a treia zi de scarsdale.Am mai trisat putin dar sper sa nu s epuna.
Olim,tu cat ai slabit cu scarsdale??
Pussi,bafta multa!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Sorina-Alexa spune:
Chiara2005
Io n-am cantar,o sa ma cantaresc la sf. si surpriza va fi si mai mare.Mai ales ca azi am incaput in niste pantaloni la care nu mai reuseam sa ma inchid,deci este ceva dupa 3 zile doar.
La pranz ma chinui cu un iaurt degresat,un covrigel,un mar si o mandarina.

Sorina&Alexa