Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 21
ellej spune:
Danitin, stii cum e, e greu sa fii multumit cand stii ca se poate si mai bine.
Acum ma gandesc ca as putea incerca dieta hiperproteica, mai ales ca sunt de felul meu carnivora (cred ca din cauza ca am grupa 0), si nu ma deranjeaza sa mananc carne. Daca vreti sa stiti, idealul meu in viata e sa mananc toata ziua de la KFC! McDonalds nu ma atrage, insa mor cand simt mirosul de la KFC, salivez instantaneu!!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
fetelor, e normal ca toate companiile mari sa plateasca milioane de dolari, euro pe publicitate, ca doar reclama e mama comertului.Dar nu vedeti ca nu intereseaza pe nimeni de cate persoane mor, de cati copii bolnavi sunt, de cate boli noi au aparut, etc-Ii intereseaza doar sa castige bani pe seama unora, si atat.Sunt oameni fara nici o rusine si bun simt, si vad doar euro si dolari in cantitati astronomice, altceva nimic.
Si nici rusine nu au, nici pic de remuscare macar.
Cat despre produse pe care nu ar trebui sa le cumparam, sunt multe, si chiar nu am putea trai fara unele dintre ele, dar trebuie sa le consumam moderat.Eu de exemplu evit cat pot margarina, pentru este formata dintr-un compus chimic care se foloseste la catran, cel de pus pe drumuri sau de izolat casele,cred ca i-am zis bine.Are la baza petrolul
.Am in casa o rama, care imi ajunge 6 luni.Mancam daor unt, fara sare daca se poate.Dulceturi nu cumpar din comert, prefer sa fac acasa, chiar cate un borcan sau 2, pentru 1-2 luni, si le tin in frigider.Sucuri nu bem altceva decat coca-cola, si mai nou foarte rar, dar altceva nimic.Noi nu avem sucuri deloc in casa
, nici compoturi de fructe, prefer sa le fac in casa.Mezeluri cumpar doar de anumite firme, care le cunosc putin, prajituri si dulciuri foarte rar.Acasa la parinti, aveam o gradina unde pune mama tot ce avera nevoie pentru noi.Porcul il taia de craciun si de paste si aveam carne proaspata.Cumpar carenea de la anumiti producatori, careia sotul ii face un control , si apoi o mancam.Branzeturi nu cumpar deloc, gen pfiladelfia, hochland, etc, nu stiu daca am scris bine numele
, doar casacaval dalia si rucar.Nu cumpar produse semipreparate sau congelate, ca nu stii ce se ascunde in pungile respective.Sper sa nu va plictisesc, si daca imi aduc aminte de ceva, mai scriu![]()
o zi frumoasa tuturor.
cezarine spune:
Toata ziua am avut o dispozitie de zile mari...numai asa am fost cu toata lumea
Iar pe la pranz m-a luat o ameteala de a trebuit sa plec dupa o ora de curs...
Asa ca m-am hotarat sa inlocuiesc cina cu carne de vita cu fructe...stiu ca nu e bine, am papat carbohidrati, dar macar nr de calorii au fost acelasi...Am prins instantaneu putere, am fost si la sala, diseara merg si la concert...oricum, merg cu dieta inainte, ca magarul... 

Olim, sunt uimita sa aflu cat de daunatoare pot fi alimentele care sunt, in majoritate, consumate in masa...Deci tot branza facuta de bunica e cea mai sanatoasa, chiar daca n-are gust de Creme Bonjour...
Cu daneza cum iti merge?
No, va pup! Sa ma urecheati bine, va rog, pentru abaterea de azi...
Madachan spune:
Buna seara!
Multumesc mult pt. primirea facuta,sunteti niste dragute!
Si azi m-am tinut tare,dar nu stiu cat o sa mai pot sa tin asa strict . Am trisat la cafea ca am pus putin lapte si am mai mancat 3 masline,dar cred ca nu se pune,nu?
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
mamy_taty spune:
[quote]Originally posted by Sorina-Alexa
Buna fetelor,
Multumim frumos de primire.
Da,suntem surori,Mariana.
Update:
Am trecut cu brio de ziua de ieri
Am inceput ziua cu o cafea cu zaharina si o felie paine dietetica.
Am renuntat la 2 statii de bus si am mers pe jos,am ajuns la serviciu cu limba de-un cot.
Nu imi vine sa cred ceea ce vad!
Dar chiar aveti vointa fetelor!Sorina -alexa iti doresc succes!
Si chiar ai renuntat la a mai bea cola ?la a bea un mare frappe?la a mai manca prajituri?Totu-i cu putinta atunci cand ai vointa!Spor la treaba!
Bafta la slabit!
mamy_taty
pussi spune:
fetelor, dorinta mea de a da kg jos se cam termina aici ... eu vreau ca pentru 9-10 luni sa ma ingras
. azi mi-a venit CM - ultimul - si de maine incep injectiile... oricum am sa va tin la curent.
Eu va doresc la toate sa aveti puterea sa va tineti de diete si sa ajungeti la kg dorite... pe prima pagina fa fie o campie de flori

si sa-mi dati si mie varianta optima peste 10 luni![]()
![]()
Va pup

Si sa-mi tineti pumnii sa se lipeasca BB de mine.
PUSSI
Sorina-Alexa spune:
Pussi,Doamne ajuta si multa,multa bafta!!!
Mamy,de buna voie si nesilita de nimeni am renuntat,ma fac frumusica pt. Sarbatori.![]()
Olim,ai mare dreptate la cate alimente sunt pe piata ar trebui sa fim mai precaute si sa avem grija ce punem pe masa.Bravo tie ca ai grija.
Azi am mancat la cina un hamburger fara paine,salata de rosii,castraveti etc si ca desert apa:((
Sambata este ziua cumnatei si face gratar si o mica petrecere,si am sa trisez putin:mananc carne la gratar slaba si poate beau o berica,sau mai bine un pahar de vin ca are mai putine calorii.
Pupici la toata lumea
Sorina&Alexa
Sorina-Alexa spune:
Am uitat sa va dau datele mele pt. listuta:158 cm,49 kg si doresc sa ajung la 44,45.
Mersi.
Sorina&Alexa
ancadragoman spune:
Buna seara fetele,
In sfarsit imi fac curaj si scriu la acest subiect.
De aproape doua saptamani sunt la slabit ptr ca nu se mai poate si ptr ca asa se pare ca este cauza infertilitati mele.
Cand am ineceput cura aveam 85 de kg
,iar acum am 82 si am de gand sa continui cat se poate.
Toata viata eu am fost mai plinuta si am tinut toate curele de slabire din lumea asta cu efecte pe termen scurt.
Acum nu tin o cura anume doar ca nu mai mananc dupa 7 seara,beau f multa apa(cam 3 litri),dulciuri deloc,totul fiert sau gratar ,legume si fructe la greu.
pupici la toate ambitioasele....
anca
poze nunta
Incercari bb
mamy_taty spune:
quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Pussi,Doamne ajuta si multa,multa bafta!!!
Mamy,de buna voie si nesilita de nimeni am renuntat,ma fac frumusica pt. Sarbatori.
Olim,ai mare dreptate la cate alimente sunt pe piata ar trebui sa fim mai precaute si sa avem grija ce punem pe masa.Bravo tie ca ai grija.
Azi am mancat la cina un hamburger fara paine,salata de rosii,castraveti etc si ca desert apa:((
Sambata este ziua cumnatei si face gratar si o mica petrecere,si am sa trisez putin:mananc carne la gratar slaba si poate beau o berica,sau mai bine un pahar de vin ca are mai putine calorii.
Pupici la toata lumea
Bravo!Ma bucur ca "nesilita "de nimeni..Cum am mai zis-o cand ai vointa totu-i cu putinta!Trebuie sa fim frumoase si sa ne mentinem in primul rand ptr noi!Daca noi ne placem si avem impresie Buna despre noi..Ne plac si cei din jur!Este vorba de autoincredere personala care o transmitem celor din jurul nostru!Doamne ajuta!Bafta in continuare!
Distractie placuta la petrecere.!
[quote]
mamy_taty