Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Danitin ,din pacate trebuie sa iti dau ,deoarece te-ai ingrasat peste greutatea cu care te-ai inscris pe lista.Sunt sigura ca vei reusi sa te mobilizezi iar in locul porcusorului vor rasarii flori.
Stiu ca lucrezi intr-un domeniu foarte solicitant dpv.psihic,insa incearca pe cat se poate sa te protejezi,daca tu nu o faci, nu o va face nimeni in locul tau si in mod sigur daca prin supozitie,ai ajunge la limita de jos a extenuarii in mod sigur putine persoane ti-ar intinde o mana tinand cont si de pozitia pe care o detii.
Miti,ce bine pentru tine ca mergi in Ro,ma gandesc ca vei ramane si de sarbatorile de iarna.Nu ai nici un motiv sa te stresezi din cauza kg.,ai slabit foarte mult de la nastere si dupa cum ti-am mai scris multor mamici le-ar place sa arate asa la 4-5 luni de la nastere.
Eu m-am hotarat deja sa tin cura cu boabe de orez,luna lina va fi cam peste max.10 zile,o sa iti dau de stire cu 2-3 zile inainte cand trebuie sa incepem cura.Boabele de orez se inghit intregi nefierte cu apa-eu m-am gandit sa le folosesc pe acelea cu boabe lungi.
Eu m-am hotarat sa tin toate cele 60 de zile,mie mi se pare foarte usor,ami ales ca eu oricum nu mananc dimineata.
Olim,din pacate mie imi place fast-foodul-insa ma feresc datorita efectelor nefaste.Imi place si Cola,Fanta,Pepsi,Mountain-dew,insa beau numai ocazional.Mai bine nu insir ce imi place pentru ca as face o lista extrem de lunga.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
eu as putea renunta la orice in dieta, numai coca-cola sa nu mi-o ia nimeniis mai rau ca aia
maine am sa ma cntaresc si am sa imi propun o greutate finala pana in 1 decembrie, ca acum m-am ambitionat.Am sa ma duc si la salasi fac si pillates.Sper sa nu ma dau batuta repede
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

saluti tuti !!

mie imi vine sa cantarul pe geam ...
Cica am 85, dar nu se poate !! In talie am mai putin cu 4 cm, pe burta cu 3 cm ... deci evident ca am slabit. Mama masii de cantar ca ar fi prea culmea sa ma ingras cand fac 40 min de aerobic pe zi!! Si nici excese alimentare nu fac

Mi-as lua unul electronic, dar strang cureaua la o bicicleta eliptica .. nu o sa mai am bani si de ala

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

LunaNoua,se pare ca nu functioneaza cantarul.O alta explicatie ar fi ca ai "facut" muschi,caz in care hainele iti vin bine,scazi in cm.,corpul are forma placuta insa greutatea nu scade.
Oricum nu te lasa,mergi inainte.
Olim si LunaNoua,ce ziceti de cura cu boabe de orez ?
Mariana,nici o veste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ma inscriu si eu.Am 55 kg si as vrea 48 kg,dar ma multumesc si cu 50.Eu am inceput de ieri sa nu maninc exagerat,de preferat fara dulciuri si fac exercitii individual.Am o febra musculara...

Mergi la inceput

de cand incepem fetelor
eu mai am saptamana asta scrsdale, asa ca de luni, daca vreti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

raportez 53.8 kg, deci mai vreau o floricica !!!
in continuare beau cani de ceai dupa cani de ceai seara, neindulcit cu nimic, ceai negru Lipton, deci nimic deosebit.
am inceput sa-mi tai si mere si sa le curat in felii, asa le pot manca, ca daca nu e taiat si curatat sa samburi ( coaja imi place ) nu pot sa ma aproprii de ele deloc...asa ca imi mai umplu stomacul...

cam atat, suntn in cursa contra cronometru si nu ma las !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

luna75 o sa astept "startul" pt boabele de orez.

dulcetica bine ai venit ! nici eu nu tin o dieta, doar ca nu mai beau carbogazoase deloc si mananc mai ponderat...mananc si dulciuri, dar uite, de exemplu ca sa nu poftesc la ciocolata dimineata imi fac o felie de paine cu unt si miere....cred ca ingrasa mai putin decat cioco...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Dulcetica,bine ai sosit si mult succes !
Olim,pentru boabele de orez trebuie sa asteptam a treia zi cu luna plina,suna a vrajitorie (bau-bau).
Nu stiu daca va da rezultate insa in fine,e o metoda facila la indemana oricui,daca mai si slabim e perfect.

Mergi la inceput

si cand cade aceasta zi

Mergi la inceput