Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 28
maria08 spune:
Buna dimineata!!!!!!
Laura, Alexia si toate celelalte fete care va sarbatoriti azi: LA MULTI ANI!!!!!!! SANATATE, IMPLINIRI SI MULT DORITII
De la mine multe
Va pup!
ana_p spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritelor de astazi! Sa fiti sanatoase, sa ramaneti optimiste si sa vi se indeplineasca toate visele!
Eu azi z. 28, deocamdata nimic...
Multi tuturor!
alexia28 spune:
Pup fetele,
Multumesc mult pentru urari sa dea Bunul Dumnezeu si vouamult asteptati, sa fiti sanatoase si iubite si fericite
Laura69silk LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA AI UN BEBE ASA FRUMOS CA TINE
Ioana, Felicia sa va traiasca sotiorii, sa fie sanatosi si sa va iubiti muuuult mult si in curand parinti de bebelusi voiosi
Mihavasoi, cumva si ziua ta? La multi ani si sa fii sanatoasa
La multi ani tuturor care isi serbeaza azi numele
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Iyoana spune:
LA MULTI ANI si din partea mea!
Fie ca Sfintii Arhangheli sa va ocroteasca pe voi si familiile voastre!
Si sa ne asculte Doamne-Doamne la toate rugaciunile pentru
Va pup si o zi excelenta!
ioana
Raza de soare spune:
Fie ca Sfanta zi de astazi sa va aduca numai vesti bune si poate, darul cel mai de pret: un bebe mic! Sau doi...sau trei... La multi ani tuturor Sfintilor!!!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 8 +
mirella76 spune:
LA MULTI ANI!...
pentru MIHAELE SI GABRIELE sau sotiori cu nume de sfanti
si pentru ei si pentru noi sa ni se implineasca acest minunat vis
sa fim cu toatele si sa avem
mirella
Bonitta spune:
La Multi Ani pentru fetele care isi sarbatoresc astazi onomastica, sa fiti sanatoase si sa va aduca Dzeu cat mai repede un .
Draga Iyoana- m-ai intrebat ce inseamna monitorizare. In fiecare luna, in perioada ovulatiei, dl. dr. T. verifica daca ovulezi, marimea foliculilor, grosimea endometrului, in functie de care iti recomanda cand sa. Cam asta ar fi.
Ana p- prima data cand am fost la T., adica acum un an, m-am programat la dansul pt. investigatiile pe care vi le-am spus. Era la cab vechi. Intr-adevar de recoltat s-a ocupat Ramona si am inteles ca probele vor fi duse in alta parte pt. analza, nu stiu daca la Elias sau la alt centru. Mie mi-a zis doar sa sun peste o saptamana pt. rezultat.Eu am vrut sa fac Papanic intrucat la o analiza mai veche mi-a gasit HPV. Nu stiu, poate la voi nu a fost cazul...
Ioanatugs- poate petele alea sunt de la implantare, poate de data asta e cu II liniute. Eu iti tin pumnii si poate ne dai o veste buna.
Va pup!
madau spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DE AZI, sa fiti sanatoase si sa va dea D-zeu cat mai repede cele 2 liniute pe care le visati!!
Amely ai fost dementiala cu "pupatul" analizelor. Io am primit insa si bonus una bucata cerclaj...ca-s mai "colorata" nitel la fatza
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia_ spune:
Vreau sa urez si eu o zi minunata tuturor, mai ales celor cu numele de Mihai(ela) si Gabriel(a)! LA MULTI ANI! si implinirea celor mai dragi visuri!
Alexia, merci pt urari , i le voi transmite sotiorului!
Si fiindca stiu ca Zenobia nu se supara pe mine, (stiu ca e ff ocupata) actualizez eu lista:
INVITATA DE ONOARE:
Kitty, noua
GRAVIDUTZELE:
Alexia, proaspata
Marina, super-
Raza de soare, proaspata
Amely, proaspata
Si ASPIRANTELE:
Felicia
Silvana
Zenobia
Laura69silk
mihailescu teodora
si... bineinteles cea mai simpatica gazda: Ioana (si ea viitoare mamica)!!!
Poze1Poze2
kitty_nic spune:
Alexia LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, O SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI MULTA DRAGOSTE!
Laura LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, MULTA DRAGOSTE SI CAT DE CURAND UN BB
Felicia SA-TI TRAIASCA SOTUL, SA FITI FERICITI SI CAT DE CURAND PARINTI!
Fetelor, cred ca va fi cea mai frumoasa intalnire; abia astept sa vina vineri dupa-amiaza!
Ioana tin pumnii ca petele alea sa fie de implantare, iubita!
LA MULTI ANI! tuturor Mihaelelor si Gabrielelor si sotilor cu nume de sfinti.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.