Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 25
alexia28 spune:
Neata fetele
Salomea bine ai revenit printre tutunici, te pup, da si tu o fuguta vineri sa mananci ceva bun, niste bambus ceva... eu zic ca este vorba de o vaginita ia incearca tu niste spalaturi vaginale cu ceai de galbenele, sa vezi daca te simti mai bine
Copilut bine ai venit printre noi si te asteptam la intalneala sa vezi ce repede ramai burticoasa, ca asta este secretul sa stii
Mamidevladutttttttt, unde estiiiiii?
Va pup si vorbim mai tarziuuuu, paaaa
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
nique15 spune:
Buna diminetza fetelor!
Am si eu o intrebare pt voi: imi puteti spune cate ceva depsre dr Mihaela Badea si ce preturi sunt la clinica Micomi? Stiu ca dr T o recomanda si ma gandeam ca fiind pacientele d-lui ati avut ocazia sa o intalniti! Multumesc frumos pt raspunsuri.
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Iyoana spune:
Buna dimineata fetelor!
m-am hotarat si eu sa merg la dr Tutunaru (nu sunt inca gravida).
e usor de comunicat cu el?
am auzit ca este cam expeditiv?!..
va pup
ioana
Raza de soare spune:
'mneata!
bobo si copilut, bine ati venit, iar salomea, bine ai revenit si multumesc pt urari! marina, am poftit la serviciu, mancarea facuta pt sefa...si stii ce inseamna asta!..ieri m-am indopat cu fornetti cu telemea+pizza facuta de puiu' meu..asa k am amanat sa fac pilaf (fac astazi).
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 8 +
marinar spune:
neata fete
Ioana stiu ca nu ne lasi tu la greu. da chiar, finutza ta nu vine????
Raza nasoala situatia, dar poate iti vor mai trece poftele astea, spre binele tau si al lui bb.
bun venit noilor tutunarese!!!!!!!
Marina 29+
burtika
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Iyoana, Copilut, Bobo9, bine ati venit printre noi!
Salomea, ma bucur ca ai ajuns cu bine, probabil ca o sa-ti fie grue la inceput, printre straini... ai grija de tine!
Iyoana, e adevarat ca dr e cam expeditiv si are uneori capacitatea de a te intimida, important e sa nu te lasi intimidata ( eu cam asa patesc la dr-i)! In schimb , e un adevarat profesionist!
Bobo9, nu ai facut nici un fel de analize sa vezi de ce pierzi sarcina?
Copilut, si eu l-am vazut o sg data pe dr, in iulie, am stabilit sa il sun pt laparo si l-am sunat pt programare la inceputul lui sept! Deci stai linistita, daca ti-a zis o data, inseamna ca te-a trecut in agenda lui!
Imi pare rau ca nu ai venit data trecuta, chiar vorbeam cu fetele ca ne regasimi la intalniri tot noi, veteranele... si doar cate una mai noua... sincer eu as vrea sa fim cat mai multe, ma simt mult mai apropiata de cele pe care le-am intalmit, si cand raspund, asociez numele persoanei... Fetelor, care puteti veni vineri, nu ezitati, chiar daca scrieti mai rar,eu zic ca merita!
nique15, imi pare rau, nu stiu sa-ti raspund...
Pupici tututror!
Poze1Poze2
Bonitta spune:
Salutare fetele,
Bobo, Copilutsi Iyoana, bine ati venit printre noi si sper sa nu stati mult, sa vi se implinesca visul cat mai repede
Draga Iyoana, se pare ca tutunicile evita sa-si dea cu parerea in legatura cu dr. T. Nu stiu ce sa-ti spun. Da, intr-adevar este expeditiv pt. ca are f. multe paciente. Are zile cand e mai posac, zile cand e intr-o dispozitie buna. Am cunostinte care l-au laudat, dar si cunostinte care nu au fost multumite de el. Urmeaza sa te convingi tu singurica. Sa auzim de II liniute!
irinaelena spune:
quote:
Originally posted by nique15
Buna diminetza fetelor!
Am si eu o intrebare pt voi: imi puteti spune cate ceva despre dr Mihaela Badea si ce preturi sunt la clinica Micomi? Stiu ca dr T o recomanda si ma gandeam ca fiind pacientele d-lui ati avut ocazia sa o intalniti! Multumesc frumos pt raspunsuri.
Ioana si Simina
Buna tuturor! Eu nu sunt "tutunareasa", dar am cunoscut-o pe dna Mihaela Badea, de la Micomi. Mi-a placut foarte mult de ea, se poarta foarte frumos cu pacientele si explica tot, raspunde la orice intrebare. Preturile nu sunt tocmai cele mai mici, dar sunt cam ca la celelalte clinici. In schimb, doamna doctor este o profesionista!
S-a mai discutat despre dumneaei aici. A se observa ca exista mai multe persoane cu numele de Badea (aici este vorba despre Mihaela Badea)
Fetelor, succes la facut bebei!
Irina
nique15 spune:
Multumesc Irina! Eu sunt o "tutunareasa", cum zici tu, dar la d-na dr nu am fost inca. Vreau sa merg acum pt acele analize pe care ar trebui sa le facem cu toate o data pe an.
Va pupam,
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Iyoana spune:
Bonitta
iti multumesc pentru raspuns!
nici eu nu sunt chiar in largul meu cu medicii dar, pana la urma, cred ca o sa-mi fac curaj!
e prima data cand o sa merg sa vorbesc cu un medic despre "facut copii"..
o sa-ti spun cum s-a intamplat!
ioana