Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 26
irinaelena spune:
quote:
Originally posted by nique15
Multumesc Irina! Eu sunt o "tutunareasa", cum zici tu, dar la d-na dr nu am fost inca. Vreau sa merg acum pt acele analize pe care ar trebui sa le facem cu toate o data pe an.
Va pupam,
Ioana si Simina
Suna cat mai repede si fa-ti o programare, pentru ca e foarte aglomerat si o sa gasesti loc abia peste o luna....Dar daca e vorba doar de recoltare, poate sa te cheme si la sfarsitul programului sau printre programari daca vrei mai repede.Stabilesti la telefon cu asistenta.
Irina
Iyoana spune:
Eu mi-am facut programare la cabinet pe 22 nov, dar spuneti-mi si mie, va rog: cum e la prima consultatie, imi face ceva controale? Eu as fi vrut un ecograf cu sonda vaginala, dar nu stiu daca are asa ceva la cabinet sau ma va trimite la spital??
multumesc de raspunsuri,
ioana
Bonitta spune:
Draga Iyoana,
daca nu da Dzeu luna asta sa raman gravi, atunci sigur ne vom vedea pe 22 noi la dr. T..
Ce sfaturi pot sa-ti dau in legatura cu prima consultatie: sa ai o lista cu toate intrebarile pe care vrei sa i le adresezi lui T. ca in momentele alea s-ar putea sa te zapacesti si sa uiti multe chestii, sa-i spui povestea ta (antecedente daca exista). El o sa-ti dea sa faci analizele preliminarii pt. sarcina. Daca ai unde sa le faci fara bani, e OK, daca nu, o sa te trimita dansul la IDS Dorobanti probabil.O sa te consulte local, probabil o sa-ti faca analize de secretie, Papanicolau si eco. Stai linistita, ca iti face eco transvaginala, este dotat din pct. asta de vedere si la cabinet. Cam asta ar fi prima vizita.
Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
Te pup!
Amely spune:
quote:
Originally posted by Bonitta
...O sa te consulte local, probabil o sa-ti faca analize de secretie, Papanicolau ...
Bonitta
Sa inteleg ca intre timp si-a mai schimbat metodele? Eu n-am "pupat" asa ceva de la dl. dr nici la prima consultatie... Nici macar nu mi-a recomandat vreo analiza. Oare nu i-o fi placut de mine? Sau o fi zis "asta pare sanatoasa, uite ce ten rozaliu are, mai bine trec direct la eco"
PS nu am vrut sa fiu malitioasa, dar am eu un "of" al meu...in fine...
PPS Ioana, vineri voi fi acolo, poate ceva mai devreme, dar stiu ca nu te vei supara
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
12+
Eseea spune:
Fetelor, va doresc la toate sa vi se implineasca visul! Chiar daca dureaza mai mult, se va implini. Sunt si eu pacienta a dr Tutunaru.
Pe maria08 cred ca am cunoscut-o acum o saptamana la cabinet, nu?! Si am stat putin de vorba. Ati ajuns cu bine la IDS?
Bonitta, sigur vorbesti despre dr T?! Aceeasi nedumerire ca Amely am si eu..
15w
kitty_nic spune:
bobo9, copilut, nique15, yioana bun venit in .
salomea draga mea. Nici nu stii ce dor imi era de tine. Mi-ar fi placut sa ne vedem vineri la Ioana, dar sunt convinsa ca te vei gandi la noi, ca noi sigur ne vom gandi la tine .
nique eu am fost la dr. Badea si am fost extrem de incantata de serviciile oferite. Este drept ca preturile nu sunt dintre cele mai mici, dar cel putin in cazul meu a meritat. Am primit de la dna dr. raspunsuri la toate intrebarile mele, si atat la consultatii cat si la interpretarile de rezultate am beneficiat de explicatii, calm si foarte multa intelegere. Si eu trebuie sa ajung din nou la dumneaei.
Yioana, iti poti da seama ca parerea mea de proaspata despre Tutu este minunata. Dar iti voi imapartasi din experienta unui an intreg de colaborare cu Tutu: chiar daca de multe ori dupa ce plecam de la cabinet ma enervam, ca s-a cam grabit, ca era putin cam morocanos sau diverse alte vine ce-i gaseam, rational vorbind este un medic excelent, care oricate paciente ar avea la usa si oricat de obosit ar fi, daca ai ceva sa-l intrebi iti raspunde, te linisteste daca esti panicata din diverse motive (unele cam exagerate), etc. Este alegerea pe care eu am facut-o dupa ce am intalnit mai multi medici si nu regret. Mai ales acum !
Amely ai fost simpatica tare cu "Sa inteleg ca intre timp si-a mai schimbat metodele? Eu n-am "pupat" asa ceva de la dl. dr nici la prima consultatie... Nici macar nu mi-a recomandat vreo analiza. Oare nu i-o fi placut de mine? Sau o fi zis "asta pare sanatoasa, uite ce ten rozaliu are, mai bine trec direct la eco" ".
Mamidevladut, LauraSilk ce mai faceti? Mi-r dor de voi!
Pup toate tutunicile si abia astept sa ne vedem vineri.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
Bonitta spune:
Essea, Amely- nu inteleg ce nedumeriri aveti? Eu una i-am cerut lui T. la prima consultatie sa/mi faca investigatiile pe care le-am mentionat mai sus. De asemenea, i-am cerut sa-mi spuna ce analize trebuie facute.Am observat ca el nu iti zice nimic din proprie initiativa. La voi cum a fost?
Am si eu nemultumirile mele in ceea ce-l priveste, dar asta e, eu ma gandesc tot timpul ca am un scop - si incerc sa trec peste anumite chestii.
Eseea spune:
Hei Bonnitta nu te supara. Nu era vorba de nemultumiri, ca din moment ce mergem la el inseamna ca.... Era doar curiozitate ca ti-a facut T control, analize de secretie si PAP.
15w
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kitty_nic
nique15, yioana bun venit in .
bun venit si din partea mea, fetelor!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 8 +
Bonitta spune:
Essea- Fata draga, nu ma supar,dar sunt uimita de ce-mi spuneti voi.. Cum adica, nu face astfel de analize? Nu obisnuieste sa faca la fiecare pacienta astfel de examinari??
Va pup pe toate!