Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 21
maria08 spune:
Zenobia, Bonitta: Va multumesc din suflet pentru incurajari!! Va doresc si voua ceea ce imi doresc si mie
Bonitta: Si eu as vrea sa fac inseminare luna viitoare.I-am spus lui T. si m-a intrebat daca am bani de aruncat??????El mi-a recomandat laparoscopie, dar nu ma mai grabesc avand in vedere ca mai am una la activ. Totusi luna viitoare fac stimulare si l-am intrebat daca-mi face el inseminare......iar raspunsul a fost: DA!!! Sper sa fie asa! Vreau sa incerc si asta chiar daca nu sunt asa mari sansele de reusita! Mai ales cu spermograma sotului
Ma poate condamna cineva?????
O zi buna!
Zenobia spune:
Feli, te-am trecut. Problema e ca joi nu poate veni tocmai Kitty, este ziua sotului ei. Alexia a propus vineri, si eu as fi de acord cu ziua asta, eu nu pot marti si miercuri din pacate. A, sa o trec si pe Alexia! Nu, Alexia?
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
alexia28 spune:
Neata fetele,
Ce activitate pe aici, VA PUP PE TOATE
Teodora fata grijulie, iti multumesc pt raspuns, sa vezi ce scandal fac cu med meu de familie, am fost vineri cu reteta de la Tutu si mi-a dat reteta gratuita doar pe utrogestan
Fetele vad ca faceti listutza, trebuie stabilita ziua pt ca lucrurile stau cam asa: Kittysor nu poate joi ca este ziua sotului ei, eu si multe fete de aici nu putem miercuri pt ca este Sf Mihail si Gavril, eu nici maine nu cred ca reusesc sa ajung ca merg sa ma cert cu med de familie si iar stau 15 ani la ea la coada, ufff, nu stiu stabiliti voi ziua si vedem atunci, oricum ma treceti pe lista sigur ca da, trebuie sa va vad si sa o sarbatorim pe Kittysor
O zi buna tuturor
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Zenobia spune:
Deci singura zi fara probleme pana acum ar ramane vineri. De acord?
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
kitty_nic spune:
Ioana multumesc din tot sufletul pentru trecerea la si stai linistita ca inteleg ca esti ocupata. Multumim si pentru rezervare!
Lauravoinicu multumesc din tot sefletul si sa te molipsesti!
Felicia bine-ai revenit, proaspata si odihnita. Multumesc pentru felicitari si sa dea DD sa ne dai si tu vestea cat de curand, pentru ca eu sincer ma astept ca asa sa fie!
Teodora ovamit eu am gasit la o farmacie Catena si am luat 5 pastilute. Referitor la intrebarea ta despre cum ma simt, nu pot sa zic decat ca sunt putin cam trista tocmai pentru ca NU SIMT NIMIC! Dar ma linistesc putin la gandul ca bb este prea mic si probabil de aia mami inca nu simte nimic. Eu in ultimele luni ovulam si fara stimulare, dar se pare ca totusi cu stimulare a avut efect! Sotul nu avea nici o problema, a facut o singura spermograma ce e drept, dar nu rezultat de normospermie.
Diddy imi pare rau pentru experienta neplacuta, dar sper totusi sa aiba un rezultat fericit. Iti tin pumnii!
In alta ordine de idei subscriu si eu la ziua de vineri pentru intalnire.
Eu am fost la Tutu vineri seara si am sperat din tot sufletul sa il vad pe bb dar se pare ca este atat de mic incat ecograful nu-l putea vizualiza. M-am speriat rau pe moment, dar apoi mi-a zis Tutu ca este posibil ca bb sa fi ajuns in uter dar sa aiba sub 2,5 mm si astfel sa nu poata fi vazut, asa incat avem urmatoarea programare pe 13.11 la ora 20.00-20.30, si sper ca atunci sa am si eu prima intalnire cu bb al meu!
Pupuci multi la toate Tutunaresele mele dragi!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
marinar spune:
hello
Alexia ma bucur ca ai aparut cu vesti, ca imi facusem griji. sa nu te ingrijorezi, stii ca si la mine varsta lui bb este alta decat cea care ar iesi daca se face calculul de la UM. pe mine T nici nu ma mai intreaba de UM, s-a invatat minte. important este ca bb sa fie bine. la mine a fost ok la toate masuratorile, la fiecare control, nici mai mica nici mai mare decat varsta pe care o stiam. pe 20 noiembrie merg iar la control....nu-mi vine sa cred ca voi avea 7 luni implinite, intru deja in 8 luni.
daca nu ai aflat pana acum, pregnylul este gratuit.
fete vin si eu laintalnire fara probleme, dar pana la urma cand este, vineri???????? la ce ora????????
Marina 29+
burtika
Zenobia spune:
La 6 as usual? E bine?
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
alexia28 spune:
Marina pe burtik, exact la tine m-am gandit, stiam ca tu nu zici UM cand mergi la Tutu.
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Zenobia spune:
Bun, in cazul asta mergem amandoua pentru ca eu am ore numai pana la 13, asa ca plec de acasa spre Ioana.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help