Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Fetelor, asta este, faceti voi intalnirea vineri iar eu ma alatur voua data viitoare.
Bonitta, eu i-am cerut lui Tutu sa fac inseminare, deorece luna asta am afacut stimulare si m-am simtit atat de rau intrucat nu stiu daca voi repeta vre-odata experienta. Asa ca, am insistat chiar sa fac inseminare, m-am gandit macar sa fac o treaba de la inceput pana la sfarsit. Lui nu prea i-a convenit ideea, mi-a zis ca el nu face inseminari decat dupa verificarea permeabilitatii trompelor prin laparo - logic, dar mi-a zis ca daca vreau sa arunc cu banii...go ahead. In ziua inseminarii, l-a sunat Dr. Matei dar a spus ca era plecat din spital si sa fac inseminare la CFR. Asta este, poate tu ai mai mult noroc si faci inseminarea cu el.

Iar cat despre experienta mea cu ISA, sa inteleg ca este o noutate in domeniu. O fi o metoda noua mai eficienta.

dulci la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Diddy, imi pare tare rau ca nu poti veni vineri, dar oricum ideea e sa ramanem gravide cat mai repede si sa ne intalnim cat mai des

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Zenobia, ma inscriu si eu sa va cunosc! Vineri mi se pare OK.
Kitty, cred ca o sa te mai bat o data la cap, sa-mi spui cum ajung la intalnire .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Zenobia si multumim pentru grija. Vineri la 18.00 este perfect!
Silvana cu multa placere, draga mea.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

pupici la tutunici! vineri, 18:00? vin si eu! pup special Zenobia

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe !

Mergi la inceput

Ohohohoho!!! Actualizam:

INVITATA DE ONOARE:
Kitty, noua

GRAVIDUTZELE:
Alexia, proaspata
Marina, super-
Raza de soare, proaspata
Amely, proaspata

Si ASPIRANTELE:
Felicia
Silvana
eu
si... bineinteles cea mai simpatica gazda: Ioana (si ea viitoare mamica)!!!
....

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Zenobia poti s-o pui si pe Ioana pe lista! Sunt convinsa ca ne va onora cu prezenta!

Poze

Mergi la inceput

pardon, m-am gandit ca se subintelegea. Scuze!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Pup fetele si nu promit, dar incerc si eu sa ajung vineri ca tare imi este dor de voi!

Ma bucur ca v-a placut pozica, la eco a fost tare haios bb cand a inceput sa faca adevarate salturi! poate l-o fi deranjat nenea dr. cu sonda...habar n-am! dar era tare simpatic, cum sarea ca o mingiuta!

Ioana, e prea ciudat sa-ti vina asa devreme...poate sunt pete de implantare. Oricum, trebuie sa vezi neaparat care este cauza acestor sangerari intermenstruale, sa nu fie pe fond hormonal. Eu insa sper ca alta sa fie cauza

Va pupic pe toate si va tin pumnii stransi, stransi de tot, celor care mergeti la eco zilele astea pt. monitorizari! Eu zic ca acest Craciun ne va aduce niste cadouri tare frumoase, cu II, pt. ca noi, tutunicile am fost cuminti si nu l-am suparat pe Mosu', nu-i asa?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12+

Mergi la inceput