Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by ana_id

buna gagici....
felicitari kittisor.sa ai un bb sanatos si frumos.
KoraPop- as vrea sa-mi schimb medicul dar din pacate e vorba de cel de familie care, din cate stiu eu, e obligat sa-ti faca de doua ori pe an analizele complete
va pupici si astept mai multe vesti bune
diana

Ana_id,
Nu-i greu sa-ti schimbi medicul de familie. Eu l-am schimbat la inceputul anului si a fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua. Am mers la noul medic mi-a dat ok-ul ca ma accepta si am anuntat la fostul dr. decizia mea.
Uite am gasit un thread la generale despre asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87335

Kitty,
Din tot sufletul iti urez felicitari si o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Uau, Kitty, ce veste buna! Felicitari si sa sarbatoresti evenimentul cum se cuvine! Parca mi-ai dat si mie ceva sperante cand ai zis ca ai facut si tu stimulare si pregnyl...Sarcina usoara si sa fiti sanatosi amandoi!
Bonitta, nu stiu daca asa procedeaza mereu dr. T, dar mie in a treia luna mi-a dat stimulare cu Clomifen (Clostylbegit) si m-a programat pentru ianuarie, cum ti-am zis. Imi doresc sa se intample pana atunci, dar parca nu mai fac "un capat de tara" din asta, in sensul ca am o credinta ascunsa ca se va rezolva si pentru mine cumva. Iti doresc si tie numai bine si bafta multa.
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

kitty_nic, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatosss! Ce veste extraordinara, mi-ai incalzit inima - si eu trebuie sa fac stimulare luna viitoare, defapt luna asta ar fi trebuit, dar dr. T este plecat exact cand ar fi ovulatia. Mi-era cam nu stiu cum sa fac tratament hormonal, am eu o fixatie. Dar uite ca la tine chiar a functionat!!!

laura69silk, bine ai re-venit cu mesajele tale luminoase. Sunt convinsa ca ti-a priit sapta-luna de miere, ai sa vezi!

Imi pare rau ca n-am ajuns la intalnire, a trebuit sa stau la serviciu mai mult. Acum nu prea mai pot intra de la serviciu, asa ca scriu mai rar. Dar uite ce vesti citesc cand intru!

Un stereo pentru voi toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

WOAUUUUUUUUUUU!!!!!Ce-mi vad ochii?Kitty,sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si sa va bucurati in 3 sau poate 4!!!!!
Ma bucur enorm cind aud ca se poate!Luna asta o sa incerc si eu cu Ovamit.Stii cumva,e mai bun ca si Clostylbegitul?Stiu ca substanta activa e aceeasi,dar difera producatorul.Nu prea se gaseste prin farmacii ovamit,doar closty.
Laura,esti superba!De vis a fost totul(incluzindu-i,of course si pe nashi)!!!Sa ajungi sa-ti indeplinesti dorinta si sa incepi o viata in 3,nu in 2 asa cum ti-ai parafrazat fotografiile.Pupici speciali inca o data!
Amely,Alexia,Razamulta bafta la Tutu!Cam tirziu ce-i drept!Cind o sa ajungeti sa cititi,voi,deja savurati amintirile cu BB la echo!!
Bubulina1,bafta multa acolo unde ai ales sa mergi!Sunt sigura ca ai ales cum a trebuit!Sa mai bagi un ochisor si pe la noi!N-am prea interactionat noi prea mult pe-aici,dar iti stiu povestea.Mult noroc!!!

Si nu uitati fetelor:speranta moare ultima!
In pesimismul meu,aseara,ma gindeam:,,daca mi-or fi incurcat aia analiza?DAr cred ca 3.5 e exact ce-a mai ramas de la Pregnyl.SA stiti ca ciclu tot nu mi-a venit si simptome am in continuare.Cred ca trebe'sa ma verific putin si la mansarda!
Pupici calzi la toate!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Fetelor,cred ca topicul asta a fost cel mai traficat astazi.Ati vazut cite vizualizari are?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kitty, ma bucur atat de tare pentru tine ca nici nu stiu cum sa iti explic mai bine!!! Imi dau lacrimile de fericire, dar si de tristete ca nu ne putem duce la Odisee la acelasi capitol, dar vin eu... repede-repede. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina frumoasa si plina de liniste, un bebe frumos si haios ca mamica lui. Si hai sa ne intalnim mai repede sa beau si dupa tine, poate de data asta iese.

Te pup si ai grija de tine si de minunea din tine!
Slava Domnului!!!

Mamidevladut, hai, fa un testulet ca sa sarbatorim saptamana viitoare de doua ori!!!

Laura, desi nu te-am cunoascut, iti urez bine ai revenit si sedere scurta la capitolul asta!!!

Ma'c sa beau o bere in cinstea bebelushului lui Kitty daca tot n-am restrictii la alcool zilele astea! Poate mai omor din rushi!

Va pup.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Zenobia,luna viitoare plecam amindoua.Stai linistita.Am vorbit eu cu Tutu.A zis ca ca prea ne-a vazut suparate...si ...ca are cite-o surpriza pentru noi!
Chiar asa,ce-ar fi sa ma duc sa beau si eu o bere,tot in cinstea bebeului lui Kitty!
kitty,sa-ti traiasca minunea!

Teodora

Mergi la inceput

Dar noi n-o sa fim egoiste, si-l vom ruga sa pregateasca cite-o surpriza tuturor fetelor care cred in minuni!

Teodora

Mergi la inceput

Aha,uitam,deh batranetile:
Mamidevladut,ce-ar fi daca-i repeta testul?Poti sa stii de unde sare iepurele?poate s-a implantat mai tz!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Teo, pai hai sa ne punem pe treaba luna asta ca nu se mai poate. Eu am de gand sa ma indop si pe mine si pe sot cu vitamina E, fac teste de ovulatie, imi face sotul un Pregnyl la momentul potrivit si apoi prestat in fiecare zi in perioada buna, cu o marja de siguranta si inainte si dupa. Am vazut ca schema la 2 si 3 zile n-a tinut, asa ca luna asta ... la greu. Ce-avem de pierdut? Oricum ii trantesc sotului si o spermograma de control si daca e buna si tot nimic, ii cer direct laparoscopie lui Tutu ca nu mai am rabdare. De ovulat, ovulez, ce ma-sa? Ma scuzati, m-a apucat o furie de nu mai pot... Si mai e si plecat luna asta fix cand tb sa incep eu. Asa ca imi transform patul in cabinet ginecologic.
Cam asa...

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput