Modele de salarizare
Raspunsuri - Pagina 7
marius spune:
Am gresit eu...scuze e pe deandoaselea. Cred ca mi se trage de la caldura. Problema este ca la prenatal se iau ultimele 6 luni care sunt deja diminuate fiind in procent de 75%. Adica vei lua o medie de 85% din cel 75%... in general. Am ametit deja
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007
mirela_ms spune:
O.K...cum ar arata un prenatal atunci in conditiile in care pana in sept.voi fi in risc si de la 1 sept.sa spunem ca as intra in prenatal,te rog,daca nu-ti cer prea mult sa-mi pot face si eu o idee,doar pt.luna septembrie daca se poate un stat de plata pt.un prenatal ...pls
marius spune:
Calculul este corect. Nu are nimic in comun cu discutia de mai sus. Aceasta este principiala. Modelele date sunt exact pe informatiile furnizate.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007
Ashera spune:
Am si eu o problema foarte urgenta si va rog sa-mi raspundeti: daca intru in prenatal in data de 25.06, care sunt lunile care se iau in calcul ptr stabilirea indemnizatiei ? Dar daca intru in prenatal in 02.07 ? Multumesc mult.
32+
Christian
marius spune:
6 luni din ultimele 12 anterioare datei intrarii in prenatal.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa
Ashera spune:
Stiu ca ultimele 6 luni. Dar, daca intru in 25.06, ultimele 6 se considera decembrie-mai, sau ianuarie-iunie ?
32+
Christian
mag2007 spune:
Buna!Marius,te rog,lamureste-ma si pe mine.....
Eu trebuie sa nasc in septembrie.Incepand cu luna aprilie venitul meu brut a fost 1500ron(salariul de baza 858+spor 75%).In martie a fost 944 ron.Avand in vedere ca o sa nasc in jur de 15 septembrie ai putea sa-mi faci o estimare cam cat o sa fie ca valoare concediul postnatal?din cate am citit eu pe aceasata pagina,am remarcat ca suma veniturilor mele brute depaseste acea limita,nu? si inca o intrebare in concediu postanatal pot sa stau toate cele 126 zile daca nu am beneficiat de prenatal,nu? si in aceste conditii veniturile mele ar fi conceiul postnatal + alocatia copilului de 200 ron?Iti multumesc mult anticipat...
AndraZ spune:
Buna,
Am si eu o nelamurire legata de modalitatea de calcul a salariului in perioada pre si postnatala. Incepanad din luna mai 2006, salariul meu brut este de 1539 RON, fara alte modificari. Pe anul 2007 am avut o internare in perioada 27.04 - 02.05.2007, si apoi concediu medical in perioada 02.05 - 05.06.2007. Din data de 06.06.2007 am intrat in concediu prenatal, urmand ca eu sa nasc la sfarsitul lunii iulie 2007. As vrea sa ma lamuresc cum se calculeaza indemnizatia in concediul pre si postnatal si care ar fi sumele pe care ar trebui sa le primesc lunar in perioada de concediu.
Multumesc anticipat!
Andra
37s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 19 de zile !!!!!
marius spune:
quote:
Originally posted by mag2007
Buna!Marius,te rog,lamureste-ma si pe mine.....
Eu trebuie sa nasc in septembrie.Incepand cu luna aprilie venitul meu brut a fost 1500ron(salariul de baza 858+spor 75%).In martie a fost 944 ron.Avand in vedere ca o sa nasc in jur de 15 septembrie ai putea sa-mi faci o estimare cam cat o sa fie ca valoare concediul postnatal?din cate am citit eu pe aceasata pagina,am remarcat ca suma veniturilor mele brute depaseste acea limita,nu? si inca o intrebare in concediu postanatal pot sa stau toate cele 126 zile daca nu am beneficiat de prenatal,nu? si in aceste conditii veniturile mele ar fi conceiul postnatal + alocatia copilului de 200 ron?Iti multumesc mult anticipat...
Adica veniturile brute au fost si vor fi de genul:
Aprilie - 1.500
Mai - 1.500
Iunie - 1.500
Iulie - 1.500
August - 1.500
septembrie - 1.500 ?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
marius spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Buna,
Am si eu o nelamurire legata de modalitatea de calcul a salariului in perioada pre si postnatala. Incepanad din luna mai 2006, salariul meu brut este de 1539 RON, fara alte modificari. Pe anul 2007 am avut o internare in perioada 27.04 - 02.05.2007, si apoi concediu medical in perioada 02.05 - 05.06.2007. Din data de 06.06.2007 am intrat in concediu prenatal, urmand ca eu sa nasc la sfarsitul lunii iulie 2007. As vrea sa ma lamuresc cum se calculeaza indemnizatia in concediul pre si postnatal si care ar fi sumele pe care ar trebui sa le primesc lunar in perioada de concediu.
Multumesc anticipat!
Andra
37s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 19 de zile !!!!!
Calculatia s-ar referi la luna iunie sau iulie 2007?
Indiferent de raspuns pt iunie conteaza cu exactitate ce tip de concediu medical ai avut si perioada concediului medical
Ce sume s-au incasat din perioada efectiv lucrata si perioada efectiv lucrata pt. ultimele 6 luni anterioare intrarii in prenatal.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa