Buna
Am si eu o mare rugaminte...
Plec peste doua zile - pe 1.11 - la Viena.
Stam doar pina sambata si nu reusesc sa ma organizez cu ce ar fi mai frumos si mai interesant de vizitat. Ma puteti ajuta cu organizarea unui itinerariu prin oras ? Nu stim orasul, venim pe cont propriu. Practic vor fi doua zile intregi.
Si m-ar interesa si unde-am putea manca rezonabil...
Si unde e H&M...
Multumesc mult
Catalina
Buna Catalina, timpul pe care il ai la dispozitie e foarte scurt, asa ca nici nu stiu ce sa-ti recomand... Studiaza putin site-ul asta: http://info.wien.at/ ,sa te lamuresti cam ce este de vazut iar ca sugestie te-as indruma asa: Schönbrunn, Centrul cu Primaria, Parlamentul, Curtea regala, cel doua muzeee gemene (Istoria naturii si istoria artei) zona pietonala (Kärnterstrasse) unde sint 2 H&M-uri, iar daca vrei sa vezi Viena de sus, Donauturm!
Cred ca e cam suficient pentru doua zile.
Flavia si Bianca
H&M sunt mai multe amplasate in zona centrala pietonala.Dar..Primaria e foarte frumoasa...nu departe este si Opera .....eu am vizitat si micile monumente care pe acolo..sunt cam la tot pasul....O sa radeti..eu am vizitat si Muzeul calului...si pe bune ca era interesant....Tot ce e in Viena e frumos...nu stiu unde te-as putea indruma sa te duci....mai intai.Poate fetele care locuiesc acolo sa te indrume mai bine.
Dar inafara de magazinele H&M eu as recomanda si C&A...TCM...