De doua zile nu pot face acount la DC
Ce se intampla? Am incercat sa inregistrez acountul viq, apoi ercvia. Am ametzit de cate adrese am facut repede pe yahoo - ercvia - si pe gmail. e de la voi, sau m-am incurcat eu? help!
Raspunsuri
zlna spune:
Adica, s-a blocat. Ba imi spune ca sunt date incorecte. insuficiente. ca nu se confirma adresa ca. si ca si ca. Ce se intampla?
Gabbriela spune:
daca sunt de la acelas calculator de unde scri tu (acelas IP) , nu vrei primi acordul pana nu specifici de ce vrei sa ai asa multe conturi deschise.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
Oana_B spune:
O intrebare: de ce doresti inregistrarea altui cont, vrei sa renunti la cel cu care scrii acum, zlna? Nu sunt admise pe site conturi duble.
Viq vad ca exista:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=34930
Oana_B
I love pink!
Iubika spune:
Care`i faza totusi? Ce rost au 2 conturi pt aceeasi persoana????
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
zlna spune:
ah. deci nu vreau doua conturi pentru mine. e vorba de o prietena care isi prinde urechile. si cum e noua in ale computerului.. m-a rugat sa-i fac eu cont. muultumesc pentru raspunsuri oricum. o sa vad ce fac :) dar bine ca mi-ati adus aminte de acest detaliu. De ce nu ai avea voie sa faci doua conturi ? daca uiti parola si uiti si datele .. ce faci ? mie, mi s-a intamplat de multe ori.
zlna spune:
iar acum, pentru ca am uitat parola de la viq, am dat la uitat parola. am scris adresa mea de zlna_net@yahoo.com si imi apare o pagina unde scrie " Exista ceva probleme... Numele de utilizator sau adresa de mail nu este in baza noastra de date." acum.. nu prea inteleg cum vine asta . pentru ca scrie la adresa de e-mail, contul de zlna: de mai sus.
p.s. am si facut adresa speciala pentru prietena mea pe yahoo, dar nu am idee cum, computerul a inregistrat zlna_net@yahoo.com.
daca nu merge voi incerca de la alt ip si gata, insa e destul de ciudat ce se intampla.
Oana_B spune:
Nu e nimic ciudat, am verificat cu contul meu, vezi sa nu fi intrat de pe pagina veche a forumului www.desprecopii.com , foloseste link-ul nou de mai jos:
-din pagina principala a forumului http://forum.desprecopii.com/forum nelogata apesi pe butonul "ai uitat parola"
-introduci numele de utilizator si adresa de email folosita la inregistrare
-primesti email cu un link de activare a parolei noi
-clic pe link si introduci parola noua.
Oana_B
I love pink!