Lolek si Bolek si Cartita

Lolek si Bolek si Cartita | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Mi-au leganat copilaria. Vechituri care lasa copiii sa fie copii. Cine le mai stie?:

http://www.youtube.com/watch?v=2VSZqMNjY3g

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Oh,da...Devin nostalgica cind ma uit la ele.Mai era inca un desen care mi-a placut foarte mult,era desenul acela cu fetita care avea un creion fermecat cu ajutorul caruia facea ca totul sa prinda viata .Din pacate,am impresia ca doar noi,parintii,sintem incintati de ele,copiii au alte preferinte ...S-au schimbat vremurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by tessie

...era desenul acela cu fetita care avea un creion fermecat cu ajutorul caruia facea ca totul sa prinda viata .

Era un baietel (aparea si un pitic din cand in cand). Se numea Creionul Fermecat (polonez) - asta iti spun nu ca mi-as aminti toate detaliile, ci ca am dat ieri peste cateva desene si comentarii (dar nu filmulete) pe tema asta.
Si mai era unul cu 2 catei, unul alb si unul negru, luguieti, tubulari aproape . Nici pe asta nu l-am gasit.

Din pacate,am impresia ca doar noi,parintii,sintem incintati de ele,copiii au alte preferinte ...S-au schimbat vremurile...

Eu m-am uitat ieri cu cei mici la ele (3 si 5 ani) si le-au placut. Treaba e ca eu nu-i las decat o jumatate de ora la TV si vad numai desene "blandute" (Thomas, Teletubbies, etc.), asa ca s-au incadrat in "gusturi"

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Cred ca n-am mai vazut desenele cu Lolek si Bolek de cand eram copil,Doamne ce-mi mai placeau si ce mi-e dor de acele vremuri

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Va aduceti aminte de povestile din "Padurea Verde"?

Maria si Ilinca
La plimbare

Slabeeeeesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by ECMI

Va aduceti aminte de povestile din "Padurea Verde"?

daaaaaaa!!!!!!!!! superbe!!!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu nu-mi aduc aminte de asa ceva
Ia dati niste detalii ceva,poate imi amintesc

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput