mamicutze casnicutze (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Mersi frumos de primire!

Sunt confuza rau pana va invat cat de cat, mi se pare ca sunteti tare multe, dar nu ma dau batuta, imi pun neuronii in miscare

Baietii mei nazdravani joaca "fotbal" cu monede pe masutza de sticla. E foarte frumos, daor ca fac un zgomot de-mi vine sa fug de acasa. Cand dau cu putere si moneda loveste marginea de metal a masutzei, va inchipuitzi cum face creierul meu.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sal'tari.Bey voi cu vremea aia ati trimis-o si la mine?
M-am tot tinut sa chem baiatul care-mi curata de obicei centrala si uite ca a venit frigul si nu l-am chemat.L-a sunat colegu si dupa ora 16 apare ca se pare ca tre bagata in functiune.Deci...dupa cum vedeti...io-s cu instalatorii, depanatorii de centrale si alte alea.Aaa..nu v-am zis ca aseara a venit altul si mi-a golit apa din instalatie?
Ce sa fac mai si io...asta e.Toate trebuiesc intratinute in casa si cum al meu coleg e ginecolog si nu se pricepe la de-astea, isi cheama cunostintele.
In rest...rata e pe foc.varza asteapta cuminte tocata.Stau sa vad cat de repede fierbe ca inca nu stiu daca-i tanara sau nu.
Doina killareste o rata si pune-o la posta.Pun io varza si ti-o trimit inapoi.
Banano toata lumea-mi zice ca-s slabanoaga rau asa ca nu ma mai fericiti.
Camiiii ce faci?Da-ne vesti...
Miki io ti-am zis ca aci se scrie mult mai ales seara si noaptea cand colegii au treaba cu Tv-ul sau somnul.
Miha da-o incolo de mancare...Pai pe frigul ala mai si mancati?
Alinutza cre' ca m-ai injurat ca-n seara asta se anunta socrosenia mea.Si sigur face nani la mine.Sa vezi ce-i clantzan tastatura-n creieri.Ca am calculatorul in sufragerie .Asta e....

Gata...fug la oala ca acusi se face ora sa plec dupa maimu'

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Georgi, ai centrala din aia de apartament? Asa se face revizia, iti vin instalatorii si fac mizerie? Iaaar?? Noi ne-am pus anul asta, adica acum 2 saptamani si acum bagam caldurica la greu ca afara e friiiig. Dar la montare, desi toata lumea din bloc ne asigura ca nu se face mizerie si ca nici nu simti cand iti pun tevile, am avut un santier in casa de am facut o depresie nervoasa dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey ,nu mai vb de socrosenii ca ma i-a cu friguri. o luna si un pic mai am si vine si a mea.
atunci sa vezi fericire maxima pe mine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

georgi, la noi mere centralina de o juma de luna. hai ma ca la revizie nu mai fac mizerie... prea rau distractie placuta diseara cu ...
banano, am o camera libera, te astept pe perioada de iarna la mine, cu tot cu familion, vedem noi cum dormim... in grup ca si asa nu stiu cum e
bey la noi pe scara se zugraveste si de o luna e dezastru, acu' miroase a vopsele in toata casa, ma doare capu' si avemn praf si'n... gura

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Alino,ai dreptate,soro!
si asa nu stim cum e in grup!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimihaescu

Georgi, ai centrala din aia de apartament? Asa se face revizia, iti vin instalatorii si fac mizerie? Iaaar?? Noi ne-am pus anul asta, adica acum 2 saptamani si acum bagam caldurica la greu ca afara e friiiig. Dar la montare, desi toata lumea din bloc ne asigura ca nu se face mizerie si ca nici nu simti cand iti pun tevile, am avut un santier in casa de am facut o depresie nervoasa dupa.

Da Miki am centrala de apartament.Nu te speria ca la curatire nu se face mizerie.Pur si simplu o desface din toate incheieturile si baga nush ce substante prin radiatorul ala care incalzeste apa in ea.O sterge de praf si verifica noxele pe care le elimina.Cam asta ar fi.Nu se face mizerie mai deloc.Cel putin al meu lucreaza mai curat.
Alinutzo am tinut-o si eu cateva zile dar pe urma s-a incalzit afara si nu a mai fost nevoie.Nici acum nu e in functiune.E mai la adapost apartamentul asta pe care-l am acum si termopanele plus usa de la intrare isi spun cuvantul
Meric de urare .O sa ma distrez.Fumam ca doua turcoaice da de data asta cre' ca o scot pe balcon ca vreau sa io mai feresc pe Stef de fum.Eu deja mi-am mutat fumoarul acolo.
Bananutzo ca am adus amine de draq.Nu mai fac...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata,
sunt ok.nu am murit nici de data asta
numai ca m-am speriat ingrozitor.nu am patit niciodata asa ceva.am sunat la medic si mi-a spus ca sunt repercursiunile problemei mele de acum 3 sapt. asa-mi trebuie
d-zeu nu doarme dragutzul!
Astazi ,adica acum dimin. ma simt mai bine.tot sangerari abundente dar parca fara cheaguri si ceva m-ai redus ca debit...
Stau cumintica in pat ca-mi este cam frica.
Am dus deja copii la scoala.Maia lunea intra dimn. la 8,00.are engleza extra cursurilor de la scoala.
va pup si merci din suflet ca aveti mereu un gand bun pt. mine

Mergi la inceput

ai ,mey Cami ,ca bagasei spaima in noi!

Dana

Mergi la inceput

Cami m-am linistit.Ma gandisem ca e ceva in legatura cu avenyura ta.Daca ai sunat dr si a zis ca-i OK apai asa sa fie. si stai cuminte la caldurica.
La mine sta sa ploua.

Mergi la inceput