mamicutze casnicutze (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

offf, cami, bine ca ne-ai mai linistit ai grija de tine
georgi, la mine e soareee papam si plecam afara

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

multumesc si eu ca-mi sunteti alaturi pup pe toate in sir indian asa cum mai zicea cineva

am inceput bine saptamana,mama ce am mai dat la soareci imi doresc tare mult ca Andra sa devina copilul vesel si fara probleme,in ultimul an am fost pe la medici cat nu am fost in 34 de ani,asa m-am saturat sa tot o aud cum se vaitama doare inima si ma simt asa de neputincioasa ca nu am cum sa-o ajut.

am fost de dimineata la medic si am povestit cu ea,a incercat sa ma linisteasca ca sa se mai intampla mai ales in perioada pubertatii,cand organizsmul se schimba....

nici nu a inceput de mult scoala si ea a lipsit destul de mult,ii este foarte greu sa recupereze si mi-e teama ca o sa se observe si la note,bine ca pe mine nu ma afecteaza daca ar mai lua o nota mica dar cum se tine cont de medii la intrarea in liceu nu-mi totuna,ca-i un copil bun si a fost tot premianta.

hai ca am v-am tocat destul,scuzele mele.

cami sanatate

si fug ca nu mai vad ce scriu din cauza lacrimilor.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Oooofff..Dana numai mama sa nu fii...Stai linistita si da-le incolo de note.Important e sa se faca ea bine si sa nu mai aiba dureri.La liceu oricum intra daca zici ca-i un copil bun.Si dupa un an se fac transferari si poate o muti acolo unde-si doreste ea.E o tampenie intr-adevar chestia asta cu mediile V-VIII dar iti spun sigur ca se rezolva printr-un transfer dupa primul an de liceu.Sau daca ai pile chiar in cursul primului an.
Pana una alta important e sa fie si ea si tu bine.Curaj mami.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,ALINUTA,DANA CH,GEORGI si voua tot binele din lume alaturi de cei dragi! si sa curga si ceva desertsi...numai binele fetelor scumpelor

DANA sanatate puiuteti tale...offf,nu mi plange ca va fi bine ,cu credinta in Dumnezeu totul se va rezolva...scuze daca ai mai scris vreodata si eu nu am citit,dar ce are puiuta ta?!

MIHA nu trebuia sa ma lauzi mei,trebuia sa faci un comentariu sincer despre masinuta,stiam ca te intereseaza si pe tine si puteam discuta amanunte...ma rog...hai si spor la ce faci!

la toate fetele ,pe mai tarziu!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by georgi75
Sa vezi ce-i clantzan tastatura-n creieri.Ca am calculatorul in sufragerie .Asta e....

Scuze dar nu ma pot abtine!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mirela,imi pare rau ca te-ai suparat.Sincer,ti-am admirat masinuta si la postul de "La bucatarie" si in albumul nostru,dar chiar am uitat sa te intreb.Fii sigura ca la momentul cand ma apucam de facut te inoportunizam cu intrebarile,dar daca deja e prea tarziu promit ca n-o s-o fac. Numai bine si tie!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

miha mersi

cami don-soara are probleme la coloana,o vertebra in plus,inelul vertebrei nu-i inchis si ii da dureri mari de spate,iar azi noapte a vomat toata nopte si a facut si febra,dr zice ca ar fii o indigestie om vedea pana maine daca -si revine,ca a consultat-o pipait...peste tot.

cred ca am explicat destul de bine.

mirela de la tine m-am inspirat cu tortul lui lucas am facut si eu o masina si am sa pun si poze dar sa vad cand am timp.

LA MULTI ANI! FERICITI impreuna.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - multa sanatate fetei...
eu astept sa-mi vina jr acasa sa vad ce-a mai facut azi la gradi.
maine au petrecere de halloween si miercuri vine televiziunea....
am o mica vedeta...la 3 ani, e a 3-a oara cand apare la tv!
pupici tuturor si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

dana, multa sanatate fetei! DD ajuta sa fie bine!
mirelutzaaa, asa matinala! LMA

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput