Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 24
Raluca_u spune:
CRISTINA ia stai tu calma si mai iarta-l pe Kaveh daca a gresit ca nu cred ca vrei sa ii faci vreun rau copilei sau tie. Chiar in astfel de situatii trebuie sa ai grija mare cu tensiunea. uite un
mare sa te calmezi si sa nu mai fii suparata.
LAURA nu stiu la ce s-a referit dar poate la faptul ca sta copilul in partea dreapta cu corpul. am inteles ca cel mai frecvent si usor pentru nastere e cand e plasat in stanga dar nu e nici o problema nici altfel. nu iti fa griji fara motiv - daca era ceva sigur iti spuneau.
ROXANA si eu cred ca ar trebui sa te mai vada un doctor asa ca sa fii linistita. 

sa treaca bubitele.
Oare ce fac fetele noastre ca tot nu avem vesti de la ele.
Raluca
38 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Laura13 spune:
Ramsan sarut-mana. Acu mai am o intrebare ca eu sunt uituca
! Cum ne-a spus la cursuri ca ar trebui sa stea?? Ca daca nu sta bine ma apuc de exercitii... din alea cu piciorul pe scaun si flexari.... PARCA!
Laura
si bebe strumf
37+
ramsan spune:
Laura bebe trebuie sa stea cu spatele catre fata noastra... si centrat.
Daca bebele este pe dreapta atunci este pozitie occipitala dreapta deci in travaliu faci exercitiul ala cu piciorul drept asezat pe scaun... scopul este sa dilati tocmai partea dreapta unde este asezat el. In rest ca sa se centreze stai turceste, eu asa parca tin minte... si mie imi moare acusica neuronu' ... (la gravi li se intampla des)
Am mai gasit pozitii...
- in picioare sprijinita in fata de ceva inalt (stii ca dr. statea pe mingea pusa pe usa), picioarele desfacute usor...
- in patru labe
Ramona
38s5z
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
bebyta spune:
DOLORES santem langa tine si asteptam vesti cat mai bune si mai calde ,fii tare !!!!!

*bya*
37+
dandusa spune:

A NASCUT ADINUTA!!!!!!
M-A SUNAT SI A APUCAT SA-MI SPUNA CA A NASCUT NORMAL SI CA A A AVUT DURERI MARI SI CA ACUM ESTE BINE.VENISE CINEVA LA EA SI A ZIS CA REVINE CU DETALII.

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
bebyta spune:
BRAVO ADINUTA 

SA-TI TRAIASCA PUIUTUL SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!!!!!!
multumim mesagerului care merita

*bya*
37+
atudor spune:
Adina, sa fii fericita alaturi de bebicul tau!

FELICITARI SCUMPA!!!
Ma bucur enorm ca s-a terminat cu bine! Te asteptam cu detalii!
Fetelor, nu ma intelegeti gresit, nu mi-e teama de operatie, faceam haz la faza cu condamnatii
in schimb, recunosc, am emotii pentru marea intalnire
Abia astept sa-mi vad minunea mica; este un bebic foarte dorit de mine si de sotul meu 
Va pup pe toate si multumesc pentru gandurile bune. O sa-i comunic Danitei ce se petrece, ca sa va tina la curent!

Ana
39w3d cu
Tiberiu Mihai
ramsan spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB ALESSIA!! 

Multumim frumos Dandusa pentru vestea minunata pe care ne-ai adus-o 

Ramona
38s5z
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
atudor spune:
Adina, sa fii fericita alaturi de bebicul tau!

FELICITARI SCUMPA!!!
Ma bucur enorm ca s-a terminat cu bine! Te asteptam cu detalii!
Fetelor, nu ma intelegeti gresit, nu mi-e teama de operatie, faceam haz la faza cu condamnatii
in schimb, recunosc, am emotii pentru marea intalnire
Abia astept sa-mi vad minunea mica; este un bebic foarte dorit de mine si de sotul meu 
Va pup pe toate si multumesc pentru gandurile bune. O sa-i comunic Danitei ce se petrece, ca sa va tina la curent!

Ana
39w3d cu
Tiberiu Mihai