Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanica2006 spune:
ATUDOR, MIO 75, vad ca si voi ati ajuns f.f. aproape de linia de sosire!Curaj si va doresc nasteri usoare si copii sanatosi!
ROXANA
34+
DAVID MIHAI
cristina1974 spune:
Fetelor, am revenit de la spital. Totul e bine, Georgia e muuuuuuulllllltttttt mai mare decat ar trebui,se pare ca incep iar vechile probleme cu tensiunea la mine, iar medicul mi-a spus ca non stop trebuie sa imi iau tensiunea, iar daca simt cumva dureri mari de cap,fuga la spital sa ma bage in cezariana de urgenta, sa scoata fetita de acolo, ca sa nu riscam iar cum am facut-o la Iasmina.Oricum,daca in doua saptamani nu se intampla nimic, trebuie sa ma induca, asa ca eu incep alergarea pe banda,mutatul de lucruri grele,ceai de frunze de zmeura,si mai vad eu ce gasesc,poate, poate o determin pe domnisoara sa iasa mai repede.Venind acasa, in masina, am reusit si m-am enervat cumplit din cauza lui Kaveh,care m-a sunat pentru nu stiu ce prostii,si am crezut ca fac accident de masina>Ori am inebunit eu de la atatia hormoni, ori si-a pierdut el mintile.Cert este ca nu mai suport situatia asta, asa ca ma rog sa scap mai repede de burta,sa termin povestea asta, pur si simpul nu ma mai recunosc.
Fetelor, numai bine! Curaj mult, Dolores,stiu ca esti tare si ai sa treci usor peste asta.Gandeste-te ca Davidutul tau vine indata,ai sa scapi si de kg,si o sa fie tare bine.Sper ca Adina sa fi nascut deja, fara probleme.
Multa putere fetelor care se pregatesc!
Eu am sa ma retrag un pic, ma simt groaznic, dupa cearta teribila pe care am avut-o,asa ca am sa incerc sa imi revin un pic.
Pupici la toate si sa aveti grija de voi!
36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
Irinabr spune:
Saluate...
fetelor sunteti fenomenale... repede mai umpleti paginile pe aici... nici nu apuc sa citesc bine ca se schimba link-ul...
Bafta multa dolores si atudor cum se mai spune "CURAJ GAINA CA TE TAI!!!!" ? sau vorbesc de funie in casa spanzuratului.... Ma gandesc la voi si nu uitati sa puneti pe cineva sa ne scrie cum a mers treaba... ca suntem cu sufletul la gura... Mai ales cu anesteziile astea in coloana.. 
BB 29 sapatamani + baietel de 7 ani si 6 luni (Mihnea)
atudor spune:
Irinabr, bine zis CURAJ, GAINA, CA TE TAI! 

. Cam asa sunt eu acum, ca aia care-si asteapta a doua zi sentintza 

Ana
39w3d cu
Tiberiu Mihai
Laura13 spune:
Salutari!
Fetele am si eu o intrebare, problema. Cand am fost aseara la spital o asistenta a ascultat copilul cu o palnie mai mare. Si i-a transmis doctoritei ca e pe dreapta. SI ATAT! Stie cineva ce a fost asta? Adice ce a ascultat si mai ales ce e pe dreapta? Ca eu cum sunt o timida toata n-am intrebat si acu imi dau pumni in cap.
Nu stie nimeni nimic de Adina???? Nu o sunati?? Careva. Dar de Dolores!
Laura
si bebe strumf
37+
Raluca_u spune:
Ana nici chiar asa. hai capul sus ca mai ai putin putin si iti vezi odorul.
ai sa vezi ca saptamana viitoare cand deja ai sa ai cateva zile de cand esti cu bebe Tiberiu si esti si acasa o sa te gandesti de ce imi era asa de frica?
pupici si maine dimineata dute cu zambetul pe buze la spital ca doar ai sa devii mamica. 

Raluca
38 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ramsan spune:
Cristinica ai tu grija de tine, monitorizeaza tensiunea si pe Kaveh mai iarta-l... Linisteste-te, te rog eu muuult 
Roxanica... fugi la un alt dr. dermatolog, nu mai sta sa probezi diverse unguente!!!
Dolores tine-te tare, mami! Suntem alaturi de tine si de bebe David

Ank999 felicitari pentru rezultatele la echo... asa sa fie la noi toate 
Ramona
38s5z
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ramsan spune:
Laurici la fel si pe al meu l-a ascultat dr. de garda atunci cand am ajuns sambata noaptea la spital.
Daca e pe dreapta inseamna ca bebe sta pe partea ta dreapta, cu spatele...Al meu era pe stanga, chiar eu i-am spus dr. unde sa puna palnia aia sa-i auda inimioara
Nu este nik de speriat, stai linistita 
Ramona
38s5z
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
bebyta spune:
ATUDOR FII TARE ,CAPUL SUS SI GANDESTETE LA CAT DE FRUMOS O SA FIE CAND O SA-TI STRANGI PUIUL IN BRATE LA PIEPTUL TAU CALD CARE ASTEAPTA CU ATATA ARDOARE ACEASTA INTALNIRE E O MINUNE SA ADUCI UN PUI PE LUME SI MA
PENTRU TINE SI PUIUTUL TAU CA TOTUL SA FIE BINE ,INCEARCA SA VEZI DOAR PARTEA POZITIVA A NASTERII 

SI

*bya*
37+
Laura13 spune:
Atudor mult curaj si bebe sanatos. Si stai linistita, ca doar te taie un pic si il scoate pe bebe
! Recuperare rapida iti doresc, mult laptic si numai bine! 
Laura
si bebe strumf
37+