Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Curaj Dolores! Ne gandim la tine!

35+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Atudorvad ca si tu esti aproape! Trebuie sa incepem galeria!
Dandusasi tu te apropii...
Fetelor, mi-am luat trusa pt anestezie peridurala din farmacia din Carefour! A fost 650.000 si are un ac...! M-am cam speriat! O fi buna?

35+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dolores,iti tin pumnii,eu cred ca mai sta Davidut la caldurica,totusi.sa nu ne tii mult in tensiune,sa ne scrii sau sa pui pe cineva sa dea vesti aci .Ca daca e sa fie azi,atunci sa treci usor peste nastere,sa vina bebe bine !vaaai,ce emotii am pt voi!
adinazot,sa fii tu acum pe ultimul...metru?? oricum ar fi ,iti tinem pumnii!!!imi pare rau ca nu e sotul langa tine!sa iasa totul bine si usor!! nu iti fie frica!Ai ajuns cu bine pana la final,imi amintesc prin cate ai trecut...Ai sa iti tii azi iubitica in brate!!
fete vrednice ,dolores si adina,s-au trezit dis de dimineata,cu lunea-n cap,si haida la spital!
va pup !!!!
dianocica,"pana nu ma trezesc bine tac. promit

"
chris,si a mea intinde o grisina mereu in acelasi loc,de cateva saptamani.
atudor,tinem pumnii si la tine!!! sa iasa totul bine si usor!

alex,linkul poze nu e activat,nu ai pus "public"
iar nu le vad :((
dandusa
,da-o-n ma-sa pe nasa aia,ca e dusa rau cu capul,eu ma enervez rau la faze din astea!cu tot calmul meu.are probleme mari ,sa si le rezolve,nu sa isi scoata nemultumirile si frustrarile cu tine.nu.i mai da explicatii,spune.i ca ai pretentia sa inteleaga ceea ce tu ii vorbesti,daca nu,sa " se caute"-vorba babelor,la "doftor".bai,asta in caz de divort isi omoara consortul!daca pt ea finii o parasesc iremediabil si devin dusmani.asta numai in razboi traieste.ori esti cu mine,ori esti impotriva mea.pfffffffffui!
spune-i si tu ca o credeai femeie serioas,ain firea ei,dar da dovada de dezechilibrata.
iupiiii,ce burtica mare!!! si tu esti slaba,sa nu te mai aud ca te-ai ingrasat !!!
mai,eu jur ca nu m-as fi suparat deloc daca nu m-ar fi pus nasha,mie mise par copilarii astea! de aceea ma enervez si eu asa ceva nu as tolera.daca eu nu fac altuia,nici nu permit sa mi se faca.
astea sunt pozele ultimele,langa patut? sau nu le vad eu toate?
offf,scumpa de dolores ce ne scrie!!!! inseamna ca vine Davidut !!!! hai,mamico,fii tare si te asteptam cu bebe aici inttre noi !!!si noi te iubim!!

alex,unde sunt,mami,pozele??? ca tot pe alea care erau la album le vad.

31+

Mergi la inceput

Permiteti sa raportez: ieri am fost la eco, iar bebelina mea este cam cu o saptamana mai mare, are 2.800 Kg, este in partea dreapta si imi da suturi in ficat, iar colul este luuung si inchis (4 cm), asa ca urmatoarea vizita va fi peste 3 saptamani, timp in care trebuie sa reiau toate analizele de sage, secretiile + determinarea de anticorpi anti RH.
Pup toate burticoasele

35+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor,

ma intorc si eu obosita de la facultate si ce sa vad se mai pregatesc bebei sa vina.
ADINAZOT, aproape s-a incheiat odiseea ta! Pana deseara vei fi o mamica fericita si iti vei tine printesa in brate! Tinem pumnii sa fie totul in regula si sa te intorci repejor acasa, sa ne povestesti cum este!
DOLORES, iti tinem pumnii si tie sa fie totul bine. Daca David al tau nu mai vrea sa stea la caldurica nastere usoara si recuperare rapida!
ATUDOR incepem galeria si pentru tine chiar daca mai poate dura cateva zile.
HAIDETI FETELOR

RUXANDRA stai linistita eu cred ca a fost o eroare cand ti-ai luat prima data tensiunea. asteapta sa vezi ce zice si medicul.

CHINICO lasa piticii in pace sa plece pe la casele lor si tu vino si mai stai cu noi la taclale.

LAURA tot la servici draguta, tu chiar nu ai stare. Dute acasa si stai in pat cumintica, relaxeazate, mai dormi acum cand mai poti ca dupa nu se stie...

DIANOCICA a avut grija ingerasul lui David sa nu ramana puiutul fara toate cele. sa le faci poze si sa ne arati si noua ce i-ai cumparat puiului tau.

MIO75, bafta multa si tie maine la control!

DANA multumim mult pentru vestile de la Dolores.

pupici la toate fetele. eu ma duc sa fac putin nani ca sunt treaza de la sase si pe drumuri.

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor cand puneti poze noi ... langa numele fiecareia apare public(semnul ala- globul sau ce-o fi) dati click si mai activati odata publicul caci altfel nu le vede decat daca esti logata .... yahoo beta o mare tampenie... cand vrea merge cand nu, nu.

Dolores- suntem alaturi de tine FII CURAJOASA ... HAI MAMI.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor, am aflat! Maine ma interneaza; am vb cu dr si a zis sa ma prezint cu bagajelul maine dimineatza ca acolo raman
Nu stiu daca ma va opera maine, ar fi prea in scurt, dar miercuri dimineatza, cu sigurantza
Va tin la curent prin SMS-uri!
x 1000

Ana 39w3d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Atudor sa fi curajoasa! Nu cred ca maine e prea din timp! Multa bafta si asteptam vesti cu sufletul la gura!
Hai Tiberiu! Succes mamico!

35+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AELITA,
nici macar nu ai vazut-o ...si o cunosti atit de bine...,este exact cum spui...,la faza cu sotul era sa o faca o data ...,asa ca ai dreptate si eu ma conformez.Acum am inteles cit de prostuta sint si cit de mult imi aplec eu capul ca sa le fie altora bine...,nu-i mai bine sa-mi vad eu de familia mea si de casa mea?!?Multumesc din suflet pentru incurajari si pentru sfaturile voastre...,imi sinteti toate ca niste surori virtuale si ma bucur ca la nevoie nu m-ati lasat sa trec...asa ,cum o fi prin greutatile astea de zi cu zi!!!M-ati sfatuit fiecare cum a stiut,apreciez mult efortul si am sa tin cont de ce m-ati invatat.Claudiu va fi super incintat sa-i arat ce mi-ati scris voi azi...,VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL MEU!!!

In alta ordine de idei...,ma poti ajuta sa-mi pun si eu pozele in albumul cel nou ca eu mi-am prins urechile,nu inteleg unde este acel..,ADD PHOTOS (logata fiind).Nu mai pot pune citeva poze cum o faceam...,este exact pe dos pentru mine,de data asta chiar ma duc sa-mi fac o cafea...
Am vazut cosuletul lui bb,este SUPERBBBB,il iubesc,imi place la nebunie si te-am vazut si pe tine cit esti de slabuta si de draguta.Nu mai vazusem poze cu tine...,

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

DOLORES, deci David chiar e hotarat sa vina pe lume. sincer, dimineata, cand ne-ai scris ca mergi la spital banuiam ca e o alarma falsa si David va mai sta in burtica. Oricum e f. mare, sunt copii la 40 de saptamani care nu au greutatea asta, deci poate veni in siguranta. Doamne ajuta!
Adina o fi nascut, parca zicea ceva de 11,30??
Multumesc fetelor pentru raspunsurile si sugestiile legate de alergia mea sau ce-o fi..
Oricum sunt ingrozita de-a dreptul. Am citit pe net tot felul de chestii, despre faptul ca eruptiile generalizate ar fi simptomele unei colestaze de sarcina sau asa ceva, o boala de ficat, cu urmari foarte grave pentru fat si mama, chiar deces. Doamne fereste!Ma rog din tot sufletul sa nu fie atat de grav in cazul meu...Nu stiu de ce vad mereu partea goala a paharului.
Maine am programare la ginecolog, de acolo la dermatolog, nu stiu ce sa ma fac... Daca m-ati vedea cum arat...si cat de insuportabila e mancarimea!!!
Acum l-am sunat pe tati sa-mi aduca Bepanten, sper sa fie solutia salvatoare.
Sunt speriata si pentru ca din cate vad nu e un fenomen des intalnit la gravide. La mine nu e vorba de mancarimea aia de burtica si sani, ca se intinde pielea, etc. Sunt bubee multeeeee, uffff

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput