noul hyundai accent

noul hyundai accent | Autor: ana70mari2003

Link direct la acest mesaj

Avem in plan achizitionarea unei masini cu bani din banca.Ne-am oprit asupra noului accent 1.5 crdi full.Ce sfaturi ne puteti da?Merita banii?(13146 EURO) Cum sunt costurile de intretinere?As dori sfaturi de la cei ce au nu de la cei ce le vand(care sunt interesati............nu?).Multumesc anticipat.Pupici!

anamaria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Daca voua va place noul accent este OK! Si noi ne-am luat masina de curand si am studiat mult piata mai ales ca nu dispuneam de foarte multi bani!I-am spus sotului, caruia i se pusese pe un chevrolet aveo ca nu vreau sa aud de masini la care se adauga o gramada de taxe vamale.Pana la urma din motive de bani am ales noul fiat albea de care suntem foarte multumiti! Voi vad ca dispuneti de mai multi bani, studiati bine piata inainte de a lua ceva, mergeti la dealeri, faceti drive test cu masina care vreti sa o luati dar si cu celelalte din gama ei ca doar conducand te poti convinge. Pe noi la fiat de exemplu ne-a convins confortul interior ca la exterior mie initial nu mi-a placut nici de frica. Dupa ce am luat masina ne tenta un dealer cu un seat cordoba pe la 12.000euro cu o gramada de dotari...dar a fost prea tarziu! De aia zic cel mai bine intrebi la reprezentanta!

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

un hyundai ramane un hyundai. adica masina coreeana, fiabilitate dezastruoasa. mai bine iti iei logan, macar e mai ieftin! Astea sunt genul de masini la care dupa 100k pica totul deodata, nici nu mai merita reparate, le arunci direct la fier vechi. Si ca urmare si valoarea de revanzare (in ideea de a o schimba inainte de a ajunge la 100k) este extrem de mica. Pana si low-cost-urile europene gen fiat/renault/opel sunt mai bune!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Anamaria, ma bag si eu la subiectul tau ca sa nu mai deschid altul referitor la masini (sper sa nu te superi, ), fiindca de doua luni suntem in calcule si drumuri la diversi concesionari ptr. a ne schimba masinuta. Saptamana trecuta eram decisi ptr. Hyundai Accent si tot pe motorina. Acum cineva ne-a convins (mai mult pe sotul meu) sa ne luam Opel Astra New (1.6 pe benzina), care e si mai scumpa (12.600 CIP). Nu stiu ce sa fac ca sa-l intorc, fiindca azi-maine trebuie sa ne dam acordul ptr. ea, ptr. ca e in drum spre Romania si in decembrie am avea-o. Mie mi se pare cam scumpa, si cu porbagajul micut (ptr. o familie cu un copil). El o vrea ca e nemteasca, micuta, si va fi si neagra!!! Astept si eu opinii pro/contra referitoare la Opel New Astra!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ca posesoare a unei masini coreene iti spun ca nu sunt rable cum multi au intentia sa spuna.Si pe mine la inceput m-a tentat un Hyundai dar nu era in bugetul meu asa k mi-am luat o KIA (tot coreeana) care are deja 25000 km in nici un an si nu am avut nici o problema cu ea.
Parerea mea e ca se merita.Am un prieten care are vechiul model de Accent luat din Germania ce e drept si nu a avut nici o problema cu el.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

katty e opelul masina nemteasca insa se fabrica in Polonia, doar opel vectra se mai fabrica in Germania1 Foarte putine masini se mai fabrica in tara de origine din cate stiu eu cei de la citroen au ramas cam singurii care fabrica masinile la ei in tara restul le fabrica in Europa de Est!
Masinile coreene eu am auzit ca sunt bune insa pe mine ma oftica taxele vamale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana70mari2003 spune:

Hyundaiul accent acesta nou nu are taxe vamale fiindca geamurile si rotile sunt puse in Turcia(daca dealerul zice corect).deci la 13160 ar fi full cu tot cu TVA.
Ymcar, asa ne-a mai zis cineva ca modelele coreene au foarte multe comenzi electronice care daca pica...e cam greu cu remedierea lor......Au tabarat prietenii pe noi ca daca tot nu ne putem permite un opel sau volksvagen nou cu banii astia si una SH sa fie dar nemteasca.........Deci...iar am intrat in ceata!Sper sa mai tinem legatura sa vedem pana la urma ce alegem.

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by cait

Ca posesoare a unei masini coreene iti spun ca nu sunt rable cum multi au intentia sa spuna.Si pe mine la inceput m-a tentat un Hyundai dar nu era in bugetul meu asa k mi-am luat o KIA (tot coreeana) care are deja 25000 km in nici un an si nu am avut nici o problema cu ea.
Parerea mea e ca se merita.Am un prieten care are vechiul model de Accent luat din Germania ce e drept si nu a avut nici o problema cu el.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Da, pana spre 100k +/- merg bine. Nu am zis nimic impotriva acestei afirmatii. Problema este ce se intampla DUPA aia!
La o masina nemteasca iti pica ceva la 100k, iti mai pica ceva la 150k, iti mai pica ceva la 200k si tot asa. La una coreeana dupa 100k iti pica toata masina in decurs de un an, nu apuci sa repari una si pica altele 3.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Ce-i aia 100k? 100 de kilometri, 100 de kilograme, 100 de kilokrokobauri?

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana70mari2003 spune:

Presupun ca 100000 km!

anamaria

Mergi la inceput

Uite aici te poti documenta despre tot ce tine de Hyundai Accent si nu numai
http://www.masini.ro/forum/viewforum.php?f=29
Eu zic sa va luati totusi o masina noua, chit ca nu e nemteasca, dar e masina voastra. La mana a doua nu se stie peste ce dai!

Mergi la inceput