Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Corinuk mai bine repeta testul ca cine stie.
Eu sunt in Z 30 si astept.Test nu fac ,ca nu vreau sa
anca
poze nunta
kory spune:
nichi - bine ai venit, sedere cat mai scurta!
Hai fetelor poate plecam macar jumatate de pe listuta , in capitolul asta.
Mary
catty spune:
Fetelor, haideti ca m-am mai linistit. Multumesc ca sunteti alaturi de mine. Sotul meu facea adesea faze ca cea de vineri seara (si unele dintre voi va aduceti aminte cat de urat facea), numai ca de cand a aflat de oligospermia pe care o are parea ca s-a mai linistit si a inteles ca bebeii nu se fac atat de usor. Am muncit sambata si cam atat. Oricum ziua de vineri cu ovulatia sigura am pierdut-o . Acum ce va vrea DD, ca eu nu stiu ce sa mai fac.
CORINUK, daca liniuta a iesit pana la urma repeta testul maine dimineata la prina urina. Sa dea DD sa fie bine. Hai ca faci si tu ca Doxinu, care nu mergea la dr pana nu avea mai multe teste pozitive. Uite ca acum are 3 si tot nu stiu daca a ajuns vineri la control.
Bun venit noilor noastre colege, le urez sedere placuta si cat mai scurta.
Cum a fost intalnirea de astazi? Nu ne povestiti si noua nimic?
De abia astept sa aud ce ne scrieti maine in legatura cu intalnirea.
Seara placuta in continuare.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
corinuk spune:
Catty imi pare tare bine sa te "vad" !Lasa nu fii suparata cred ca DD a inteles supararea ta si sigur a pus un bb acolo!
Intalnirea este maine seara la 19.00 si sper ca pana atunci sa ne strangem cat mai multe!
Cat despre mine liniutza de pe test a disparut cred ca am vazut noi doi o liniuta mult dorita in plus!Semne de rushii tot nu sunt!
Ce o da DD!Noapte buna
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
amameda spune:
Mychy,te rog eu trece-o la aspirante si pe noela carmen fiindca nu e pe listuta si e pacat. Poate asa va avea noroc si ii aduce barza si ei o bebelina.Multumesc mult.
MEDA
catty spune:
CORINUK, asa a patit si Doxinu la primul test. La- repetat dupa 2 zile si liniuta era mult mai vizibila, si dupa 5 zile de la primul test liniuta era la fel de colorata ca cea de control. De ce nu iti faci un test de sange, mai ales ca te duci la Giulesti, daca nu ma inseala memoria, si acolo rezultatul se da f repede. Cel putin asa am inteles. Hai ca daca nu sunt rushi la orizont e de bine. Fruntea sus si vreau o veste buna.
Pupici la toata lumea si o saptamana cat mai buna
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ancadragoman spune:
O saptamana buna va doresc si va pup pe toate.
Eu sunt Z31 si cred ca vin uratiiiiii.
anca
poze nunta