Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
neatza la toate. gata am trecut-o si pe noela carmen la aspirante. andra , corinuk ramane pe diseara la 7. ok?
fetele maine e ziua mea!!!!!!! implinesc 31 anishori .........mai am un pic si trec la "aspirante >35"
sper ca pana atunci sa se intample si la mine "ceva"! of , ca greu poate sa fie! si eu care credeam ca imediat ce am renuntat la protectie......gata bebe! dar se pare la unele lucrurile bune se intampla mai greu.........
mihaela
Zenobia spune:
La multi ani, Mihaela, si stai linishtita ca minunea se va intampla curand! Te pup si sa ti se implineasca toate visele!!!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
kory spune:
servus fetelor, eu sunt in z13, si se apropie ovulatia, de obicei o am in z17-z19.
catty - este bine, cred eu si sambata, ptr. ca ovulatia poate sa tina trei zile sau mai putin.Poate a fost cu noroc.
ancadragoman - iti tin pumnii sa nu vina uratii, poate este un bebic.
Sa aveti o saptamana numai cu vesti bune.
Mary
mychydutza spune:
merci! va pup si va urez o zi buna cu toate ca vremea de afara nu prea ne ajuta............ploua!
mihaela
aurel_cris spune:
Buna dimineata fetelor vreau sa va intreb si eu ceva stiti cumva daca si dr Cocei pleaca si ea la celebra conferinta unde pleaca jumatate din doctorii din Giulesti? Eu ar trebui sa fac miercuri o IA si nu are cine sa faca preparatul.Sunt asa de suparata ca era ultima IA pe anul asta propusa si uite ce bafta am,mereu se intimpla cite ceva la mine.la toate
MYCHYDUTZA la Multi ani iubita,uite beau si eu ceva in cinstea ta sa ai parte numai de bucuri si sa ai dorit.
mychydutza spune:
andra, se pare ca nu avem noroc cu intalnirea de azi.corinuk are pacienti pana tarziu................da tot o facem noi!
mihaela
rox_dox spune:
Buna fetelor
n-am mai intrat de multisor pe aici..
dar am fost cu tata la spital in bucuresti, cu o operatie..si chiar n-am mai avut timp de nici unele...
ma bucur din suflet pt Laura si Pamella ca au reusit sa ramana insarcinate...bravo fetele si sa va dea Dumnezeu sanatate si putere.
la mine nu sunt inca noutati...n-am reusit nimic pana acum...dar nici nu ma mir...ca nu prea am fost pe acasa eu, apoi cand am venit am inceput iar cautarile pt casa...si ajungem acum zilnic pe la 9 acasa fara chef de nimik...poate ne vom mai relaxa un pik daca reusim sa gasim apartament.
macar o perioada...plus ca sotul meu duminica pleaca din tara pt vreo sapt...si se nimereste chiar in perioada fertila...
ce sa mai zic...sunt cam potolita din pctul asta de vedere pt moment, pt ca stiu ca nu prea am cum sa reusesc.
dar o aparea soarele si pe strada mea la un mom dat, chiar daca acum ploua afara.
pupici fetele, si ne mai auzim pe aici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
AndraZ spune:
Neata, fetele!
Incep prin a va ura o saptamana la maxim, chiar daca vremea ne este potrivnica!
Catty, ma bucur ca te-ai mai linistit. Oricum cred ca ar trebui sa facem un club al sotzilor care adorm cand ar trebui sa fie drepti la apel....ca si eu am patit la fel ca tine in week-end.imi venea sa-l bat de nervi ce aveam ....am purtat o discutie serioasa si i-am explicat ca pe copii nu ii aduce barza....si ca e destul de mare sa tie ca pt a face un copil trebuie sa faci si [xinpat, macar din placere....sper sa ies din butoi astazi si sa imi revin.
Mychy, La multi ani pt maine! Sa-ti dea DD tot ce e mai bun si mai frumos pe lume si sa iti implineasca toate dorintzele si sa nu ajungi la aspirante<35 am vb cu Corinuk si mi-a zis ca nu are cum sa vina azi. Lasa ca pana duminica viitoare reusim sigur sa ne vedem!
Anca, tine-i departe de tine pe uratzi!
Anca, Corinuk, galerie!!!!! luati bata asta si speriati-i pe uratzi!
Andra
"Cere si ti se va da!"
mychydutza spune:
mai fetelor barbatzii asta sunt de groaza................si io credeam ca ei sunt aia ahtiatzi dupa . daca nici pt nu mai sunt buni, atunci................hehehehhehe. of doamne daca si pt asta tre sa ne rugam de ei , atunci chiar ma apuca spumele! de fapt, m-au apucat de multe ori pana acu! ca mie mi se pare normal ca de vreme ce io spal, calc, fac curat bla bla , macar asta sa cada in sarcina lui. da ti-ai gasit!
mihaela