Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mychy, ii multumesc lui DD mereu pt tot ceea ce am: parinti sanatosi (inclusiv socrii), bunici in viatza, prieteni buni, casa, masina, un sot de 1000 de puncte ( chiar daca o mai ia el razna tot este cel mai bun) si sanatate! Cateodata nu-mi vine sa cred ca am toate astea. am si muncit si muncesc in continuare pentru ele, dar le-am realizat numai cu vointa lui DD. pt bb o sa "trudesc" spiritual si fizic, dar cu calm...sanatatea mintala si fizica conteaza.....mai ales daca vreau un copil....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele ma bucur ca va aud vorbind asa,dar eu tot

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Ancutza, anul trecut cand am ramas insarcinata testul de sarcina facut in ziua 36 a fost negativ! Eram atat de sigura ca este doar o intarziere (se mai intamplase) incat am repetat testul abia dupa inca o saptamana si a iesit clar pozitiv. Eu zic sa te duci sambata dimineata la Victor Babes (e mai scump dar iti dau rezultatul in cateva ore) sa-ti faci beta HCG daca nu iti vine CM pana atunci. Poate ca intarzierea de luna trecuta a fost un avort menstrual. Ar fi bine sa afli din timp daca este sarcina sau nu si cel mai sigur mod este analiza de sange.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ei andra , vezi? ai multe chestii pt care sa fii recunoscatoare si sa fii multumita. stiu ca nu ie de ajuns , si mai trebuie acel "ceva", dar fiecare cu norocul lui...........ce e pregatit pt tine e pus deoparte!
anca capu sus! si nu mai uza zidul ala cu lovituri de cap , ca poate mai au si altele nevoie ............ai incredere si va fi si pt tine ok. fetelor ganditi-va ca aveti doar 24-26 ani. pai noi cele trecute de 30 ce ar trebui sa facem daca voi deja ati disperat? nu?

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

gabitzu te bag si pe tine la aspirante...............poate ne aduci noroc!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, daca tot veni vorba de multumiri, ii multumesc lui DD pt sotul meu care este un om tare bun si ma iubeste, da mai da si cu bata in balta, pt mama, sora si bunica mea, pt ca suntem puternice si am trecut prin multe in viata asta, pt tatal si bunicvul pe care i-am pierdut si care ne apara de acolo de sus, pt tot ce am din punct de vedere material, desi a loc de mai bine. Am luptat mult sa ajungem unde suntem acum eu si sotul, si nu am de gand sa pierd batalia pt bebe.
Asa ca vreti nu vreti va trag dupa mine

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Gabi te pup si multumesc.Ai idee cat costa HCG?
Michi gata nu mai dau cu capul in zid,dar nu dati nici voi ca avem treaba.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mychy, si eu sunt de acord ca ce el al meu e pus deoparte...tocmai de aceea m-am calmat. Asa cum am gasit casa, asa o sa vina si bb....nu conteaza de cate incercari este nevoie, important este sa lupti si sa nu te dai batut. Eu nu cred ca varsta este o unitate de masura. Pt unii unele lucruri vin mai devreme, pt altii mai tarziu. Important este sa apara.
Odata cu inaintarea in varsta ajungi sa fii mai intelept si sa vezi lucrurile altfel. Uite Gabitzu a trecut prin multe si e tot mai plina de speranta. Ceea ce nu ne omoara ne intareste. Uita-te la Laura ce plina de curaj e! Trebuie sa luam exemplu de la ele! Deci fetelor, hai sa ridicam privirea si sa mergem tot inainte! De acord?

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Andra sunt de acord.
Sa vedeti ce am patit:eu cand imi fac analizele(cand imi i-a sange)lesin,dar de fiecare data.Acum cand am mers si am facut analizele nu ma gandeam decat ca am bb in burta si nu e bine sa lesin sa nu ii fac rau.Si sa vedeti minune,nu am mai lesinat deloc,ba chiar nu am simtit nici o stare de moleseala sau ceva.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Mychydutza, multumesc mult si eu sper sa fie cu noroc pentru toate fetele care-si doresc sa fie mamici!

Ancutza, 55RON (am intrat chiar acum pe site-ul lor) si nu ai nevoie de trimitere. Sper pentru tine sa fie !!!

Gabi

Mergi la inceput