Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CORINUK, calmeaza-te. Te rog frumos. Pai unde este optimismul? A? L-a mancat pisica? Ce am stabilit noi ca pana nu vedem roshu nu e nimic pierdut? Testul de sange este important; poate la tine se pozitiveaza mai greu ala de urina. Fruntea sus si spor la treaba. Sa fii sambata o nasica frumoasa si fericita.
Eu nu stiu ce sa zic, z19, si de luni in fiecare dimineata am senzatii de greata, care dispar dupa pranz, in permanenta ma jeneaza ovarele care ma inteapa ca la ovulatie, si de aseara au inceput a ma doara sanii. Deci cred ca asta e semn clar ca mai trece o luna. Acum sa vedem ce va fi pana pe 9.11. Oricum aseara m-am suparat f tare si am plans. Una dintre fetele de pe DC, nu vreau sa spun care pt ca nu vreau sa se supere, a facut al doilea FIV si nu a reusit. Stateam si ma intrebam cand am aflat ce sanse am eu cu IA, daca nici macar FIV-ul nu reuseste?
Dar nu vreau sa cedez acum. Vineri merg la dr si sa vedem ce va fi.
ANCA, hai ca vad ca esti lupul moralist. Fa o data testul ala sa vedem macar daca e alba sau neagra situatia.
Pupici la toate si luptam in continuare.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele...am facut un test si este negativ.Acum chiar ca nu mai astept bb luna asta.Astept uratii.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Mai fetelor nu va mai agitati atata!...
Incercati sa va temperati(cine vorbeste)...
Din cauza acestui stres intarzie uratii...
Eu luna trecuta am avut cm la 50 zile...De ce?
Dr mi-a spus ca din cauza obsesiei mele pentru bebe...Si sunt tentata sa cred.. Pt ca luna aceasta am fost un pic mai temperata, mi-am facut hormonalele si am facut si teste de ovulatie si totul a fost ok.Au venit la timp rushii desi ma inarmasem eu ...
Incercati sa va ganditi si la alte lucruri frumoase nu numai la bebe...(asa imi spun si mie altii si nu reusesc in totalitate)

mirella

Mergi la inceput

Fetelor ce e cu pesemismul asta pe aici? Fruntea sus ca nu face bine starea asta de agitatie. Haideti va rog frumos.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Nu este pesimism este

anca
poze nunta

Mergi la inceput

ANCA, daca noi nu ne incurajam singure si nu vrem sa mergem mai departe, cine ne ajuta atunci? In afara de suportul moral, nimeni nu ne poate ajuta cu nimic, si nimeni nu ne poate spune cum sa gandim si cum sa actionam. Asta depinde de fiecare dintre noi.
Asa ca fruntea sus toata lumea si "Toate Panzele sus" ca vine Craciunul si am facut toate un targ. Vreau sa vad gol golut subiectul asta.

catalina

Mergi la inceput

Catty ai dreptate,mare noroc am avut ca ne-am gasit.Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca si Corinuk.....nu incetati sa sperati pana ultima clipa. Dar fara stres. Mirella76 si Catty au dreptate. cu cat suntem mai calme cu atat vom fi mai pregatite sa-l primim pe bb. Va rog, dragele mele, sa va regasiti linistea interioara. Ajuta foarte mult asta.

Va pup!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Buna dimineata tuturor! Sunt si eu o tinerica aspiranta de numai 37 de ani si un picut spre 38 cu o sarcina pierduta anul trecut si cu mari sperante ca intr-o buna zi imi voi strange bebele in brate . Va citesc de ceva timp si am ezitat mult daca sa scriu sau nu pentru ca nu prea am timp sa intru in mod constant pe forum si sa comunic cu voi desi mi-as dori acest lucru.

Ancuta, draga mea, ai numai 26 de ani, nu te incrancena, la varsta asta bucura-te de viata si de tot ce-ti poate oferi lumea din jur, in special cei care te iubesc si pe care ii iubesti, sigur bebele va veni la tine intr-o zi. Citeam undeva ca varsta ideala pentru a avea copii este intre 28 si 32 de ani, tu nici macar nu ai ajuns acolo...

(desigur, varsta ideala pentru a avea copii este atunci cand te simti in stare sa-ti asumi aceasta imensa responsabilitate )

Fetelor, indiferent de varsta pe care o aveti, nu uitati sa va bucurati de viata, timpul trece pe langa noi si cu ce ne alegem? Iubiti-va cu sotii vostri, incercati sa va simtiti ca intr-o perpetua luna de miere atunci cand sunteti impreuna , hraniti-va sanatos, traiti cat se poate de sanatos, nu neglijati semnele de fertilitate dar nici nu stati cu lupa pe voi pentru ca incet, incet va veti trezi in plina nevroza, cu stari de depresie, anxietate, rau fizic etc. adica din ce in ce mai departe de telul vostru .

Stiti la ce concluzie am ajuns eu dupa 37 de ani de existenta in galaxia asta? Ca intr-adevar "atitudinea creaza viitorul"! Am atatea exemple in jur, incat nu mi-a ramas decat sa accept acest adevar universal valabil: optimismul, increderea in sine , disponibilitatea de a te ridica mereu de jos mai puternic , mai pregatit de "lupta" sunt singurele arme eficiente in incercarea de a atinge idealul propus...

Oricum, trebuie sa va spun ca admir solidaritatea voastra , cred ca este singurul spatiu (virtual, din pacate) in care femeile au sau incearca sa aiba numai ganduri bune si calde fata de semenele lor.

Acum, cerandu-mi scuze pentru acest discurs lung, va doresc sa aveti fiecare o viata frumoasa, plina de impliniri, plina de iubire si de copiii pe care ii asteptati si care sigur vor veni la voi mai repede decat credeti acum...

Va sarut pe toate cu drag ,

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Catty, stii ca nu ai dreptate cu FIV. Suntem diferite si avem organisme diferite. Poate tu esti mai "fertila" ca sa zic asa si poate la tine prinde mai repede IA. NU inceta sa speri, te rog! Nu mai plange pt ca inca nu ai inceput tratamentul si nu ai nici un rezultat concret pana acum. Promit ca in week-end ma duc la biserica si ma rog pt tine. Simt si eu nevoia sa merg undeva sa ma reculeg. Toata increderea in DD si in viitor. Nu il pune pe NU inainte.....
Multi !

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput