La cat timp se retrage uterul dupa nastere

La cat timp se retrage uterul dupa nastere | Autor: MaryP

Link direct la acest mesaj

Eu am 5 luni de cand am nascut si cand mi-a venit menstruatia m-a durut burta intr-un mod ciudat! Pana sa nasc ma durea undeva la baza pe mijloc si lateralele, iar acum parca ma durea cu mult mai sus...
Ce stiti voi, mamici, despre asta?

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

in mod natural uterul se retrage max.la 40 de zile dupe nastere...dar aici nu exista reguli...dc ai alaptat se va retrage mai repede...dc ai avut copil mare si mult lichid se va retrage mai greu...dc esti mai in varsta, iar se va retrage mai greu...dar la tine la 5 luni de la nastere e retras sigur!

...eventualele dureri cred ca ar trebui sa le discuti cu un ginecolog...nu de alta, dar ca regula, dupe ce ai nascut e bine sa te vada medicul la 40 de zile, adica la terminarea lauziei si apoi la prima mestra...ca sa fii sigura ca e totul in regula...

Mergi la inceput